365timeline.com

Search trending image and video from popular Instagram user

Show posts for #detoxmask

KULIT BREAKOUT, JERAWAT TUMBUH TAK HENTI? PARUT JERAWAT BANYAK?
.
Combo yang paaaaling banyak memikat hati pengguna.
.
Yang paling banyak membantu untuk mengecutkan jerawat & memudarkan parut. Memang wajib dan sangat digalakkan ambil dedua ni. Sebab dia complete each other.
.
.
Bukan takat tu je, dah kecutkan jerawat, pudarkan parut, dia siap bagi effect seri2 lagi pada wajah, menampakkan kulit makin sihat dari sebelumnya. Cerah secara natural, sedap mata memandang.
.
Set detox ni RM71 sahaja belum termasuk postage. Tahan lama.
.
Cara mengguna kami guide lepas parcel diterima❤ jom whatsapp cepat.
.
Sama-sama dapatkan kulit sihat & cantik😘 kan?
.
Whatsapp 📞 010 4078355
👒 TEMYRACLE SAYA MESTI CARI !

#detox
#detoxmalaysia
#detoxmask
#facedetox
#temyracle
#gengKSC
#temyraclesuperchief
#dyxycosmetics #ajimaura #terapiinstagram #ootd #terlajaklaris #syukur #mua #aurainsta #scrub #tipscantik #coffeescrub
cantik.bersama.temyracle
@cantik.bersama.temyracle
Kulit breakout, jerawat tumbuh tak henti? parut jerawat banyak?
.
combo yang paaaaling banyak memikat hati pengguna.
.
yang paling banyak membantu untuk mengecutkan jerawat & memudarkan parut. memang wajib dan sangat digalakkan ambil dedua ni. sebab dia complete each other.
.
.
bukan takat tu je, dah kecutkan jerawat, pudarkan parut, dia siap bagi effect seri2 lagi pada wajah, menampakkan kulit makin sihat dari sebelumnya. cerah secara natural, sedap mata memandang.
.
set detox ni rm71 sahaja belum termasuk postage. tahan lama.
.
cara mengguna kami guide lepas parcel diterima❤ jom whatsapp cepat.
.
sama-sama dapatkan kulit sihat & cantik😘 kan?
.
whatsapp 📞 010 4078355
👒 temyracle saya mesti cari !

#detox #detoxmalaysia #detoxmask #facedetox #temyracle #gengksc #temyraclesuperchief #dyxycosmetics #ajimaura #terapiinstagram #ootd #terlajaklaris #syukur #mua #aurainsta #scrub #tipscantik #coffeescrub
3 0 21 minutes ago
KULIT BREAKOUT, JERAWAT TUMBUH TAK HENTI? PARUT JERAWAT BANYAK?
.
Combo yang paaaaling banyak memikat hati pengguna.
.
Yang paling banyak membantu untuk mengecutkan jerawat & memudarkan parut. Memang wajib dan sangat digalakkan ambil dedua ni. Sebab dia complete each other.
.
.
Bukan takat tu je, dah kecutkan jerawat, pudarkan parut, dia siap bagi effect seri2 lagi pada wajah, menampakkan kulit makin sihat dari sebelumnya. Cerah secara natural, sedap mata memandang.
.
Set detox ni RM71 sahaja belum termasuk postage. Tahan lama.
.
Cara mengguna kami guide lepas parcel diterima❤ jom whatsapp cepat.
.
Sama-sama dapatkan kulit sihat & cantik😘 kan?
.
Whatsapp 📞 010 4078355
👒 TEMYRACLE SAYA MESTI CARI !

#detox
#detoxmalaysia
#detoxmask
#facedetox
#temyracle
#gengKSC
#temyraclesuperchief
#dyxycosmetics #ajimaura #terapiinstagram #ootd #terlajaklaris #syukur #mua #aurainsta #scrub #tipscantik #coffeescrub
cantik.bersama.temyracle
@cantik.bersama.temyracle
Kulit breakout, jerawat tumbuh tak henti? parut jerawat banyak?
.
combo yang paaaaling banyak memikat hati pengguna.
.
yang paling banyak membantu untuk mengecutkan jerawat & memudarkan parut. memang wajib dan sangat digalakkan ambil dedua ni. sebab dia complete each other.
.
.
bukan takat tu je, dah kecutkan jerawat, pudarkan parut, dia siap bagi effect seri2 lagi pada wajah, menampakkan kulit makin sihat dari sebelumnya. cerah secara natural, sedap mata memandang.
.
set detox ni rm71 sahaja belum termasuk postage. tahan lama.
.
cara mengguna kami guide lepas parcel diterima❤ jom whatsapp cepat.
.
sama-sama dapatkan kulit sihat & cantik😘 kan?
.
whatsapp 📞 010 4078355
👒 temyracle saya mesti cari !

#detox #detoxmalaysia #detoxmask #facedetox #temyracle #gengksc #temyraclesuperchief #dyxycosmetics #ajimaura #terapiinstagram #ootd #terlajaklaris #syukur #mua #aurainsta #scrub #tipscantik #coffeescrub
8 0 23 minutes ago
KELEBIHAN PRODUK
(COFFEE)
.
.
Sama-sama dapatkan kulit sihat & cantik😘 kan?
.
Whatsapp 📞 010 4078355
👒 TEMYRACLE SAYA MESTI CARI !

#detox
#detoxmalaysia
#detoxmask
#facedetox
#temyracle
#gengKSC
#temyraclesuperchief
#dyxycosmetics #ajimaura #terapiinstagram #ootd #terlajaklaris #syukur #mua #aurainsta #scrub #tipscantik #coffeescrub #testimonitemiracyle
cantik.bersama.temyracle
@cantik.bersama.temyracle
Kelebihan produk
(coffee)
.
.
sama-sama dapatkan kulit sihat & cantik😘 kan?
.
whatsapp 📞 010 4078355
👒 temyracle saya mesti cari !

#detox #detoxmalaysia #detoxmask #facedetox #temyracle #gengksc #temyraclesuperchief #dyxycosmetics #ajimaura #terapiinstagram #ootd #terlajaklaris #syukur #mua #aurainsta #scrub #tipscantik #coffeescrub #testimonitemiracyle
8 0 24 minutes ago
JERAWAT? 😭👊🏻
.

Jangan tak caye, ni antara best seller combo tahun ni tau. Ramai sangat suka detox mask and peach face scrub ni. Haa, siapa tak grab lagi memang rugi lah. By the way, ini gambar produk selepas dikeluarkan dari peti ais tau hehe. Nampak tak macam clump sikit detox mask tu?🌸💕
.
HARGA PROMO DISCOUNT RM10 GAISSS 😍✨ Korang boleh dapatkan RM37 saja untuk setiap item tu. tak pernah pernah ada sale mcm ni fuhhh! Whatsapp 017-9343680 utk order by postage & COD. 🌷
.

#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap#detoxmask #detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia #coffeescrubtemyracle #peachfacescrub #peachfacescrubtemyracle #peachfacescrubmalaysia
theroses.my
@theroses.my
Jerawat? 😭👊🏻
.

jangan tak caye, ni antara best seller combo tahun ni tau. ramai sangat suka detox mask and peach face scrub ni. haa, siapa tak grab lagi memang rugi lah. by the way, ini gambar produk selepas dikeluarkan dari peti ais tau hehe. nampak tak macam clump sikit detox mask tu?🌸💕
.
harga promo discount rm10 gaisss 😍✨ korang boleh dapatkan rm37 saja untuk setiap item tu. tak pernah pernah ada sale mcm ni fuhhh! whatsapp 017-9343680 utk order by postage & cod. 🌷
.

#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap#detoxmask #detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia #coffeescrubtemyracle #peachfacescrub #peachfacescrubtemyracle #peachfacescrubmalaysia
8 0 31 minutes ago
Who has tried these purifying charcoal tea tree masks? They are so refreshing and left my skin feeling so rejuvenated & smooth!! Taking care of your skin is so important especially as you age!! #beauty #skincare #facemask #cosmetics #beautytips #loveyourskin #nurtureyourself #metime #treatyourskin #detoxmask #charcolmask #teatree
mermaid_majesty
@mermaid_majesty
Who has tried these purifying charcoal tea tree masks? they are so refreshing and left my skin feeling so rejuvenated & smooth!! taking care of your skin is so important especially as you age!! #beauty #skincare #facemask #cosmetics #beautytips #loveyourskin #nurtureyourself #metime #treatyourskin #detoxmask #charcolmask #teatree
7 0 8 hours ago
Happy Memorial Weekend to our friends in the US! Hopefully you’re enjoying BBQ, sheet masking and time with friends. Puriface had a great time enjoying all 3 recently with the #seoulwomensempowerment retreat. .
.
.
One more special treat is 25% off for US orders before 5/28/18 11:59 pm PDT. Promocode: puriface25md
puriface
@puriface
Happy memorial weekend to our friends in the us! hopefully you’re enjoying bbq, sheet masking and time with friends. puriface had a great time enjoying all 3 recently with the #seoulwomensempowerment retreat. .
.
.
one more special treat is 25% off for us orders before 5/28/18 11:59 pm pdt. promocode: puriface25md
19 2 46 minutes ago
🍃Go green with your cleansing routine with our 100% pure Qasil leaf powder. This natural cleansing powder purifies the skin and eliminates impurities, leaving the skin soft and soothed. 🍃#Qasil #Cleanbeauty
qasilorganics
@qasilorganics
🍃go green with your cleansing routine with our 100% pure qasil leaf powder. this natural cleansing powder purifies the skin and eliminates impurities, leaving the skin soft and soothed. 🍃#qasil #cleanbeauty
205 9 21 hours ago
It's time for SALE!!! Temyracle Mega Raya Sale 2018
.
.
COFFEE SCRUB
.
.
Kandungan Coffee Scrub :
☕ organic coffee ☕ organic sugar
☕ almond oil
☕coconut oil
.
.
Functions:
☕buang sel kulit mati
☕hilangkan parut dan jerawat
☕hilangkan selulit
☕membantu melembapkan kulit
☕mencerahkan kulit
☕boleh dipakai di muka dan di badan
☕boleh dijadikan mask
.
.
.
📱Whatsapp 012-4040970
🚗 Selayang, Sentul, Batu Caves and nearby
📦 Seluruh Malaysia
🎁 Freegift menarik dengan setiap pembelian
.
.
#TemyracleSayaMestiCari #DetoxMask #DetoxSkin #TemyracleSelayang #temyraclesentul #temyraclebatucaves #temyracle #homemadeproduct #flawlessskin #healthyskin #skincantik
lj.beautycare
@lj.beautycare
It's time for sale!!! temyracle mega raya sale 2018
.
.
coffee scrub
.
.
kandungan coffee scrub :
☕ organic coffee ☕ organic sugar
☕ almond oil
☕coconut oil
.
.
functions:
☕buang sel kulit mati
☕hilangkan parut dan jerawat
☕hilangkan selulit
☕membantu melembapkan kulit
☕mencerahkan kulit
☕boleh dipakai di muka dan di badan
☕boleh dijadikan mask
.
.
.
📱whatsapp 012-4040970
🚗 selayang, sentul, batu caves and nearby
📦 seluruh malaysia
🎁 freegift menarik dengan setiap pembelian
.
.
#temyraclesayamesticari #detoxmask #detoxskin #temyracleselayang #temyraclesentul #temyraclebatucaves #temyracle #homemadeproduct #flawlessskin #healthyskin #skincantik
4 1 58 minutes ago
Bismillah, Assalamualaikum
FREEMAN - POLISHING MASK BLACK + CHARCOAL
100% original
-
FOR ORDER?
DM instagram kami
-
Harga: Rp150.000
(Belum termasuk ongkir)
-
Manfaat :
Mengecilkan pori-pori, Mengangkat komedo, dan menghaluskan wajah. Cocok sekali untuk semua jenis kulit 😍
-
Close PO tiap minggu, barang ready seminggu setelah PO
-
#claymask #charcoalmask #detoxmask #lorealskin #lorealista #worthit #handemiyy #handeercel #beauty  #makeuplove #makeupartist #makeupcollection #facemakeup #1minutemakeup #faceessence #beautymasterclass #makeuppro #tea #matcha #natural #naturalhair #surabaya #sidoarjo #gresik #maskermurah #maskeralami #maskersurabaya
bellezacare.id
@bellezacare.id
Bismillah, assalamualaikum
freeman - polishing mask black + charcoal
100% original
-
for order?
dm instagram kami
-
harga: rp150.000
(belum termasuk ongkir)
-
manfaat :
mengecilkan pori-pori, mengangkat komedo, dan menghaluskan wajah. cocok sekali untuk semua jenis kulit 😍
-
close po tiap minggu, barang ready seminggu setelah po
-
#claymask #charcoalmask #detoxmask #lorealskin #lorealista #worthit #handemiyy #handeercel #beauty #makeuplove #makeupartist #makeupcollection #facemakeup #1minutemakeup #faceessence #beautymasterclass #makeuppro #tea #matcha #natural #naturalhair #surabaya #sidoarjo #gresik #maskermurah #maskeralami #maskersurabaya
5 0 1 hour ago
2 chất mask của shop 💕💕
Mask detox có hạt tẩy da chết 💓
Mask Pink Clay k hạt chất mịn 😌
Giá 2 mask: 180k ( tặng kèm xông thảo dược tận 30k nhé ) 🙆🏻
➖➖➖➖➖✖️➖➖➖➖➖
#mypham #mỹphẩm #myphamhanquoc #myphamxachtay #myphamhcm  #myphamauth #myphamgiare #myphamchinhhang #myphamgiasi #myphamthiennhien #herborganic #store #detoxmask #rosefrenchclay #skincare #sale #insta #beauty #theherb #original #maskdetox #matnatheherb #instagram #share
theherbb
@theherbb
2 chất mask của shop 💕💕
mask detox có hạt tẩy da chết 💓
mask pink clay k hạt chất mịn 😌
giá 2 mask: 180k ( tặng kèm xông thảo dược tận 30k nhé ) 🙆🏻
➖➖➖➖➖✖️➖➖➖➖➖
#mypham #mỹphẩm #myphamhanquoc #myphamxachtay #myphamhcm #myphamauth #myphamgiare #myphamchinhhang #myphamgiasi #myphamthiennhien #herborganic #store #detoxmask #rosefrenchclay #skincare #sale #insta #beauty #theherb #original #maskdetox #matnatheherb #instagram #share
7 0 1 hour ago
LUSH GARDEN Scrub mempunyai banyak khasiat, nutrisi,protein
dan antioksidan yang tinggi yang membantu untuk melewatkan kesan penuaan serta membantu untuk mengurangkan kesan parut-parut jerawat🙅‍♀️. Rajin lah menggunakan LUSH GARDEN Scrub u tuk kulit yang lebih anjal dan berseri🤷‍♀️ More info : 
@lushgardenasia
.

#detoxmasker
#detoxskin
#detoxmask
#freshingredients 
#freshface
#maskforallskintypes 
#bodyscrub
#coffeescrub
#lushgarden
#lushgardeasia
#lushgardenmalaysia
#productnatural 
#homemade
#handmade
#naturalbeauty
#hotselling
#foodmask 
#nochemicals
#nopreservatives 
#nocolouring 
#noflavouring 
#oatscrub
#ricescrub
#turmericscrub
#lushgardenasia
#lushgardenbrunei
#lushgardensingapore
#borneo
#testimonyfoodmaskuser
lushgarden.official
@lushgarden.official
Lush garden scrub mempunyai banyak khasiat, nutrisi,protein
dan antioksidan yang tinggi yang membantu untuk melewatkan kesan penuaan serta membantu untuk mengurangkan kesan parut-parut jerawat🙅‍♀️. rajin lah menggunakan lush garden scrub u tuk kulit yang lebih anjal dan berseri🤷‍♀️ more info :
@lushgardenasia
.

#detoxmasker #detoxskin #detoxmask #freshingredients
#freshface #maskforallskintypes
#bodyscrub #coffeescrub #lushgarden #lushgardeasia #lushgardenmalaysia #productnatural
#homemade #handmade #naturalbeauty #hotselling #foodmask
#nochemicals #nopreservatives
#nocolouring
#noflavouring
#oatscrub #ricescrub #turmericscrub #lushgardenasia #lushgardenbrunei #lushgardensingapore #borneo #testimonyfoodmaskuser
3 0 1 hour ago
Bismillah, Assalamualaikum
FREEMAN - GREENTEA+ORANGE BLOSSOM🌲
100% original
-
FOR ORDER?
DM instagram kami
-
Harga: Rp150.000
(Belum termasuk ongkir)
-
Manfaat :
Mengecilkan pori-pori, Menyamarkan flek hitam dan mencerahkan kulit wajah kalian
-
Close PO tiap minggu, barang ready seminggu setelah PO
-
#claymask #charcoalmask #detoxmask #lorealskin #lorealista #worthit #handemiyy #handeercel #beauty  #makeuplove #makeupartist #makeupcollection #facemakeup #1minutemakeup #faceessence #beautymasterclass #makeuppro #tea #matcha #natural #naturalhair #surabaya #sidoarjo #gresik #maskermurah #maskeralami #maskersurabaya
bellezacare.id
@bellezacare.id
Bismillah, assalamualaikum
freeman - greentea+orange blossom🌲
100% original
-
for order?
dm instagram kami
-
harga: rp150.000
(belum termasuk ongkir)
-
manfaat :
mengecilkan pori-pori, menyamarkan flek hitam dan mencerahkan kulit wajah kalian
-
close po tiap minggu, barang ready seminggu setelah po
-
#claymask #charcoalmask #detoxmask #lorealskin #lorealista #worthit #handemiyy #handeercel #beauty #makeuplove #makeupartist #makeupcollection #facemakeup #1minutemakeup #faceessence #beautymasterclass #makeuppro #tea #matcha #natural #naturalhair #surabaya #sidoarjo #gresik #maskermurah #maskeralami #maskersurabaya
4 0 1 hour ago
Betul ke peach face scrub ni blh melambatkan penuaan kulit? Aishh kenapa tak betulnyaa. Ofkoslah betul sebab extract peach yg ada dlm peach face scrub tu mengandungi antioksidan yg sgt tinggi dan berpotensi melambatkan penuaan diri trhdp kulit uols. Bkn tu je grapeseed oil pun boleh melambatkan penuaan kulit. Jom dptkan peach face scrub skrg! Confirm tak nyesal💕
-
COD🚙 Kuala Terengganu -
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask  #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah  #ajimaura #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu #teamhusnaa
scrub.husna
@scrub.husna
Betul ke peach face scrub ni blh melambatkan penuaan kulit? aishh kenapa tak betulnyaa. ofkoslah betul sebab extract peach yg ada dlm peach face scrub tu mengandungi antioksidan yg sgt tinggi dan berpotensi melambatkan penuaan diri trhdp kulit uols. bkn tu je grapeseed oil pun boleh melambatkan penuaan kulit. jom dptkan peach face scrub skrg! confirm tak nyesal💕
-
cod🚙 kuala terengganu -
temyracle, freshly made for you. bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
for fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah #ajimaura #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu #teamhusnaa
19 0 1 hour ago
Bismillah, Assalamualaikum
FREEMAN - DEEP CLEARING MANUKA HONEY 🍯& TEA TREE OIL🌲
100% original
-
FOR ORDER?
DM instagram kami
-
Harga: Rp150.000
(Belum termasuk ongkir)
-
Manfaat :
Ini buat kalian yang wajahnya berjerawat, bruntusan, berminyak parah dan kering wajib coba pakai!. Kandungan tea tree oilnya bikin mengurangi jerawat tanpa membuat wajah kering karena ada kandungan madunya juga.
-
Close PO tiap minggu, barang ready seminggu setelah PO
-
#claymask #charcoalmask #detoxmask #lorealskin #lorealista #worthit #handemiyy #handeercel #beauty  #makeuplove #makeupartist #makeupcollection #facemakeup #1minutemakeup #faceessence #beautymasterclass #makeuppro #tea #matcha #natural #naturalhair #surabaya #sidoarjo #gresik #maskermurah #maskeralami #maskersurabaya
bellezacare.id
@bellezacare.id
Bismillah, assalamualaikum
freeman - deep clearing manuka honey 🍯& tea tree oil🌲
100% original
-
for order?
dm instagram kami
-
harga: rp150.000
(belum termasuk ongkir)
-
manfaat :
ini buat kalian yang wajahnya berjerawat, bruntusan, berminyak parah dan kering wajib coba pakai!. kandungan tea tree oilnya bikin mengurangi jerawat tanpa membuat wajah kering karena ada kandungan madunya juga.
-
close po tiap minggu, barang ready seminggu setelah po
-
#claymask #charcoalmask #detoxmask #lorealskin #lorealista #worthit #handemiyy #handeercel #beauty #makeuplove #makeupartist #makeupcollection #facemakeup #1minutemakeup #faceessence #beautymasterclass #makeuppro #tea #matcha #natural #naturalhair #surabaya #sidoarjo #gresik #maskermurah #maskeralami #maskersurabaya
4 0 1 hour ago
Raya megasale❤❤❤
Jom dapatkan Detox mask temyracle dengan harga sale..😍 Harga Asal RM42 sekarang RM37 hingga 14 June 2018..Lets cantik uolls😘

Whatsapp 011-12272531

#temyraclerayasale #temyraclesayamesticari #detoxmask #maskerkunyit #bazarpaknil
ainzakaria
@ainzakaria
Raya megasale❤❤❤
jom dapatkan detox mask temyracle dengan harga sale..😍 harga asal rm42 sekarang rm37 hingga 14 june 2018..lets cantik uolls😘

whatsapp 011-12272531

#temyraclerayasale #temyraclesayamesticari #detoxmask #maskerkunyit #bazarpaknil
3 0 2 hours ago
“JERAWAT SUSOH NOK TUMBOH!”😍💕 RICE MILK SOAP la jawapannya. Haa, siapa yang belum cuba tu, wajib cuba sekarang barulah kulit tak kering dan natural! Semua wajib cuba produk by temyracle😘

#temyracle #temyraclesayamesticari #kulitjerawat #kulitjerawat #kulitputih #coffeescrub #coffeescrubmalaysia #organik #cantiktanpakimia #detoxmask #detoxmasktemyracle
atin_aminuddin
@atin_aminuddin
“jerawat susoh nok tumboh!”😍💕 rice milk soap la jawapannya. haa, siapa yang belum cuba tu, wajib cuba sekarang barulah kulit tak kering dan natural! semua wajib cuba produk by temyracle😘

#temyracle #temyraclesayamesticari #kulitjerawat #kulitjerawat #kulitputih #coffeescrub #coffeescrubmalaysia #organik #cantiktanpakimia #detoxmask #detoxmasktemyracle
1 0 2 hours ago
Haaa tengok tu 😍 Pekat, likat, penuh khasiat uolss. No wonder la ramai yang pilih detox mask untuk rawat masalah kulit diorang. Nak tau tak kenapa detox mask ni menjadi pilihan ramai?
.
Kami ada gunakan Manuka honey yang mana khasiatnya lebih banyak and lebih power daripada madu biasa. Ye la mungkin ada orang kata boleh buat sendiri, beli je hah kat pasaraya madu dalam botol tu. Ya korang boleh buat, tapi effect dia memang tak sama. Fyi, Manuka honey ni diimport dari New Zealand. Jadi kualiti dia cenggini haa 👍👍👍 tak caya boleh tekan #feedbackdetoxmasktemyracle
.
TEMYRACLE RAYA MEGA SALE masih berjalan ye anak anak. Hanya RM37 untuk detox mask 😍 (np: rm42)
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #temyraclekuantan
#detoxmask #detoxmaskmurah #detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia #detox #maskmurah
scrub.anis
@scrub.anis
Haaa tengok tu 😍 pekat, likat, penuh khasiat uolss. no wonder la ramai yang pilih detox mask untuk rawat masalah kulit diorang. nak tau tak kenapa detox mask ni menjadi pilihan ramai?
.
kami ada gunakan manuka honey yang mana khasiatnya lebih banyak and lebih power daripada madu biasa. ye la mungkin ada orang kata boleh buat sendiri, beli je hah kat pasaraya madu dalam botol tu. ya korang boleh buat, tapi effect dia memang tak sama. fyi, manuka honey ni diimport dari new zealand. jadi kualiti dia cenggini haa 👍👍👍 tak caya boleh tekan #feedbackdetoxmasktemyracle .
temyracle raya mega sale masih berjalan ye anak anak. hanya rm37 untuk detox mask 😍 (np: rm42)
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #temyraclekuantan #detoxmask #detoxmaskmurah #detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia #detox #maskmurah
7 0 2 hours ago