365timeline.com

Search trending image and video from popular Instagram user

Show posts for #herba

KELEBIHAN 🍇🍇 *Candy SAMMANIA* 🍇🍇
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
👉🏽Candy SAMMANIA Merawat darah tinggi, kencing manis, kolestrol tinggi, gout, mati pucuk
👉🏽Candy SAMMANIA membuat Zakar lebih keras, tegang dan tahan lama. 👉🏽Candy SAMMANIA membantu Pemanjangan zakar ( Penggunaan 2 kotak berterusan blh panjang 0.5cm-2cm, Penggunaan 5 kotak berterusan blh panjang 2cm-4cm)
👉🏽Candy SAMMANIA membantu Pancutan lebih mantap 👉🏽Candy SAMMANIA Merawat sakit belakang
👉🏽Candy SAMMANIA Meningkatkan hormon
👉🏽Candy SAMMANIA Merangsang naluri seks ✅ 100% herba terpilih
✅ Lulus GMP dan HALAL

#ubatherbal #herba #kesihatan
#sammania #sammaniacandy #candy #candysammania #vitamin #supplement  #ubatkuat #obatkuat
sammania.melaka1
@sammania.melaka1
Kelebihan 🍇🍇 *candy sammania* 🍇🍇
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
👉🏽candy sammania merawat darah tinggi, kencing manis, kolestrol tinggi, gout, mati pucuk
👉🏽candy sammania membuat zakar lebih keras, tegang dan tahan lama. 👉🏽candy sammania membantu pemanjangan zakar ( penggunaan 2 kotak berterusan blh panjang 0.5cm-2cm, penggunaan 5 kotak berterusan blh panjang 2cm-4cm)
👉🏽candy sammania membantu pancutan lebih mantap 👉🏽candy sammania merawat sakit belakang
👉🏽candy sammania meningkatkan hormon
👉🏽candy sammania merangsang naluri seks ✅ 100% herba terpilih
✅ lulus gmp dan halal

#ubatherbal #herba #kesihatan #sammania #sammaniacandy #candy #candysammania #vitamin #supplement #ubatkuat #obatkuat
2 0 9 minutes ago
Com a leveza  do maracujá e a  delícia do doce de leite!!! Quem  aí não  resiste aquele sheik cremoso que só  a Herbalife Tem!🙋‍♀️🙋‍♂️
Vem conosco se deliciar. 
Manda direct👈👈👈📱 que te mostro os outros sabores irresistíveis. 
#herba
nutrifitjb
@nutrifitjb
Com a leveza do maracujá e a delícia do doce de leite!!! quem aí não resiste aquele sheik cremoso que só a herbalife tem!🙋‍♀️🙋‍♂️
vem conosco se deliciar.
manda direct👈👈👈📱 que te mostro os outros sabores irresistíveis.
#herba
2 0 3 hours ago
Kaliy ,magniy , natriy.
Bunlar elektrolitlerdir
Organizm ucun cox vacibdir.

#herbalife #herbalifeshake #gence #herbalifeskin #herbalifeazerbaijan #herbalifeazerbaycan #herbalifeturkiye #herbalifeworld #herbal #herba #herbag #herbalifeturkiye #azerbaycan

ÜNVANLAR :
1)Metro Nizami. C.Cabbarli 38. AZESTETIKIN yanindan saga donen kimi 2 gapi.
Genire xanim.
050 556 75 48 wp
055 555 75 48
2)Gəncə şəhəri, UGUR cekiye nezaret merkezi. Unvan.  Abbassehet 3-cu mikrorayon bina-1
Tel : 0506847787  Əntiqə xanıim...
ariqlama.merkezi.ugur
@ariqlama.merkezi.ugur
Kaliy ,magniy , natriy.
bunlar elektrolitlerdir
organizm ucun cox vacibdir.

#herbalife #herbalifeshake #gence #herbalifeskin #herbalifeazerbaijan #herbalifeazerbaycan #herbalifeturkiye #herbalifeworld #herbal #herba #herbag #herbalifeturkiye #azerbaycan
ünvanlar :
1)metro nizami. c.cabbarli 38. azestetikin yanindan saga donen kimi 2 gapi.
genire xanim.
050 556 75 48 wp
055 555 75 48
2)gəncə şəhəri, ugur cekiye nezaret merkezi. unvan. abbassehet 3-cu mikrorayon bina-1
tel : 0506847787 Əntiqə xanıim...
20 0 5 hours ago
- MASALAH HAID
- FIBROID/CYST/ENDOMETRIOSIS
- SENGGUGUT
- KEPUTIHAN
- KESUBURAN/SUKAR HAMIL
.
Dgn APRIKOT NDLIFE ramai yg dah berjaya atasi, alhamdulillah... 😉😉
.
SM RM58
SS RM62
Termasuk pos
.
Berminat wasap terusss ye, klik link di bio 👆👆
.
#ndlife #ejendiperlukan #aprikotndlife #ndlifejb #aprikotndlifejb #periodtakstabil #bijiaprikot #keputihan #senggugut #cyst #ketumbuhan #kanser #nakhamil #rawatkanser #kanserpayudara #testimonindlife #babyctdk #herba #jdt #johorbahru #sabah #bazaarpaknil #borongmurah #instantshawl #tudungbawal #produkkurus #kitaok #produkkecantikan #produkkesihatan #makanansunnah
penawar.kesihatan_ndlife
@penawar.kesihatan_ndlife
- masalah haid
- fibroid/cyst/endometriosis
- senggugut
- keputihan
- kesuburan/sukar hamil
.
dgn aprikot ndlife ramai yg dah berjaya atasi, alhamdulillah... 😉😉
.
sm rm58
ss rm62
termasuk pos
.
berminat wasap terusss ye, klik link di bio 👆👆
.
#ndlife #ejendiperlukan #aprikotndlife #ndlifejb #aprikotndlifejb #periodtakstabil #bijiaprikot #keputihan #senggugut #cyst #ketumbuhan #kanser #nakhamil #rawatkanser #kanserpayudara #testimonindlife #babyctdk #herba #jdt #johorbahru #sabah #bazaarpaknil #borongmurah #instantshawl #tudungbawal #produkkurus #kitaok #produkkecantikan #produkkesihatan #makanansunnah
14 2 6 hours ago
[ MAHARANI DAH HABIS..... ]
.
.
Kita hanya merancang dan ikhtiar, Allah sahaja yang Maha Penyembuh.
.
.
Family members  pun consume maharani masa berpantang.  Alhamdulillah sampailah sekarang. Badan rasa ringan, selesa ja katanya, rahim pun cepat kecut.
.
.
Orang perempuan wajib jaga badan, baik anak dara atau pun yang dah beranak. Jangan sampai rahim kembang.....Dengan maharani semuanya jadi lebih mudah.
.
.
Cita sini kang tak habis-habis. 🙈9 TANDA #RAHIM AWAK SAKIT & PERLU RAWATAN SEGERA SEBELUM ROSAK ----
.
1. Tumit kaki berdenyut
2. Telapak kaki sakit
3. Sakit pinggang
4. Rasa sengal pada ari-ari
5. Kencing tak lawas
6. Sakit masa berjimaq
7. Keluar bunyi seakan2 kentut
8. Selalu kembung perut
9. Sentiasa basah
.
.
Allahu, bayangkan kalau dah rosak teruk, konfem takde sparepart sis. Mujur la ada tanda2 yang kita boleh kesan.
.
JAMU MODEN SEDAP 
Tak pelik ke tengok nenek moyang kita elok je sampai ke tua. Anak2 plak boleh buat team bola. .
Kita yang hidup zaman moden ni je yang hadapi macam2 masalah kan. Sebab tu kita kena kembali ke kaedah tradisi yang terbukti berkesan dan selamat.
.
Jom komen 'PM' kat bawah ni. InsyaAllah saya pasti akan respon sepantas makcik bawang bergosip😘 .
0133353961
0133353961
0133353961
.
wasap cecepat tau
#maharani #herba #cantikkandalamanwanita #khasuntukwanita #sayangilahdalamananda
emmadarmawan
@emmadarmawan
[ maharani dah habis..... ]
.
.
kita hanya merancang dan ikhtiar, allah sahaja yang maha penyembuh.
.
.
family members pun consume maharani masa berpantang. alhamdulillah sampailah sekarang. badan rasa ringan, selesa ja katanya, rahim pun cepat kecut.
.
.
orang perempuan wajib jaga badan, baik anak dara atau pun yang dah beranak. jangan sampai rahim kembang.....dengan maharani semuanya jadi lebih mudah.
.
.
cita sini kang tak habis-habis. 🙈9 tanda #rahim awak sakit & perlu rawatan segera sebelum rosak ----
.
1. tumit kaki berdenyut
2. telapak kaki sakit
3. sakit pinggang
4. rasa sengal pada ari-ari
5. kencing tak lawas
6. sakit masa berjimaq
7. keluar bunyi seakan2 kentut
8. selalu kembung perut
9. sentiasa basah
.
.
allahu, bayangkan kalau dah rosak teruk, konfem takde sparepart sis. mujur la ada tanda2 yang kita boleh kesan.
.
jamu moden sedap
tak pelik ke tengok nenek moyang kita elok je sampai ke tua. anak2 plak boleh buat team bola. .
kita yang hidup zaman moden ni je yang hadapi macam2 masalah kan. sebab tu kita kena kembali ke kaedah tradisi yang terbukti berkesan dan selamat.
.
jom komen 'pm' kat bawah ni. insyaallah saya pasti akan respon sepantas makcik bawang bergosip😘 .
0133353961
0133353961
0133353961
.
wasap cecepat tau
#maharani #herba #cantikkandalamanwanita #khasuntukwanita #sayangilahdalamananda
9 0 7 hours ago
Bio Calamine Essence
.
✔Ekzema
✔Alergi akibat makanan
✔Merawat masalah muka & badan berjerawat
✔Wanita selepas bersalin
✔Mengurangkan iritasi pada kulit
✔Menyejukkan kulit muka
✔Sengatan & gigitan serangga
✔Menghilangkan sel kulit mati
✔Penjagaan wajah & menyegarkan
✔Menjadikan kulit lembut & halus
✔Mengatasi masalah kulit kusam
✔Sangat baik untuk luka-luka ringan
✔Merawat kulit & menghasilkan sel-sel baru
.
Siapa yang boleh guna?
Lelaki & wanita
Ibu mengandung
Kanak-kanak
Bayi
.
Harga : RM20
Kandungan : 100ml
.
Tidak termasuk postage
.
📱Whatsapp +60182558780 .
COD & Self pickup available (After 9pm)
.
Area Sunway Pyramid
Pandan Jaya
.
#jamuratumalaya #jrm #pengedarjrm #legasijrmampang #jamuratumalayaampang #jamuratumalayasunway #ampang #kuala lumpur #biocalamineessence #herba #kulitgatal #jerawat #ruam #alahanprodukmuka #masalahkulit
.
jamuratumalaya.amira
@jamuratumalaya.amira
Bio calamine essence
.
✔ekzema
✔alergi akibat makanan
✔merawat masalah muka & badan berjerawat
✔wanita selepas bersalin
✔mengurangkan iritasi pada kulit
✔menyejukkan kulit muka
✔sengatan & gigitan serangga
✔menghilangkan sel kulit mati
✔penjagaan wajah & menyegarkan
✔menjadikan kulit lembut & halus
✔mengatasi masalah kulit kusam
✔sangat baik untuk luka-luka ringan
✔merawat kulit & menghasilkan sel-sel baru
.
siapa yang boleh guna?
lelaki & wanita
ibu mengandung
kanak-kanak
bayi
.
harga : rm20
kandungan : 100ml
.
tidak termasuk postage
.
📱whatsapp +60182558780 .
cod & self pickup available (after 9pm)
.
area sunway pyramid
pandan jaya
.
#jamuratumalaya #jrm #pengedarjrm #legasijrmampang #jamuratumalayaampang #jamuratumalayasunway #ampang #kuala lumpur #biocalamineessence #herba #kulitgatal #jerawat #ruam #alahanprodukmuka #masalahkulit .
6 0 9 hours ago
Bio Calamine Essence
.
✔Ekzema
✔Alergi akibat makanan
✔Merawat masalah muka & badan berjerawat
✔Wanita selepas bersalin
✔Mengurangkan iritasi pada kulit
✔Menyejukkan kulit muka
✔Sengatan & gigitan serangga
✔Menghilangkan sel kulit mati
✔Penjagaan wajah & menyegarkan
✔Menjadikan kulit lembut & halus
✔Mengatasi masalah kulit kusam
✔Sangat baik untuk luka-luka ringan
✔Merawat kulit & menghasilkan sel-sel baru
.
Siapa yang boleh guna?
Lelaki & wanita
Ibu mengandung
Kanak-kanak
Bayi
.
Harga : RM20
Kandungan : 100ml
.
Tidak termasuk postage
.
📱Whatsapp +60182558780 .
COD & Self pickup available (After 9pm)
.
Area Sunway Pyramid
Pandan Jaya
.
#jamuratumalaya #jrm #pengedarjrm #legasijrmampang #jamuratumalayaampang #jamuratumalayasunway #ampang #kuala lumpur #biocalamineessence #herba #kulitgatal #jerawat #ruam #alahanprodukmuka #masalahkulit
.
jamuratumalaya.amira
@jamuratumalaya.amira
Bio calamine essence
.
✔ekzema
✔alergi akibat makanan
✔merawat masalah muka & badan berjerawat
✔wanita selepas bersalin
✔mengurangkan iritasi pada kulit
✔menyejukkan kulit muka
✔sengatan & gigitan serangga
✔menghilangkan sel kulit mati
✔penjagaan wajah & menyegarkan
✔menjadikan kulit lembut & halus
✔mengatasi masalah kulit kusam
✔sangat baik untuk luka-luka ringan
✔merawat kulit & menghasilkan sel-sel baru
.
siapa yang boleh guna?
lelaki & wanita
ibu mengandung
kanak-kanak
bayi
.
harga : rm20
kandungan : 100ml
.
tidak termasuk postage
.
📱whatsapp +60182558780 .
cod & self pickup available (after 9pm)
.
area sunway pyramid
pandan jaya
.
#jamuratumalaya #jrm #pengedarjrm #legasijrmampang #jamuratumalayaampang #jamuratumalayasunway #ampang #kuala lumpur #biocalamineessence #herba #kulitgatal #jerawat #ruam #alahanprodukmuka #masalahkulit .
9 1 9 hours ago
Seribu satu khasiat,
Hadiah untuk wanita paling bernilai,
Herbanya sangat premium,
Jadi amalan sejak 1982,
Jamu tradisional bidan melayu,
Hanya untuk si jelita yang berharga ❤️ Asma takkan jual jika asma tak amal. Sayangi diri kita syg,baru kita di sayangi💖

#teamJNkakTanjung
#jamunenek
#jamuviral
#rapatplus
#jamu
#jamululuskkm
#herba
sharifah_asma87
@sharifah_asma87
Seribu satu khasiat,
hadiah untuk wanita paling bernilai,
herbanya sangat premium,
jadi amalan sejak 1982,
jamu tradisional bidan melayu,
hanya untuk si jelita yang berharga ❤️ asma takkan jual jika asma tak amal. sayangi diri kita syg,baru kita di sayangi💖

#teamjnkaktanjung #jamunenek #jamuviral #rapatplus #jamu #jamululuskkm #herba
9 0 9 hours ago
Our Cust Feedback
•
Mempunyai berat badan berlebihan ? Ingin menurunkan berat badan ? Tetapi mempunyai selera makan yang berlebihan ?
-
Anda boleh cuba kopi hijau PURE GREEN COFFEE BEAN EXTRACT ... dengan khasiat kopi hijau anda boleh menahan diri dari rasa lapar, meningkatkan metabolism badan, dan membakar lemak dengan pantas .. jadi apa tunggu lagi 😱😱😱
HARGA ASAL : RM200
Promosi : RM100 termasuk postage
-
Untuk keterangan lanjut
Whatsapp : 0134480942
-
#kopihijau #kopihijauextract #kapsulkopihijau #kuruscepat #kurusawal #membekarlemakpantas #greencoffee #kurus #detox #tudung #viral #kapsulkopihijau 
#kopihijau #kopihijaudiet #kopihijaumurah #kurus #kuruscepat #detox #detoxwater #cantik #tenaga #energyboost #crossfit #herba #kopisedap #kopisihat #alanakopihijau #greencoffee #alanagreencoffee #kopi
kopihijaugb.hq
@kopihijaugb.hq
Our cust feedback

mempunyai berat badan berlebihan ? ingin menurunkan berat badan ? tetapi mempunyai selera makan yang berlebihan ?
-
anda boleh cuba kopi hijau pure green coffee bean extract ... dengan khasiat kopi hijau anda boleh menahan diri dari rasa lapar, meningkatkan metabolism badan, dan membakar lemak dengan pantas .. jadi apa tunggu lagi 😱😱😱
harga asal : rm200
promosi : rm100 termasuk postage
-
untuk keterangan lanjut
whatsapp : 0134480942
-
#kopihijau #kopihijauextract #kapsulkopihijau #kuruscepat #kurusawal #membekarlemakpantas #greencoffee #kurus #detox #tudung #viral #kapsulkopihijau
#kopihijau #kopihijaudiet #kopihijaumurah #kurus #kuruscepat #detox #detoxwater #cantik #tenaga #energyboost #crossfit #herba #kopisedap #kopisihat #alanakopihijau #greencoffee #alanagreencoffee #kopi
32 1 10 hours ago
OMG!!! cepatnya kakak ni lost KG...
.
2 botol Jamu T9k dah lost 10kg!...
.
Bukan senang nk lost byk tu... tgk tu badan pun dh susut inch... mmg terbaikk la...
.
.
Jamu Tok mmg menjadi pilihan ramai... keberkesanannya mmg luar biasa!
.
.
Korang tak nak cuba ke 😄
.
.
.
Http://Www.wasap.my/60139090306
.
.
#legacyjamutok 
#jamutok
#jualjamu 
#herba 
#dherbs 
#tradisional 
#sayajualmurah 
#saleraya 
#promotion 
#nakhamil
#nakkurus 
#inchloss 
#igers 
#jamutokviral
#codselangor 
#codkualalumpur 
#sogo 
#jamuviral
#bajuraya2018 
#tudungbawal 
#neelofa 
#ctdk 
#comelpipimerah 
#bazaarpaknil 
#kedaijamu 
#lifestyle 
#likephoto 
#followermalaysia 
#tudungmuslimah
legacy_jamu_tok
@legacy_jamu_tok
Omg!!! cepatnya kakak ni lost kg...
.
2 botol jamu t9k dah lost 10kg!...
.
bukan senang nk lost byk tu... tgk tu badan pun dh susut inch... mmg terbaikk la...
.
.
jamu tok mmg menjadi pilihan ramai... keberkesanannya mmg luar biasa!
.
.
korang tak nak cuba ke 😄
.
.
.
http://www.wasap.my/60139090306
.
.
#legacyjamutok
#jamutok #jualjamu
#herba
#dherbs
#tradisional
#sayajualmurah
#saleraya
#promotion
#nakhamil #nakkurus
#inchloss
#igers
#jamutokviral #codselangor
#codkualalumpur
#sogo
#jamuviral #bajuraya2018
#tudungbawal
#neelofa
#ctdk
#comelpipimerah
#bazaarpaknil
#kedaijamu
#lifestyle
#likephoto
#followermalaysia
#tudungmuslimah
7 4 10 hours ago
Kuruskan perut dalam masa 7 hari!!wow!! CLEAN8 dirumus dengan 100% herba yang berfungsi MEMBAKAR LEMAK supaya lebih mudah anda cari saiz baju yang anda idamkan selama ini.

TELAH TERJUAL MELEBIHI 50,000 UNIT 
Hanya 2 BIJI SEHARI dah cukup untuk anda rasa PERUBAHAN POSITIF pada berat badan anda. Mudah kan? ========== “5 SEBAB ANDA WAJIB DAPATKAN CLEAN8 HARI INI.” .
1) Diiktiraf Kementerian Kesihatan Malaysia (MAL 06061488T)
.
2) HALAL JAKIM (MS 2424:2012 109-07/2013)
.
3) Kandungan 100% herba di dalam kapsul halal bovine
.
4) Diproses di kilang berstatus GMP (Good Manufacturing Practice)
.
5) Mudah guna. Hanya TELAN dan tunggu hasil sahaja.

TEKAN LINK DI BAWAH UNTUK MEMUDAHKAN URUSAN JUAL BELI KITA MELALUI WHATSAPP 👇👇👇👇
http://www.wasap.my/+601126558494
http://www.wasap.my/+601126558494
http://www.wasap.mhiy/+601126558494  #penawarkurus #clean8
#ubatkurus #herba
#buncit #ubatbuncit #murah 
#clean8original #mujarab
clean8_rahsiakempisperut
@clean8_rahsiakempisperut
Kuruskan perut dalam masa 7 hari!!wow!! clean8 dirumus dengan 100% herba yang berfungsi membakar lemak supaya lebih mudah anda cari saiz baju yang anda idamkan selama ini.

telah terjual melebihi 50,000 unit
hanya 2 biji sehari dah cukup untuk anda rasa perubahan positif pada berat badan anda. mudah kan? ========== “5 sebab anda wajib dapatkan clean8 hari ini.” .
1) diiktiraf kementerian kesihatan malaysia (mal 06061488t)
.
2) halal jakim (ms 2424:2012 109-07/2013)
.
3) kandungan 100% herba di dalam kapsul halal bovine
.
4) diproses di kilang berstatus gmp (good manufacturing practice)
.
5) mudah guna. hanya telan dan tunggu hasil sahaja.

tekan link di bawah untuk memudahkan urusan jual beli kita melalui whatsapp 👇👇👇👇
http://www.wasap.my/+601126558494
http://www.wasap.my/+601126558494
http://www.wasap.mhiy/+601126558494 #penawarkurus #clean8 #ubatkurus #herba #buncit #ubatbuncit #murah
#clean8original #mujarab
5 0 10 hours ago
#Repost from @HNI official @pthpai by @swiftsave_app
•••
.
[INFO PRODUK]

VARIAN MADU HNI HPAI

Manfaat Madu HNI HPAI dalam mengobati LUKA DALAM & LUKA LUAR
.
*MADU MULTIFLORA*
*MADU PREMIUM*
*MADU SJ*

Berikut informasinya !
Madu dapat mencegah terjadinya peradangan yang ditandai dengan berkurangnya rasa sakit dan pembengkakan pada luka serta luka akan menjadi cepat kering.
hpaisalatiga
@hpaisalatiga
#repost from @hni official @pthpai by @swiftsave_app
•••
.
[info produk]

varian madu hni hpai

manfaat madu hni hpai dalam mengobati luka dalam & luka luar
.
*madu multiflora*
*madu premium*
*madu sj*

berikut informasinya !
madu dapat mencegah terjadinya peradangan yang ditandai dengan berkurangnya rasa sakit dan pembengkakan pada luka serta luka akan menjadi cepat kering.
"hal ini dikarenakan, madu mengandung osmolaritas yang cukup tinggi", sehingga mampu menyerap cairan pada luka dan juga dapat memperbaiki sirkulasi serta pertukaran udara pada area luka.

madu dapat membersihkan luka dengan mengangkat jaringan kulit mati di sekitar luka yang diolesi madu.

madu dapat memberikan efek antibakteri dan juga antioksidan, sehingga dapat membantu menghambat efek dari radikal bebas dan mengurangi terjadinya kerusakan jaringan.

selain itu, madu juga memiliki kandungan zat lain seperti hydrogen peroksida yang efektif dalam membunuh kuman dan bakteri.

mempercepat proses penyembuhan dengan merangsang sel darah putih.

madu memiliki sifat asam yang sangat rendah, sehingga mampu menghambat pertumbuhan bakteri yang berkembang di sekitar luka. "disinergikan madu dengan semua herbal"
semoga bermanfaat.

#hni #hpai #hnihpai #halalismyway #referensi #produk #halal #dunia #herba #madu
1 0 11 hours ago
Kuruskan perut dalam masa 7 hari!!wow!! CLEAN8 dirumus dengan 100% herba yang berfungsi MEMBAKAR LEMAK supaya lebih mudah anda cari saiz baju yang anda idamkan selama ini.

TELAH TERJUAL MELEBIHI 50,000 UNIT 
Hanya 2 BIJI SEHARI dah cukup untuk anda rasa PERUBAHAN POSITIF pada berat badan anda. Mudah kan? ========== “5 SEBAB ANDA WAJIB DAPATKAN CLEAN8 HARI INI.” .
1) Diiktiraf Kementerian Kesihatan Malaysia (MAL 06061488T)
.
2) HALAL JAKIM (MS 2424:2012 109-07/2013)
.
3) Kandungan 100% herba di dalam kapsul halal bovine
.
4) Diproses di kilang berstatus GMP (Good Manufacturing Practice)
.
5) Mudah guna. Hanya TELAN dan tunggu hasil sahaja.

TEKAN LINK DI BAWAH UNTUK MEMUDAHKAN URUSAN JUAL BELI KITA MELALUI WHATSAPP 👇👇👇👇
http://www.wasap.my/+601126558494
http://www.wasap.my/+601126558494
http://www.wasap.mhiy/+601126558494  #penawarkurus #clean8
#ubatkurus #herba
#buncit #ubatbuncit #murah 
#clean8original #mujarab
clean8_rahsiakempisperut
@clean8_rahsiakempisperut
Kuruskan perut dalam masa 7 hari!!wow!! clean8 dirumus dengan 100% herba yang berfungsi membakar lemak supaya lebih mudah anda cari saiz baju yang anda idamkan selama ini.

telah terjual melebihi 50,000 unit
hanya 2 biji sehari dah cukup untuk anda rasa perubahan positif pada berat badan anda. mudah kan? ========== “5 sebab anda wajib dapatkan clean8 hari ini.” .
1) diiktiraf kementerian kesihatan malaysia (mal 06061488t)
.
2) halal jakim (ms 2424:2012 109-07/2013)
.
3) kandungan 100% herba di dalam kapsul halal bovine
.
4) diproses di kilang berstatus gmp (good manufacturing practice)
.
5) mudah guna. hanya telan dan tunggu hasil sahaja.

tekan link di bawah untuk memudahkan urusan jual beli kita melalui whatsapp 👇👇👇👇
http://www.wasap.my/+601126558494
http://www.wasap.my/+601126558494
http://www.wasap.mhiy/+601126558494 #penawarkurus #clean8 #ubatkurus #herba #buncit #ubatbuncit #murah
#clean8original #mujarab
10 0 11 hours ago
Kuruskan perut dalam masa 7 hari!!wow!! CLEAN8 dirumus dengan 100% herba yang berfungsi MEMBAKAR LEMAK supaya lebih mudah anda cari saiz baju yang anda idamkan selama ini.

TELAH TERJUAL MELEBIHI 50,000 UNIT 
Hanya 2 BIJI SEHARI dah cukup untuk anda rasa PERUBAHAN POSITIF pada berat badan anda. Mudah kan? ========== “5 SEBAB ANDA WAJIB DAPATKAN CLEAN8 HARI INI.” .
1) Diiktiraf Kementerian Kesihatan Malaysia (MAL 06061488T)
.
2) HALAL JAKIM (MS 2424:2012 109-07/2013)
.
3) Kandungan 100% herba di dalam kapsul halal bovine
.
4) Diproses di kilang berstatus GMP (Good Manufacturing Practice)
.
5) Mudah guna. Hanya TELAN dan tunggu hasil sahaja.

TEKAN LINK DI BAWAH UNTUK MEMUDAHKAN URUSAN JUAL BELI KITA MELALUI WHATSAPP 👇👇👇👇
http://www.wasap.my/+601126558494
http://www.wasap.my/+601126558494
http://www.wasap.mhiy/+601126558494  #penawarkurus #clean8
#ubatkurus #herba
#buncit #ubatbuncit #murah 
#clean8original #mujarab
clean8_rahsiakempisperut
@clean8_rahsiakempisperut
Kuruskan perut dalam masa 7 hari!!wow!! clean8 dirumus dengan 100% herba yang berfungsi membakar lemak supaya lebih mudah anda cari saiz baju yang anda idamkan selama ini.

telah terjual melebihi 50,000 unit
hanya 2 biji sehari dah cukup untuk anda rasa perubahan positif pada berat badan anda. mudah kan? ========== “5 sebab anda wajib dapatkan clean8 hari ini.” .
1) diiktiraf kementerian kesihatan malaysia (mal 06061488t)
.
2) halal jakim (ms 2424:2012 109-07/2013)
.
3) kandungan 100% herba di dalam kapsul halal bovine
.
4) diproses di kilang berstatus gmp (good manufacturing practice)
.
5) mudah guna. hanya telan dan tunggu hasil sahaja.

tekan link di bawah untuk memudahkan urusan jual beli kita melalui whatsapp 👇👇👇👇
http://www.wasap.my/+601126558494
http://www.wasap.my/+601126558494
http://www.wasap.mhiy/+601126558494 #penawarkurus #clean8 #ubatkurus #herba #buncit #ubatbuncit #murah
#clean8original #mujarab
4 0 11 hours ago
Kuruskan perut dalam masa 7 hari!!wow!! CLEAN8 dirumus dengan 100% herba yang berfungsi MEMBAKAR LEMAK supaya lebih mudah anda cari saiz baju yang anda idamkan selama ini.

TELAH TERJUAL MELEBIHI 50,000 UNIT 
Hanya 2 BIJI SEHARI dah cukup untuk anda rasa PERUBAHAN POSITIF pada berat badan anda. Mudah kan? ========== “5 SEBAB ANDA WAJIB DAPATKAN CLEAN8 HARI INI.” .
1) Diiktiraf Kementerian Kesihatan Malaysia (MAL 06061488T)
.
2) HALAL JAKIM (MS 2424:2012 109-07/2013)
.
3) Kandungan 100% herba di dalam kapsul halal bovine
.
4) Diproses di kilang berstatus GMP (Good Manufacturing Practice)
.
5) Mudah guna. Hanya TELAN dan tunggu hasil sahaja.

TEKAN LINK DI BAWAH UNTUK MEMUDAHKAN URUSAN JUAL BELI KITA MELALUI WHATSAPP 👇👇👇👇
http://www.wasap.my/+601126558494
http://www.wasap.my/+601126558494
http://www.wasap.mhiy/+601126558494  #penawarkurus #clean8
#ubatkurus #herba
#buncit #ubatbuncit #murah 
#clean8original #mujarab
clean8_rahsiakempisperut
@clean8_rahsiakempisperut
Kuruskan perut dalam masa 7 hari!!wow!! clean8 dirumus dengan 100% herba yang berfungsi membakar lemak supaya lebih mudah anda cari saiz baju yang anda idamkan selama ini.

telah terjual melebihi 50,000 unit
hanya 2 biji sehari dah cukup untuk anda rasa perubahan positif pada berat badan anda. mudah kan? ========== “5 sebab anda wajib dapatkan clean8 hari ini.” .
1) diiktiraf kementerian kesihatan malaysia (mal 06061488t)
.
2) halal jakim (ms 2424:2012 109-07/2013)
.
3) kandungan 100% herba di dalam kapsul halal bovine
.
4) diproses di kilang berstatus gmp (good manufacturing practice)
.
5) mudah guna. hanya telan dan tunggu hasil sahaja.

tekan link di bawah untuk memudahkan urusan jual beli kita melalui whatsapp 👇👇👇👇
http://www.wasap.my/+601126558494
http://www.wasap.my/+601126558494
http://www.wasap.mhiy/+601126558494 #penawarkurus #clean8 #ubatkurus #herba #buncit #ubatbuncit #murah
#clean8original #mujarab
9 0 11 hours ago
Kuruskan perut dalam masa 7 hari!!wow!! CLEAN8 dirumus dengan 100% herba yang berfungsi MEMBAKAR LEMAK supaya lebih mudah anda cari saiz baju yang anda idamkan selama ini.

TELAH TERJUAL MELEBIHI 50,000 UNIT 
Hanya 2 BIJI SEHARI dah cukup untuk anda rasa PERUBAHAN POSITIF pada berat badan anda. Mudah kan? ========== “5 SEBAB ANDA WAJIB DAPATKAN CLEAN8 HARI INI.” .
1) Diiktiraf Kementerian Kesihatan Malaysia (MAL 06061488T)
.
2) HALAL JAKIM (MS 2424:2012 109-07/2013)
.
3) Kandungan 100% herba di dalam kapsul halal bovine
.
4) Diproses di kilang berstatus GMP (Good Manufacturing Practice)
.
5) Mudah guna. Hanya TELAN dan tunggu hasil sahaja.

TEKAN LINK DI BAWAH UNTUK MEMUDAHKAN URUSAN JUAL BELI KITA MELALUI WHATSAPP 👇👇👇👇
http://www.wasap.my/+601126558494
http://www.wasap.my/+601126558494
http://www.wasap.mhiy/+601126558494  #penawarkurus #clean8
#ubatkurus #herba
#buncit #ubatbuncit #murah 
#clean8original #mujarab
clean8_rahsiakempisperut
@clean8_rahsiakempisperut
Kuruskan perut dalam masa 7 hari!!wow!! clean8 dirumus dengan 100% herba yang berfungsi membakar lemak supaya lebih mudah anda cari saiz baju yang anda idamkan selama ini.

telah terjual melebihi 50,000 unit
hanya 2 biji sehari dah cukup untuk anda rasa perubahan positif pada berat badan anda. mudah kan? ========== “5 sebab anda wajib dapatkan clean8 hari ini.” .
1) diiktiraf kementerian kesihatan malaysia (mal 06061488t)
.
2) halal jakim (ms 2424:2012 109-07/2013)
.
3) kandungan 100% herba di dalam kapsul halal bovine
.
4) diproses di kilang berstatus gmp (good manufacturing practice)
.
5) mudah guna. hanya telan dan tunggu hasil sahaja.

tekan link di bawah untuk memudahkan urusan jual beli kita melalui whatsapp 👇👇👇👇
http://www.wasap.my/+601126558494
http://www.wasap.my/+601126558494
http://www.wasap.mhiy/+601126558494 #penawarkurus #clean8 #ubatkurus #herba #buncit #ubatbuncit #murah
#clean8original #mujarab
9 0 11 hours ago
Kuruskan perut dalam masa 7 hari!!wow!! CLEAN8 dirumus dengan 100% herba yang berfungsi MEMBAKAR LEMAK supaya lebih mudah anda cari saiz baju yang anda idamkan selama ini.

TELAH TERJUAL MELEBIHI 50,000 UNIT 
Hanya 2 BIJI SEHARI dah cukup untuk anda rasa PERUBAHAN POSITIF pada berat badan anda. Mudah kan? ========== “5 SEBAB ANDA WAJIB DAPATKAN CLEAN8 HARI INI.” .
1) Diiktiraf Kementerian Kesihatan Malaysia (MAL 06061488T)
.
2) HALAL JAKIM (MS 2424:2012 109-07/2013)
.
3) Kandungan 100% herba di dalam kapsul halal bovine
.
4) Diproses di kilang berstatus GMP (Good Manufacturing Practice)
.
5) Mudah guna. Hanya TELAN dan tunggu hasil sahaja.

TEKAN LINK DI BAWAH UNTUK MEMUDAHKAN URUSAN JUAL BELI KITA MELALUI WHATSAPP 👇👇👇👇
http://www.wasap.my/+601126558494
http://www.wasap.my/+601126558494
http://www.wasap.mhiy/+601126558494  #penawarkurus #clean8
#ubatkurus #herba
#buncit #ubatbuncit #murah 
#clean8original #mujarab
clean8_rahsiakempisperut
@clean8_rahsiakempisperut
Kuruskan perut dalam masa 7 hari!!wow!! clean8 dirumus dengan 100% herba yang berfungsi membakar lemak supaya lebih mudah anda cari saiz baju yang anda idamkan selama ini.

telah terjual melebihi 50,000 unit
hanya 2 biji sehari dah cukup untuk anda rasa perubahan positif pada berat badan anda. mudah kan? ========== “5 sebab anda wajib dapatkan clean8 hari ini.” .
1) diiktiraf kementerian kesihatan malaysia (mal 06061488t)
.
2) halal jakim (ms 2424:2012 109-07/2013)
.
3) kandungan 100% herba di dalam kapsul halal bovine
.
4) diproses di kilang berstatus gmp (good manufacturing practice)
.
5) mudah guna. hanya telan dan tunggu hasil sahaja.

tekan link di bawah untuk memudahkan urusan jual beli kita melalui whatsapp 👇👇👇👇
http://www.wasap.my/+601126558494
http://www.wasap.my/+601126558494
http://www.wasap.mhiy/+601126558494 #penawarkurus #clean8 #ubatkurus #herba #buncit #ubatbuncit #murah
#clean8original #mujarab
10 0 11 hours ago
Minat tanya tanya bisa chat
Ya dear😊😚
Hub contact wa 081249471174

#hpaibarabai#herbalbarabai#halal#bpom#ayohijrah#herba#ready#barabai#krimwajah#aman
comel_fashion
@comel_fashion
Minat tanya tanya bisa chat
ya dear😊😚
hub contact wa 081249471174

#hpaibarabai#herbalbarabai#halal#bpom#ayohijrah#herba#ready#barabai#krimwajah#aman
3 0 11 hours ago