365timeline.com

Search trending image and video from popular Instagram user

Show posts for #herba

Apa cerita tentang Madu Cinta Turki...?
_
Ramai yang mendapat manfaat dan berhasil dalam usaha mendapatkan zuriat.
.
Itu hanya Asbab. Selebihnya adalah usaha dan rezeki dari Tuhan yang Esa.
_
Seperti juga kesihatan. Usaha menjaga kesihatan juga perlu berterusan dan konsisten. InsyaAllah Madu Cinta Turki dapat membantu dengan khasiat yang terbaik. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
_
Yang belum, dapatkan sekarang dengan 21 bahan khasiat semulajadi. Bersama khasiat Madu hidup anda bersama pasangan pasti ceria. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Dapatkan Madu Cinta dengan sis segeraaa!๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ .Wasap ๐Ÿ“ฒ 011-17623120
.
#madumacun #beautebyfiyy #maduimport #madu #maduturki
#maduherba #epimedium #herba
#madumoden #ikhtiar #maducintaturki
#khasiatmadu #ikhtiarzuriat #ikhtiarhamil 
#viraloninstagram #lakukeras #honey#produkviral #loveyourself 
#maducinta #suamiisteri #likelike 
#rawatlemahtenagabatin
#jomdropnerrys #suamiistribahagia 
#nerrys #produkviral2018 #palinglaris
#like4likes #likeforlikes
beautebyfiyy
@beautebyfiyy
Apa cerita tentang madu cinta turki...?
_
ramai yang mendapat manfaat dan berhasil dalam usaha mendapatkan zuriat.
.
itu hanya asbab. selebihnya adalah usaha dan rezeki dari tuhan yang esa.
_
seperti juga kesihatan. usaha menjaga kesihatan juga perlu berterusan dan konsisten. insyaallah madu cinta turki dapat membantu dengan khasiat yang terbaik. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
_
yang belum, dapatkan sekarang dengan 21 bahan khasiat semulajadi. bersama khasiat madu hidup anda bersama pasangan pasti ceria. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
dapatkan madu cinta dengan sis segeraaa!๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ .wasap ๐Ÿ“ฒ 011-17623120
.
#madumacun #beautebyfiyy #maduimport #madu #maduturki #maduherba #epimedium #herba #madumoden #ikhtiar #maducintaturki #khasiatmadu #ikhtiarzuriat #ikhtiarhamil
#viraloninstagram #lakukeras #honey#produkviral #loveyourself
#maducinta #suamiisteri #likelike
#rawatlemahtenagabatin #jomdropnerrys #suamiistribahagia
#nerrys #produkviral2018 #palinglaris #like4likes #likeforlikes
6 0 in 6 minutes
Makasih buat cust yg udah percaya order produk nasa di lapak kami... Produk dijamin original,  gak ori uang kembali... ๐Ÿ˜˜
=============================
Untuk konsultasi / pemesanan
silahkan hubungi ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
DISTRIBUTOR RESMI NASA HERBAL
ID N-451129. ๐Ÿ’ŒWa : 082285393637 ๐Ÿ’ŒIG : ririn_nasaherbal
MENERIMA PENDAFTARAN DISTRIBTOR BARU ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #Nasa #nasabatam #agenbatam #distributornasa #herbalalami #herbalalamimurah #nasa_original #nasa_never_give_up #nasa_olshop #herba #reseller #agen #coskin #distributor #distributorresminasa #crystal_x #crystal_x_orinasa #crystal_x_asli #cantikalami #cantik_luar_dalam_depan_belakang #pusakawanita #perawatankulit #cantiksehat #beauty #best
#rosev #solusikeputihan ๐ŸŒฟ
ririn_nasaherbal
@ririn_nasaherbal
Makasih buat cust yg udah percaya order produk nasa di lapak kami... produk dijamin original, gak ori uang kembali... ๐Ÿ˜˜
=============================
untuk konsultasi / pemesanan
silahkan hubungi ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
distributor resmi nasa herbal
id n-451129. ๐Ÿ’Œwa : 082285393637 ๐Ÿ’Œig : ririn_nasaherbal
menerima pendaftaran distribtor baru ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #nasa #nasabatam #agenbatam #distributornasa #herbalalami #herbalalamimurah #nasa_original #nasa_never_give_up #nasa_olshop #herba #reseller #agen #coskin #distributor #distributorresminasa #crystal_x #crystal_x_orinasa #crystal_x_asli #cantikalami #cantik_luar_dalam_depan_belakang #pusakawanita #perawatankulit #cantiksehat #beauty #best #rosev #solusikeputihan ๐ŸŒฟ
3 0 15 minutes ago
KEGUNAAN & MANFAAT PatiHerbaMadu

Kolesterol
Menurunkan paras kolesterol di dalam darah anda sekaligus melindungi dari pembentukkan kolesterol yang baru.

Jantung
Membersih dan melindungi saluran darah dan jantung daripada tersumbat sekaligus melancarkan perjalanan darah dan oksigen, membantu jantung untuk kekal sihat.

Angin Badan
Membuang angin di dalam badan yang membuatkan badan tidak selesa dan rasa berbisa.

Kahak
Mengurangkan sekaligus menghalang pembentukan kahak yang menghalang saluran pernafasan yang menjadi punca dengkuran.

Perut
Melawaskan dan melancarkan proses pembuangan sekaligus membantu badan menyerap nutrien yang diperlukan oleh badan dan membantu penurunan berat badan.

Tenaga
Campuran madu dan kurma di dalam Ubat Mujarab Pati Herba Madu memberikan tenaga yang diperlukan oleh badan.
CARA GUNA

Minum 10 ml setiap pagi dan malam ketika perut kosong untuk kesan maksima. Gunakan sudu plastik.

#patiherbamadu#patiherba#herba#madu#kolestrol#toxic#cairlemak#dherbs#health#beauty#sihat#cantik#kurus#detox#mizzhacollection #classyboutique #classyboutiquebymizzha#datohajimaleknoor#maleknoor#datoalifsyukri #rozitachewan #neelofa #bazaarpaknil#alifsyukriterlajaklaris #sihat #shahidadherbs
classyboutiquebymizzha
@classyboutiquebymizzha
Kegunaan & manfaat patiherbamadu

kolesterol
menurunkan paras kolesterol di dalam darah anda sekaligus melindungi dari pembentukkan kolesterol yang baru.

jantung
membersih dan melindungi saluran darah dan jantung daripada tersumbat sekaligus melancarkan perjalanan darah dan oksigen, membantu jantung untuk kekal sihat.

angin badan
membuang angin di dalam badan yang membuatkan badan tidak selesa dan rasa berbisa.

kahak
mengurangkan sekaligus menghalang pembentukan kahak yang menghalang saluran pernafasan yang menjadi punca dengkuran.

perut
melawaskan dan melancarkan proses pembuangan sekaligus membantu badan menyerap nutrien yang diperlukan oleh badan dan membantu penurunan berat badan.

tenaga
campuran madu dan kurma di dalam ubat mujarab pati herba madu memberikan tenaga yang diperlukan oleh badan.
cara guna

minum 10 ml setiap pagi dan malam ketika perut kosong untuk kesan maksima. gunakan sudu plastik.

#patiherbamadu#patiherba#herba#madu#kolestrol#toxic#cairlemak#dherbs#health#beauty#sihat#cantik#kurus#detox#mizzhacollection #classyboutique #classyboutiquebymizzha#datohajimaleknoor#maleknoor#datoalifsyukri #rozitachewan #neelofa #bazaarpaknil#alifsyukriterlajaklaris #sihat #shahidadherbs
4 0 16 minutes ago
Przypominamy, ลผe koszule w kolorze bล‚ฤ™kitnym oraz kawowym moลผecie kupiฤ‡ w nowej niลผszej cenie! ๐ŸŽ€
#aeterie#azalia#herba#classy#shirt#womensshirt#retrofashion#polskamoda#polskamarka
aeterie
@aeterie
Przypominamy, ลผe koszule w kolorze bล‚ฤ™kitnym oraz kawowym moลผecie kupiฤ‡ w nowej niลผszej cenie! ๐ŸŽ€
#aeterie#azalia#herba#classy#shirt#womensshirt#retrofashion#polskamoda#polskamarka
165 4 1 hour ago
Alhamdulillah, hari ni Min 2nd day period. Senggugut? Mmmm Min relax jer dia tak meragam langsgung kat perut. Senggugut tiada, babai senggugut, period pun ๐Ÿ‘Œ, selesa sangat cuma kerap ke toilet ler ???????????? yang lain apatah lagi, segan Min nak cakap โ˜บ๏ธ. TERBAIK LA PINKLADY BODY PERFECTION๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘. Min cadangakan sesiapa kat luar sana yang mempunyai masalah period dan senggugut boleh consume HERBA PINKLADY ni. ALL IN 1 ๐Ÿ˜‰.
๐Ÿ‘† testimoni Min sendiri @pinklady.womanbodyperfection ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
ยท
๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ PERHATIAN !!! Kepada semua pengemar dan peminat PINKLADY!!!
ยท
KUTU PINKLADY yang masih available untuk 
RM60 x 5 bulan ADA 3 KEKOSONGAN!!!
ยท
Boleh war-warkan kepada rakan-rakan anda!!!
ยท
1. LOCKED
2. LOCKED
3.
4.
5.
ยท
Nak? PM Hakak ๐Ÿ˜Š
Tak boleh bayar full, Kutu Hakak sediakan, Bayaran Ansuran pun ada ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘...
ยท
NO WORRIES! โค๏ธ PINKLADY BODY PERFECTION - SUPPLEMENT NO.1 WANITA๐Ÿ’ƒ
ยท
Info lebih lanjut..whatsapp SEGERAโ—๏ธโ—๏ธโ—๏ธโ—๏ธ
๐Ÿ“ฒ 01115726281
ยท
#pinklady #pinkladyoriginal #pinkladybodyperfection #pinkladywomenbodyperfection #wanita #cantik #rumahtangga #menawan #2018 #herba #abpbh31 #wanyhasrita #fattzura #fazura #fattahamin #zulariffin #emmamaembong #zizanrazak #ctdk #gegarvaganza #amelina #safura #billyzulkarnian #hettysarlene #mayamatahari #zamani #shafierio
#dherbs #manisnyasenyumanmu #kuching
pinklady.womanbodyperfection
@pinklady.womanbodyperfection
Alhamdulillah, hari ni min 2nd day period. senggugut? mmmm min relax jer dia tak meragam langsgung kat perut. senggugut tiada, babai senggugut, period pun ๐Ÿ‘Œ, selesa sangat cuma kerap ke toilet ler ???????????? yang lain apatah lagi, segan min nak cakap โ˜บ๏ธ. terbaik la pinklady body perfection๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘. min cadangakan sesiapa kat luar sana yang mempunyai masalah period dan senggugut boleh consume herba pinklady ni. all in 1 ๐Ÿ˜‰.
๐Ÿ‘† testimoni min sendiri @pinklady.womanbodyperfection ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
·
๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ perhatian !!! kepada semua pengemar dan peminat pinklady!!!
·
kutu pinklady yang masih available untuk
rm60 x 5 bulan ada 3 kekosongan!!!
·
boleh war-warkan kepada rakan-rakan anda!!!
·
1. locked
2. locked
3.
4.
5.
·
nak? pm hakak ๐Ÿ˜Š
tak boleh bayar full, kutu hakak sediakan, bayaran ansuran pun ada ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘...
·
no worries! โค๏ธ pinklady body perfection - supplement no.1 wanita๐Ÿ’ƒ
·
info lebih lanjut..whatsapp segeraโ—๏ธโ—๏ธโ—๏ธโ—๏ธ
๐Ÿ“ฒ 01115726281
·
#pinklady #pinkladyoriginal #pinkladybodyperfection #pinkladywomenbodyperfection #wanita #cantik #rumahtangga #menawan #2018 #herba #abpbh31 #wanyhasrita #fattzura #fazura #fattahamin #zulariffin #emmamaembong #zizanrazak #ctdk #gegarvaganza #amelina #safura #billyzulkarnian #hettysarlene #mayamatahari #zamani #shafierio #dherbs #manisnyasenyumanmu #kuching
4 0 2 hours ago
๐Ÿ’ƒPINKLADY๐Ÿ’ƒ
ยท
P....penjagaan aset wanita ๐Ÿ™‚
I....itu sangatlah penting ๐Ÿ˜™
N....nak cantik, nak putih, nak body goals ๐Ÿ˜
K....kenelah jaga luar dan dalaman ๐Ÿ˜˜
L....lagipun 100% dari herba ๐Ÿ’Š
A....apalagi Pinklady la๐Ÿ’ƒ
D....dah sah All in 1 โค๏ธ
Y....yang pasti kenelah Original ๐Ÿ’‹
ยท
TERIMA KASIH KERANA MEMBELI DAN PERCAYA AKAN PRODUK PINKLADY๐Ÿ’‹
ยท
TESTIMONI dari produk PINKLADY adalah testimoni SEBENAR dari PENGGUNA yang TELAH MENCUBA & AMAT BERPUAS HATI dengan kesan yang DIALAMI. Anda Bila Lagi?
ยท
Nak? PM Hakak ๐Ÿ˜Š
Tak boleh bayar full, Kutu Hakak sediakan, Bayaran Ansuran pun ada ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘...
ยท
NO WORRIES! โค๏ธ PINKLADY BODY PERFECTION - SUPPLEMENT NO.1 WANITA๐Ÿ’ƒ
ยท
Info lebih lanjut..whatsapp SEGERAโ—๏ธโ—๏ธโ—๏ธโ—๏ธ
๐Ÿ“ฒ 01115726281
ยท
#pinklady #pinkladyoriginal #pinkladybodyperfection #pinkladywomenbodyperfection #wanita #cantik #rumahtangga #menawan #2018 #herba #abpbh31 #wanyhasrita #fattzura #fazura #fattahamin #zulariffin #emmamaembong #zizanrazak #ctdk #gegarvaganza #amelina #safura #billyzulkarnian #hettysarlene #mayamatahari #zamani #shafierio 
#dherbs #manisnyasenyumanmu #kuching
pinklady.womanbodyperfection
@pinklady.womanbodyperfection
๐Ÿ’ƒpinklady๐Ÿ’ƒ
·
p....penjagaan aset wanita ๐Ÿ™‚
i....itu sangatlah penting ๐Ÿ˜™
n....nak cantik, nak putih, nak body goals ๐Ÿ˜
k....kenelah jaga luar dan dalaman ๐Ÿ˜˜
l....lagipun 100% dari herba ๐Ÿ’Š
a....apalagi pinklady la๐Ÿ’ƒ
d....dah sah all in 1 โค๏ธ
y....yang pasti kenelah original ๐Ÿ’‹
·
terima kasih kerana membeli dan percaya akan produk pinklady๐Ÿ’‹
·
testimoni dari produk pinklady adalah testimoni sebenar dari pengguna yang telah mencuba & amat berpuas hati dengan kesan yang dialami. anda bila lagi?
·
nak? pm hakak ๐Ÿ˜Š
tak boleh bayar full, kutu hakak sediakan, bayaran ansuran pun ada ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘...
·
no worries! โค๏ธ pinklady body perfection - supplement no.1 wanita๐Ÿ’ƒ
·
info lebih lanjut..whatsapp segeraโ—๏ธโ—๏ธโ—๏ธโ—๏ธ
๐Ÿ“ฒ 01115726281
·
#pinklady #pinkladyoriginal #pinkladybodyperfection #pinkladywomenbodyperfection #wanita #cantik #rumahtangga #menawan #2018 #herba #abpbh31 #wanyhasrita #fattzura #fazura #fattahamin #zulariffin #emmamaembong #zizanrazak #ctdk #gegarvaganza #amelina #safura #billyzulkarnian #hettysarlene #mayamatahari #zamani #shafierio
#dherbs #manisnyasenyumanmu #kuching
3 0 2 hours ago
๐Ÿ’ƒPINKLADY๐Ÿ’ƒ
ยท
P....penjagaan aset wanita ๐Ÿ™‚
I....itu sangatlah penting ๐Ÿ˜™
N....nak cantik, nak putih, nak body goals ๐Ÿ˜
K....kenelah jaga luar dan dalaman ๐Ÿ˜˜
L....lagipun 100% dari herba ๐Ÿ’Š
A....apalagi Pinklady la๐Ÿ’ƒ
D....dah sah All in 1 โค๏ธ
Y....yang pasti kenelah Original ๐Ÿ’‹
ยท
TERIMA KASIH KERANA MEMBELI DAN PERCAYA AKAN PRODUK PINKLADY๐Ÿ’‹
ยท
TESTIMONI dari produk PINKLADY adalah testimoni SEBENAR dari PENGGUNA yang TELAH MENCUBA & AMAT BERPUAS HATI dengan kesan yang DIALAMI. Anda Bila Lagi?
ยท
Nak? PM Hakak ๐Ÿ˜Š
Tak boleh bayar full, Kutu Hakak sediakan, Bayaran Ansuran pun ada ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘...
ยท
NO WORRIES! โค๏ธ PINKLADY BODY PERFECTION - SUPPLEMENT NO.1 WANITA๐Ÿ’ƒ
ยท
Info lebih lanjut..whatsapp SEGERAโ—๏ธโ—๏ธโ—๏ธโ—๏ธ
๐Ÿ“ฒ 01115726281
ยท
#pinklady #pinkladyoriginal #pinkladybodyperfection #pinkladywomenbodyperfection #wanita #cantik #rumahtangga #menawan #2018 #herba #abpbh31 #wanyhasrita #fattzura #fazura #fattahamin #zulariffin #emmamaembong #zizanrazak #ctdk #gegarvaganza #amelina #safura #billyzulkarnian #hettysarlene #mayamatahari #zamani #shafierio 
#dherbs #manisnyasenyumanmu #kuching
pinklady.womanbodyperfection
@pinklady.womanbodyperfection
๐Ÿ’ƒpinklady๐Ÿ’ƒ
·
p....penjagaan aset wanita ๐Ÿ™‚
i....itu sangatlah penting ๐Ÿ˜™
n....nak cantik, nak putih, nak body goals ๐Ÿ˜
k....kenelah jaga luar dan dalaman ๐Ÿ˜˜
l....lagipun 100% dari herba ๐Ÿ’Š
a....apalagi pinklady la๐Ÿ’ƒ
d....dah sah all in 1 โค๏ธ
y....yang pasti kenelah original ๐Ÿ’‹
·
terima kasih kerana membeli dan percaya akan produk pinklady๐Ÿ’‹
·
testimoni dari produk pinklady adalah testimoni sebenar dari pengguna yang telah mencuba & amat berpuas hati dengan kesan yang dialami. anda bila lagi?
·
nak? pm hakak ๐Ÿ˜Š
tak boleh bayar full, kutu hakak sediakan, bayaran ansuran pun ada ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘...
·
no worries! โค๏ธ pinklady body perfection - supplement no.1 wanita๐Ÿ’ƒ
·
info lebih lanjut..whatsapp segeraโ—๏ธโ—๏ธโ—๏ธโ—๏ธ
๐Ÿ“ฒ 01115726281
·
#pinklady #pinkladyoriginal #pinkladybodyperfection #pinkladywomenbodyperfection #wanita #cantik #rumahtangga #menawan #2018 #herba #abpbh31 #wanyhasrita #fattzura #fazura #fattahamin #zulariffin #emmamaembong #zizanrazak #ctdk #gegarvaganza #amelina #safura #billyzulkarnian #hettysarlene #mayamatahari #zamani #shafierio
#dherbs #manisnyasenyumanmu #kuching
3 0 2 hours ago
๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ PERHATIAN !!! Kepada semua pengemar dan peminat PINKLADY!!! Sesiapa yang nak join kutu tapi nak cepat dapat PINKLADY BODY PERFECTION boleh join yang ini.
ยท
KUTU PINKLADY yang masih available untuk 
RM100 x 3 bulan ADA 3 KEKOSONGAN!!!
ยท
Boleh war-warkan kepada rakan-rakan anda!!!
ยท
1.
2. 
3.
ยท
Nak? PM Hakak ๐Ÿ˜Š
Tak boleh bayar full, Kutu Hakak sediakan, Bayaran Ansuran pun ada ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘...
ยท
NO WORRIES! โค๏ธ PINKLADY BODY PERFECTION - SUPPLEMENT NO.1 WANITA๐Ÿ’ƒ
ยท
Info lebih lanjut..whatsapp SEGERAโ—๏ธโ—๏ธโ—๏ธโ—๏ธ
๐Ÿ“ฒ 01115726281
ยท
#pinklady #pinkladyoriginal #pinkladybodyperfection #pinkladywomenbodyperfection #wanita #cantik #rumahtangga #menawan #2018 #herba #abpbh31 #wanyhasrita #fattzura #fazura #fattahamin #zulariffin #emmamaembong #zizanrazak #ctdk #gegarvaganza #amelina #safura #billyzulkarnian #hettysarlene #mayamatahari #zamani #shafierio
#dherbs #manisnyasenyumanmu #kuching
pinklady.womanbodyperfection
@pinklady.womanbodyperfection
๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ perhatian !!! kepada semua pengemar dan peminat pinklady!!! sesiapa yang nak join kutu tapi nak cepat dapat pinklady body perfection boleh join yang ini.
·
kutu pinklady yang masih available untuk
rm100 x 3 bulan ada 3 kekosongan!!!
·
boleh war-warkan kepada rakan-rakan anda!!!
·
1.
2.
3.
·
nak? pm hakak ๐Ÿ˜Š
tak boleh bayar full, kutu hakak sediakan, bayaran ansuran pun ada ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘...
·
no worries! โค๏ธ pinklady body perfection - supplement no.1 wanita๐Ÿ’ƒ
·
info lebih lanjut..whatsapp segeraโ—๏ธโ—๏ธโ—๏ธโ—๏ธ
๐Ÿ“ฒ 01115726281
·
#pinklady #pinkladyoriginal #pinkladybodyperfection #pinkladywomenbodyperfection #wanita #cantik #rumahtangga #menawan #2018 #herba #abpbh31 #wanyhasrita #fattzura #fazura #fattahamin #zulariffin #emmamaembong #zizanrazak #ctdk #gegarvaganza #amelina #safura #billyzulkarnian #hettysarlene #mayamatahari #zamani #shafierio #dherbs #manisnyasenyumanmu #kuching
5 1 2 hours ago
#restock 
OUASUE Black Hair Dyeing Lotion 60ml 
้ป‘ๅธฅ*็™ฝๅ‘ๅ˜้ป‘ๅ‘ turns grey hair BLACK  OUASUE Black Hair Dyeing Lotion is a Nourishing Element for hair. 
Represent the classic of beauty of the new century.
Turns grey hair black. 
A harm less herbal formulation suitable for regular use.
ๅฏไฝฟ็™ฝๅ‘ๅ˜้ป‘ๅ‘๏ผŒ็บฏไธญ่ฏ๐ŸŒฟๆ— ๆฏ’ๆ€ง๏ผŒๅฏ้•ฟๆœŸไฝฟ็”จใ€‚

Directions of use
Rub with half-dried towel . Apply 5ml-10ml on hair and comb to style and evenly spread . Avoid immediate rinsing.

Packing Includes:
1 ร— Hair Dye lotion 60ml
1 ร— Comb
1 pairs of gloves

Formulated by France. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . โฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธ
่ฟ™้‡Œ่ดญไนฐ๏ผš #LadiesShop 
https://shopee.com.my/janek22/1265614065?version=244675f43e55134a46a76b6a912726ac

#OUASUE #blackhair #greyhair #herba #herbal #dyeing #haircare #ladiesshop # readystock #้ป‘ๅธฅ #้ป‘ๅธ… #็™ฝๅ‘ #้ป‘ๅ‘ #ๆŠคๅ‘ #็พŽๅ‘ #็Žฐ่ดง
ladiesshopbtg
@ladiesshopbtg
#restock
ouasue black hair dyeing lotion 60ml
้ป‘ๅธฅ*็™ฝๅ‘ๅ˜้ป‘ๅ‘ turns grey hair black ouasue black hair dyeing lotion is a nourishing element for hair.
represent the classic of beauty of the new century.
turns grey hair black.
a harm less herbal formulation suitable for regular use.
ๅฏไฝฟ็™ฝๅ‘ๅ˜้ป‘ๅ‘๏ผŒ็บฏไธญ่ฏ๐ŸŒฟๆ— ๆฏ’ๆ€ง๏ผŒๅฏ้•ฟๆœŸไฝฟ็”จใ€‚

directions of use
rub with half-dried towel . apply 5ml-10ml on hair and comb to style and evenly spread . avoid immediate rinsing.

packing includes:
1 × hair dye lotion 60ml
1 × comb
1 pairs of gloves

formulated by france. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . โฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธ
่ฟ™้‡Œ่ดญไนฐ๏ผš #ladiesshop
https://shopee.com.my/janek22/1265614065?version=244675f43e55134a46a76b6a912726ac

#ouasue #blackhair #greyhair #herba #herbal #dyeing #haircare #ladiesshop # readystock #้ป‘ๅธฅ #้ป‘ๅธ… #็™ฝๅ‘ #้ป‘ๅ‘ #ๆŠคๅ‘ #็พŽๅ‘ #็Žฐ่ดง
2 0 3 hours ago
๐Ÿ’ƒPINKLADY๐Ÿ’ƒ
ยท
P....penjagaan aset wanita ๐Ÿ™‚
I....itu sangatlah penting ๐Ÿ˜™
N....nak cantik, nak putih, nak body goals ๐Ÿ˜
K....kenelah jaga luar dan dalaman ๐Ÿ˜˜
L....lagipun 100% dari herba ๐Ÿ’Š
A....apalagi Pinklady la๐Ÿ’ƒ
D....dah sah All in 1 โค
Y....yang pasti kenelah Original ๐Ÿ’‹
ยท
TERIMA KASIH KERANA MEMBELI DAN PERCAYA AKAN PRODUK PINKLADY๐Ÿ’‹
ยท
TESTIMONI dari produk PINKLADY adalah testimoni SEBENAR dari PENGGUNA yang TELAH MENCUBA & AMAT BERPUAS HATI dengan kesan yang DIALAMI. Anda Bila Lagi?
ยท
Nak? PM Hakak ๐Ÿ˜Š
Tak boleh bayar full, Kutu Hakak sediakan, Bayaran Ansuran pun ada ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘...
ยท
NO WORRIES! โค PINKLADY BODY PERFECTION - SUPPLEMENT NO.1 WANITA๐Ÿ’ƒ
ยท
Info lebih lanjut..whatsapp SEGERAโ—โ—โ—โ—
๐Ÿ“ฒ 01115726281
ยท
#pinklady #pinkladyoriginal #pinkladybodyperfection #pinkladywomenbodyperfection #wanita #cantik #rumahtangga #menawan #2018 #herba #abpbh31 #wanyhasrita #fattzura #fazura #fattahamin #zulariffin #emmamaembong #zizanrazak #ctdk #gegarvaganza #amelina #safura #billyzulkarnian #hettysarlene #mayamatahari #zamani #shafierio 
#dherbs #manisnyasenyumanmu #kuching
pinklady.womanbodyperfection
@pinklady.womanbodyperfection
๐Ÿ’ƒpinklady๐Ÿ’ƒ
·
p....penjagaan aset wanita ๐Ÿ™‚
i....itu sangatlah penting ๐Ÿ˜™
n....nak cantik, nak putih, nak body goals ๐Ÿ˜
k....kenelah jaga luar dan dalaman ๐Ÿ˜˜
l....lagipun 100% dari herba ๐Ÿ’Š
a....apalagi pinklady la๐Ÿ’ƒ
d....dah sah all in 1 โค
y....yang pasti kenelah original ๐Ÿ’‹
·
terima kasih kerana membeli dan percaya akan produk pinklady๐Ÿ’‹
·
testimoni dari produk pinklady adalah testimoni sebenar dari pengguna yang telah mencuba & amat berpuas hati dengan kesan yang dialami. anda bila lagi?
·
nak? pm hakak ๐Ÿ˜Š
tak boleh bayar full, kutu hakak sediakan, bayaran ansuran pun ada ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘...
·
no worries! โค pinklady body perfection - supplement no.1 wanita๐Ÿ’ƒ
·
info lebih lanjut..whatsapp segeraโ—โ—โ—โ—
๐Ÿ“ฒ 01115726281
·
#pinklady #pinkladyoriginal #pinkladybodyperfection #pinkladywomenbodyperfection #wanita #cantik #rumahtangga #menawan #2018 #herba #abpbh31 #wanyhasrita #fattzura #fazura #fattahamin #zulariffin #emmamaembong #zizanrazak #ctdk #gegarvaganza #amelina #safura #billyzulkarnian #hettysarlene #mayamatahari #zamani #shafierio
#dherbs #manisnyasenyumanmu #kuching
4 0 3 hours ago
pinklady.womanbodyperfection
@pinklady.womanbodyperfection
"pinklady ni mahal la.. produk lain lg murah.."
๐Ÿ˜’๐Ÿ˜’๐Ÿ˜’๐Ÿ˜’๐Ÿ˜’๐Ÿ˜’๐Ÿ˜’๐Ÿ˜’๐Ÿ˜’๐Ÿ˜’๐Ÿ˜’๐Ÿ˜’๐Ÿ˜’๐Ÿ˜’๐Ÿ˜’๐Ÿ˜’๐Ÿ˜’
·
dear, cuba awak bayangkan kalau awk ambik 1 produk utk muka licin, 1 produk utk boost cupsize, 1 produk utk kurangkn rambut gugur, 1 produk utk stabilkan hormon..dan bermacam2 lg produk.. pinklady all-in-one. mahal ke dear?
·
sangat berpuashati! hasil dalam 2 minggu! kau hado?!
๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿค”
.
fungsi pinklady :
.
♥๏ธ membesar, menganjal & menggebukan payudara.
♥๏ธ perapat miss 'v'.
♥๏ธ mengurangkan nafsu makan.
♥๏ธ menghilangkan 'mood swing'.
♥๏ธ meningkatkan libido wanita.
♥๏ธ meningkatkan tahap collagen.
♥๏ธ meremajakan kulit.
♥๏ธ melancarkan peredaran darah.
♥๏ธ mengurangkan kadar keguguran rambut.
♥๏ธ mengurangkan 'period pain'.
♥๏ธ menstabilkan emosi.
๐Ÿ˜˜
·
nak? pm hakak ๐Ÿ˜Š
tak boleh bayar full, kutu hakak sediakan, bayaran ansuran pun ada ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘...
·
no worries! โค๏ธ pinklady body perfection - supplement no.1 wanita๐Ÿ’ƒ
·
info lebih lanjut..dm/whatsapp segeraโ—๏ธโ—๏ธโ—๏ธ
๐Ÿ“ฒ 01115726281
·
#pinklady #pinkladyoriginal #pinkladybodyperfection #pinkladywomenbodyperfection #wanita #cantik #rumahtangga #menawan #2018 #herba #abpbh31 #wanyhasrita #fattzura #fazura #fattahamin #zulariffin #emmamaembong #zizanrazak #ctdk #gegarvaganza #amelina #safura #billyzulkarnian #hettysarlene #mayamatahari #zamani #shafierio
#dherbs #manisnyasenyumanmu #kuching
4 0 3 hours ago
Pusing cara nambah tinggi badan secara alami dan aman? Kini hadiri penggi badan terbaik dunia yang terbukti dengan kualitas terbaik yang begit banyak telah merasakan manfaatnya.

Temukan solusinya di โคตโคต
@pondokherbals
@pondokherbals
@pondokherbals =================
Halal, BPOM, FDA
=================
Dapatkan HARGA PROMO Disc !!!
Melayani COD makassar, polewali & pengiriman luar wilayah dan luar negeri.

Pemesanan โคต boleh langsung DM.
๐Ÿ“ฑWa 085399911174  Ig : @pondokherbals ๐Ÿ’ข Free konsultasi dan akan dibimbing dalam program tinggi badan
๐Ÿ’ข Open reseller
๐Ÿ’ข Open Dropshipper

Ayo buruan Order

#Suplemen#tubuhideal #Peninggibadan #pelangsingbadan#pemutih #maskerspirulina #penggemuk #pondokherbals #onlineshop #produk #testimoni#Tiens#Herba#indonesia #murah#marketing#followforfollow #likeforlike #selling#partner#jualpeninggibadan#peninggitermurah#peninggiterlaris#peninggimakassar#peninggialami#peninggibest#peninggimurah#bpom.
pondokherbals
@pondokherbals
Pusing cara nambah tinggi badan secara alami dan aman? kini hadiri penggi badan terbaik dunia yang terbukti dengan kualitas terbaik yang begit banyak telah merasakan manfaatnya.

temukan solusinya di โคตโคต
@pondokherbals
@pondokherbals
@pondokherbals =================
halal, bpom, fda
=================
dapatkan harga promo disc !!!
melayani cod makassar, polewali & pengiriman luar wilayah dan luar negeri.

pemesanan โคต boleh langsung dm.
๐Ÿ“ฑwa 085399911174 ig : @pondokherbals ๐Ÿ’ข free konsultasi dan akan dibimbing dalam program tinggi badan
๐Ÿ’ข open reseller
๐Ÿ’ข open dropshipper

ayo buruan order

#suplemen#tubuhideal #peninggibadan #pelangsingbadan#pemutih #maskerspirulina #penggemuk #pondokherbals #onlineshop #produk #testimoni#tiens#herba#indonesia #murah#marketing#followforfollow #likeforlike #selling#partner#jualpeninggibadan#peninggitermurah#peninggiterlaris#peninggimakassar#peninggialami#peninggibest#peninggimurah#bpom.
7 0 3 hours ago
Pusing cara nambah tinggi badan secara alami dan aman? Kini hadiri penggi badan terbaik dunia yang terbukti dengan kualitas terbaik yang begit banyak telah merasakan manfaatnya.

Temukan solusinya di โคตโคต
@pondokherbals
@pondokherbals
@pondokherbals =================
Halal, BPOM, FDA
=================
Dapatkan HARGA PROMO Disc !!!
Melayani COD makassar, polewali & pengiriman luar wilayah dan luar negeri.

Pemesanan โคต boleh langsung DM.
๐Ÿ“ฑWa 085399911174  Ig : @pondokherbals ๐Ÿ’ข Free konsultasi dan akan dibimbing dalam program tinggi badan
๐Ÿ’ข Open reseller
๐Ÿ’ข Open Dropshipper

Ayo buruan Order

#Suplemen#tubuhideal #Peninggibadan #pelangsingbadan#pemutih #maskerspirulina #penggemuk #pondokherbals #onlineshop #produk #testimoni#Tiens#Herba#indonesia #murah#marketing#followforfollow #likeforlike #selling#partner#jualpeninggibadan#peninggitermurah#peninggiterlaris#peninggimakassar#peninggialami#peninggibest#peninggimurah#bpom.
pondokherbals
@pondokherbals
Pusing cara nambah tinggi badan secara alami dan aman? kini hadiri penggi badan terbaik dunia yang terbukti dengan kualitas terbaik yang begit banyak telah merasakan manfaatnya.

temukan solusinya di โคตโคต
@pondokherbals
@pondokherbals
@pondokherbals =================
halal, bpom, fda
=================
dapatkan harga promo disc !!!
melayani cod makassar, polewali & pengiriman luar wilayah dan luar negeri.

pemesanan โคต boleh langsung dm.
๐Ÿ“ฑwa 085399911174 ig : @pondokherbals ๐Ÿ’ข free konsultasi dan akan dibimbing dalam program tinggi badan
๐Ÿ’ข open reseller
๐Ÿ’ข open dropshipper

ayo buruan order

#suplemen#tubuhideal #peninggibadan #pelangsingbadan#pemutih #maskerspirulina #penggemuk #pondokherbals #onlineshop #produk #testimoni#tiens#herba#indonesia #murah#marketing#followforfollow #likeforlike #selling#partner#jualpeninggibadan#peninggitermurah#peninggiterlaris#peninggimakassar#peninggialami#peninggibest#peninggimurah#bpom.
9 1 3 hours ago