365timeline.com

Search trending image and video from popular Instagram user

Show posts for #differentisbetter

Un gusto haber compartido con ustedes este día !!!
Feliz día de la Mujer a una compañía que SI las toma en cuenta! @lenovomexico  #TodasPodemos #Differentisbetter #ad Un gusto haber compartido con ustedes este día !!!
feliz día de la mujer a una compañía que si las toma en cuenta! @lenovomexico #todaspodemos #differentisbetter #ad
48,553 333 March 2019
What's up mank!!!! Gua mau kenalin si ganteng laptop gua Lenovo #LegionY740 nih!
ini Laptop selalu nemenin gua kemana-mana dan ngeringanin kerjaan gua mulai dari Editing sama nge-game.
Ya jelaslah! Speknya udah pake Intel Core i7 Generasi ke-8, RAM 15GB, 1TB HDD, 256GB SSD dan yang paling joss udah pake NVIDIA RTX 2060 6GB!

Gua gak pernah takut bawa-bawa ni Laptop kemanapun dalam kondisi apapun.
Karena ada Garansi Accidental Damage Protectionnya yaitu kalo gak sengaja kena air, LCD pecah, dan keyboard rusak itu bisa dicover loh!
Mantab dah emang @lenovoid !! Mau bukti? Perlu gua test maen game ape nih?! Tulis di kolom komentar yak.

#DifferentIsBetter #LenovoID #LegionY740 What's up mank!!!! gua mau kenalin si ganteng laptop gua lenovo #legiony740 nih!
ini laptop selalu nemenin gua kemana-mana dan ngeringanin kerjaan gua mulai dari editing sama nge-game.
ya jelaslah! speknya udah pake intel core i7 generasi ke-8, ram 15gb, 1tb hdd, 256gb ssd dan yang paling joss udah pake nvidia rtx 2060 6gb!

gua gak pernah takut bawa-bawa ni laptop kemanapun dalam kondisi apapun.
karena ada garansi accidental damage protectionnya yaitu kalo gak sengaja kena air, lcd pecah, dan keyboard rusak itu bisa dicover loh!
mantab dah emang @lenovoid !! mau bukti? perlu gua test maen game ape nih?! tulis di kolom komentar yak.

#differentisbetter #lenovoid #legiony740
25,116 227 1 weeks ago
“Don’t wowry Mama. I can still sees loves.” ~ Moochi #differentisbetter #lovemymama “don’t wowry mama. i can still sees loves.” ~ moochi #differentisbetter #lovemymama
354 48 last month
Waktunya break dari semua rutinitas & nyantai bentar nonton series yg udh nunggak biar gak terus2an kena spoiler. Nontonnya pake Yoga C930 karna ada rotating soundbar dengan Dolby Atmos jd kualitas suaranya maksimal ❤ ditambah laptopnya ringan jd bisa dibawa kemana2, break dikit, lanjut nontooon
#DifferentisBetter #LenovoID #YogaC930 #DiscoverYoga Waktunya break dari semua rutinitas & nyantai bentar nonton series yg udh nunggak biar gak terus2an kena spoiler. nontonnya pake yoga c930 karna ada rotating soundbar dengan dolby atmos jd kualitas suaranya maksimal ❤ ditambah laptopnya ringan jd bisa dibawa kemana2, break dikit, lanjut nontooon
#differentisbetter #lenovoid #yogac930 #discoveryoga
5,695 28 May 2019
I've been very excited to post about this for the longest time and finally the secret is out 😍 You're looking at the new face of Lenovo @lenovoph!!!! It is both an honor and privilege to be an ambassadress of a global giant. Join me in my journey in getting to know the best and the latest IT devices purpose-built for our generation ❤️ #DifferentIsBetter
#meganxlenovo I've been very excited to post about this for the longest time and finally the secret is out 😍 you're looking at the new face of lenovo @lenovoph!!!! it is both an honor and privilege to be an ambassadress of a global giant. join me in my journey in getting to know the best and the latest it devices purpose-built for our generation ❤️ #differentisbetter #meganxlenovo
6,871 40 9 hours ago
Lenovo Z6 resmi di perkenalkan di China, di otaki snapdragon 730, Triple kamera belakang, dan baterai 4000mAh dengan port Type C.
.
♐ Spesifikasi :
- Layar 6.39inch, FHD+, OLED
- CPU Snapdragon 730
- RAM 6GB, Storage 64GB
- RAM 6GB, Storage 128GB
- RAM 8GB, Storage 128GB
- MicroSD up to 512GB
- Kamera belakang 24MP, f/1.8 + 8MP, f/2.4 (Telephoto 2x Zoom) + 5MP, f/2.4 (Depth)
- Kamera depan 16MP
- Android Pie, ZUI 11
- USB C, 3.5mm Jack
- Fingerprint
- Baterai 4000mAh, 18W Fast charging.
.
💰 Harga di Cina :
-3.9 juta (6/64GB)
- 4.3 juta (6/128GB)
- 5.1 juta (8/128GB)
.
🔥 Fitur/inovasi baru yang diusung :
- Menggunakan desain rangka yang mirip dgn Thinkpad Rollcage dengan rangka yang terbuat dari tipe 6000 alumunium series frame
- Cover belakang dibuat dari 10 lapisan pelapisan nano NCVM, dan dari setiap lapisan telah dilakuakan pemurnian vakum, sehingga menimbulkan efek 3D yang memukau
- Dolby Audio support up to 128 Channel Synchronization
.
Masih ada gunanya mimin update berita kaya gini ngga sih ?? 😆
.
#trollgadget #LenovoZ6 #lenovo #lenovoid #lenovoindonesia #smartphone #handphone #android #gadget #tech #differentisbetter #iamlenovo #wearelenovo #teknologi #inovasi #lenovoz6 Lenovo z6 resmi di perkenalkan di china, di otaki snapdragon 730, triple kamera belakang, dan baterai 4000mah dengan port type c.
.
♐ spesifikasi :
- layar 6.39inch, fhd+, oled
- cpu snapdragon 730
- ram 6gb, storage 64gb
- ram 6gb, storage 128gb
- ram 8gb, storage 128gb
- microsd up to 512gb
- kamera belakang 24mp, f/1.8 + 8mp, f/2.4 (telephoto 2x zoom) + 5mp, f/2.4 (depth)
- kamera depan 16mp
- android pie, zui 11
- usb c, 3.5mm jack
- fingerprint
- baterai 4000mah, 18w fast charging.
.
💰 harga di cina :
-3.9 juta (6/64gb)
- 4.3 juta (6/128gb)
- 5.1 juta (8/128gb)
.
🔥 fitur/inovasi baru yang diusung :
- menggunakan desain rangka yang mirip dgn thinkpad rollcage dengan rangka yang terbuat dari tipe 6000 alumunium series frame
- cover belakang dibuat dari 10 lapisan pelapisan nano ncvm, dan dari setiap lapisan telah dilakuakan pemurnian vakum, sehingga menimbulkan efek 3d yang memukau
- dolby audio support up to 128 channel synchronization
.
masih ada gunanya mimin update berita kaya gini ngga sih ?? 😆
.
#trollgadget #lenovoz6 #lenovo #lenovoid #lenovoindonesia #smartphone #handphone #android #gadget #tech #differentisbetter #iamlenovo #wearelenovo #teknologi #inovasi #lenovoz6
1,688 51 July 2019
Stevie's request: A bouquet that isn't quite a bouquet. Something spray painted, something dried, something preserved and something blue. Something with tinsel and ribbons. Something that can be held on one arm while walking down the aisle with both parents. Something everlasting to hang at home after the wedding. And, above all, something fun.

@stevieprow, it was my absolute pleasure to make this for you. You rocked it on the weekend. 💖 #whentwobecomewinter Stevie's request: a bouquet that isn't quite a bouquet. something spray painted, something dried, something preserved and something blue. something with tinsel and ribbons. something that can be held on one arm while walking down the aisle with both parents. something everlasting to hang at home after the wedding. and, above all, something fun.

@stevieprow, it was my absolute pleasure to make this for you. you rocked it on the weekend. 💖 #whentwobecomewinter
1,553 99 April 2019
Happy birthday to this man, the fashion icon of a whole mood af. God bless him. 
Slide for inspiration 🤙🏻
....
#shialabeouf 
#mancrusheverday
#differentisbetter 
#dontjustfollowthecrowd Happy birthday to this man, the fashion icon of a whole mood af. god bless him.
slide for inspiration 🤙🏻
....
#shialabeouf
#mancrusheverday #differentisbetter
#dontjustfollowthecrowd
1,556 14 June 2019
Earbuds > Motorola 🆒Ⓜ️
#Motorola Verve Buds 500 is here to beat apple airpods easily .  True Wireless in-Ear Headphone with Amazon Alexa .
.

Motorola #VerveBuds500 Features & details : 
Dual-Mic technology for crystal clear calls

Instant, Automatic connection to device

Use either bud as a mono bluetooth headset

Works with Amazon Alexa Siri & Google Assistant

Full control on either bud .
.
#MotorolaVerveBuds #VerveBuds 
Available on  @motorola_home ,  @hubble.lifestyle Amazon and other online markets . Price ~ 80$
.
.
.
📸 By @jack1ll_
⬇️⬇️⬇️
Follow @motorola_fans
.
.

#verve #verveones #musicedition #hubble #hubblelifestyle  #headset #motorolaverveones #musicedition #motorolaverveloop  #wirelessheadphones #amazonalexa  #wireless  #airpods2 #motorolafans #hellomoto #headphones  #earbuds #bluetooth  #wireless  #tech #hightech  #differentisbetter #music #truewireless #gadget  #truewireless #wirelessearbuds #airpod #airpods Earbuds > motorola 🆒Ⓜ️
#motorola verve buds 500 is here to beat apple airpods easily . true wireless in-ear headphone with amazon alexa .
.

motorola #vervebuds500 features & details :
dual-mic technology for crystal clear calls

instant, automatic connection to device

use either bud as a mono bluetooth headset

works with amazon alexa siri & google assistant

full control on either bud .
.
#motorolavervebuds #vervebuds
available on @motorola_home , @hubble.lifestyle amazon and other online markets . price ~ 80$
.
.
.
📸 by @jack1ll_
⬇️⬇️⬇️
follow @motorola_fans
.
.

#verve #verveones #musicedition #hubble #hubblelifestyle #headset #motorolaverveones #musicedition #motorolaverveloop #wirelessheadphones #amazonalexa #wireless #airpods2 #motorolafans #hellomoto #headphones #earbuds #bluetooth #wireless #tech #hightech #differentisbetter #music #truewireless #gadget #truewireless #wirelessearbuds #airpod #airpods
1,936 29 July 2019