365timeline.com

Search trending image and video from popular Instagram user

Show posts for #coachonline

Seguimos haciendo lo que nos gusta.. motivados y enfocados #personaltrainer #medellincapitalfitness #colombiafit #coachonline @medellincapitalfitness
zarkolift
@zarkolift
Seguimos haciendo lo que nos gusta.. motivados y enfocados #personaltrainer #medellincapitalfitness #colombiafit #coachonline @medellincapitalfitness
1 0 in 6 minutes
Si tu es une maman tu comprendras ce que je veux dire 🙊!.
••
Ma plus grande douleur a vie est aujourd’hui ma plus grande fierté et ma plus grande source de bonheur !
••
france.paquin
@france.paquin
Si tu es une maman tu comprendras ce que je veux dire 🙊!.
••
ma plus grande douleur a vie est aujourd’hui ma plus grande fierté et ma plus grande source de bonheur !
••
46 1 4 minutes ago
Dah beria-ria diet dan senaman tapi bila naik penimbang berat tak turun pun? .
Nah, ni antara punca kenapa berat anda tak turun.
.
.
.
Tips, Info & Program - Kurus, Diet & Sihat
#makanpunkurus #uoc_onlinecoaching
Klik link di BIO.
.
Coach Miza -  01128351495
#teamcoachmiza #mpotd_uoc
.
#teamcoachmakan #teamedsos #malaysiafood #bawalcantik #codalorsetar #carimakan #kalori #tipsdiet #jomkurus #nakkurus #tipskurus #awetmuda #coachonline #kurusonline #viralmalaysia #caradiet #syantik #pasarmalam #dietmudah #blouselabuh #makananseimbang #rizalmanpreloved #makemalaysialighter
miza_radzi
@miza_radzi
Dah beria-ria diet dan senaman tapi bila naik penimbang berat tak turun pun? .
nah, ni antara punca kenapa berat anda tak turun.
.
.
.
tips, info & program - kurus, diet & sihat
#makanpunkurus #uoc_onlinecoaching klik link di bio.
.
coach miza - 01128351495
#teamcoachmiza #mpotd_uoc .
#teamcoachmakan #teamedsos #malaysiafood #bawalcantik #codalorsetar #carimakan #kalori #tipsdiet #jomkurus #nakkurus #tipskurus #awetmuda #coachonline #kurusonline #viralmalaysia #caradiet #syantik #pasarmalam #dietmudah #blouselabuh #makananseimbang #rizalmanpreloved #makemalaysialighter
1 1 3 minutes ago
YOU GUYS... this hearty veggie casserole hits. the. spot. 🙌🏻 Make it on Sunday and have your breakfasts ready to go allll week long.
.
This will be in my LLW Fall+Winter Meal Plan which will be out soooon! 📝 If you’re looking for meal plan help and healthy recipe inspiration, click the link in my bio to download my *free* 7-day meal plan.
.
Breakfast, lunch & dinner + snacks, dessert and even a healthy cocktail 🍸 I walk you through day-by-day prep instructions so you can spend less time in the kitchen and more time living your awesome life. ☺️
.
This casserole is awesome by itself but if you toast up a @canyonglutenfree English muffin and smother it in @kerrygoldusa butter it’s just a tiny bit more awesome. 💥 #llwmealplan
lindsay.lives.well
@lindsay.lives.well
You guys... this hearty veggie casserole hits. the. spot. 🙌🏻 make it on sunday and have your breakfasts ready to go allll week long.
.
this will be in my llw fall+winter meal plan which will be out soooon! 📝 if you’re looking for meal plan help and healthy recipe inspiration, click the link in my bio to download my *free* 7-day meal plan.
.
breakfast, lunch & dinner + snacks, dessert and even a healthy cocktail 🍸 i walk you through day-by-day prep instructions so you can spend less time in the kitchen and more time living your awesome life. ☺️
.
this casserole is awesome by itself but if you toast up a @canyonglutenfree english muffin and smother it in @kerrygoldusa butter it’s just a tiny bit more awesome. 💥 #llwmealplan
5 2 5 minutes ago
SARAPAN membekalkan tenaga sepanjang hari untuk lebih cergas dan produktif.
.
SARAPAN adalah sajian awal perlu diambil setiap hari. Pengambilannya satu kemestian yang tidak boleh dipandang mudah.
.
Sajian ini membekalkan tenaga sepanjang hari untuk lebih cergas dan produktif.
.
Ramai tidak menyedari kepentingan sarapan kepada kesihatan. Apabila kita bangun tidur, paras glukosa dalam darah agak rendah. Jadi, dengan pengambilan makanan berkhasiat dan seimbang sewaktu sarapan membekalkan tenaga mencukupi bagi memulakan hari dengan lebih cergas.
.
Kaitan sarapan dengan kesihatan badan tidak dapat dinafikan kepentingannya.
.
Kajian yang diterbitkan Jurnal Penyelidikan Obesiti mendapati 78 peratus responden berjaya mengurang dan mengekalkan berat badan dengan pengambilan sarapan secara berterusan.
.
Waktu dan pilihan makanan yang sesuai:
.
- Sebaiknya, ambil sarapan selepas jam 7 pagi dan sebelum jam 9 pagi..
- Elakkan menggabungkan sarapan dan makan tengah hari (brunch)..
- Pemilihan sarapan terutama yang kaya karbohidrat, membekalkan tenaga, mampu menahan rasa lapar.
- Kawal keinginan untuk makan di antara waktu sarapan dan makan tengah hari.
- Sarapan tidak perlu terlalu berat, cukup sekadar segelas susu, sekeping
roti atau sedikit bijirin.
- Otak memerlukan sarapan untuk merangsang pemikiran dan mencergaskan minda.
- Karbohidrat diambil pada waktu pagi merangsang paras glukos dan mikro nutrien dalam otak. Contohnya, vitamin B yang diperkaya dalam roti dan bijirin sarapan memberikan kesan positif kepada otak.
- Kesan lebih ketara dalam kalangan kanak-kanak dan remaja yang mengambil sarapan kaya karbohidrat kompleks, mereka boleh menumpukan perhatian terhadap pelajaran dan menyelesaikan masalah dengan baik.
.
Tips, Info & Program - Kurus, Diet & Sihat
#makanpunkurus #uoc_onlinecoaching
Klik link di BIO.
.
❔ Nort Jiet 0175202168
#teamsyantik
.
#teamedsos #teamcoachmakan #mpotd_uoc #malaysiafood #codalorsetar #carimakan #kalori #tipsdiet #jomkurus #nakkurus #tipskurus #awetmuda #coachonline #kurusonline #viralmalaysia #caradiet #syantik #pasarmalam #dietmudah #bhonline #makananseimbang
nortjiet
@nortjiet
Sarapan membekalkan tenaga sepanjang hari untuk lebih cergas dan produktif.
.
sarapan adalah sajian awal perlu diambil setiap hari. pengambilannya satu kemestian yang tidak boleh dipandang mudah.
.
sajian ini membekalkan tenaga sepanjang hari untuk lebih cergas dan produktif.
.
ramai tidak menyedari kepentingan sarapan kepada kesihatan. apabila kita bangun tidur, paras glukosa dalam darah agak rendah. jadi, dengan pengambilan makanan berkhasiat dan seimbang sewaktu sarapan membekalkan tenaga mencukupi bagi memulakan hari dengan lebih cergas.
.
kaitan sarapan dengan kesihatan badan tidak dapat dinafikan kepentingannya.
.
kajian yang diterbitkan jurnal penyelidikan obesiti mendapati 78 peratus responden berjaya mengurang dan mengekalkan berat badan dengan pengambilan sarapan secara berterusan.
.
waktu dan pilihan makanan yang sesuai:
.
- sebaiknya, ambil sarapan selepas jam 7 pagi dan sebelum jam 9 pagi..
- elakkan menggabungkan sarapan dan makan tengah hari (brunch)..
- pemilihan sarapan terutama yang kaya karbohidrat, membekalkan tenaga, mampu menahan rasa lapar.
- kawal keinginan untuk makan di antara waktu sarapan dan makan tengah hari.
- sarapan tidak perlu terlalu berat, cukup sekadar segelas susu, sekeping
roti atau sedikit bijirin.
- otak memerlukan sarapan untuk merangsang pemikiran dan mencergaskan minda.
- karbohidrat diambil pada waktu pagi merangsang paras glukos dan mikro nutrien dalam otak. contohnya, vitamin b yang diperkaya dalam roti dan bijirin sarapan memberikan kesan positif kepada otak.
- kesan lebih ketara dalam kalangan kanak-kanak dan remaja yang mengambil sarapan kaya karbohidrat kompleks, mereka boleh menumpukan perhatian terhadap pelajaran dan menyelesaikan masalah dengan baik.
.
tips, info & program - kurus, diet & sihat
#makanpunkurus #uoc_onlinecoaching klik link di bio.
.
❔ nort jiet 0175202168
#teamsyantik .
#teamedsos #teamcoachmakan #mpotd_uoc #malaysiafood #codalorsetar #carimakan #kalori #tipsdiet #jomkurus #nakkurus #tipskurus #awetmuda #coachonline #kurusonline #viralmalaysia #caradiet #syantik #pasarmalam #dietmudah #bhonline #makananseimbang
2 0 7 minutes ago
SARAPAN PAGI YANG TAK PASS DALAM PROSES TURUN BERAT .
.
Nampak comel dan kecil je kuih-muih tradisional masyarakat melayu. Nampak simple dan selamat je setiap biji kuih tu. .
Tapi awas 2-3 biji kuih kalorinya bersamaan dgn sepinggan nasi ayam. Kalori yang tinggi dan kurang kualiti mengakibatkan anda akan makan banyak kuih tersebut dan masih kelaparan.
.
Sekali sekala kita korbankan makanan tradisi kita demi mencapai berat ideal yang diingini, okay sangat kan? Sekadar 25 hari kita hold kejab makanan tradisi ni, tak susah pun, lepas tu hari cheat day kita boleh merasa balik semua dalam kuantiti yang terkawal 😍
.
.
.
#nikmatsihatdankurus #drnajlaahmad 
Coach Dr Najla Ahmad +60182184536
.
#teamdrnajlaahmad #cabaranturunberatbadan #dietonline #kurusdarirumah #kurussihat
#dietliciouss #palazzomurah #gemukisawesome  #mediaprima #coachonline #mawarmurni #fitmama #lunchboxkl #abpbh31  #seluarplussize #tutorialtudung #lelakikirimantuhan #naelofarhijab #fattzura #wanyhasrita #theduckstore #fazbulous #bhonline #gegarvaganza #malaysiafood #bfmom
drnajla_ahmad
@drnajla_ahmad
Sarapan pagi yang tak pass dalam proses turun berat .
.
nampak comel dan kecil je kuih-muih tradisional masyarakat melayu. nampak simple dan selamat je setiap biji kuih tu. .
tapi awas 2-3 biji kuih kalorinya bersamaan dgn sepinggan nasi ayam. kalori yang tinggi dan kurang kualiti mengakibatkan anda akan makan banyak kuih tersebut dan masih kelaparan.
.
sekali sekala kita korbankan makanan tradisi kita demi mencapai berat ideal yang diingini, okay sangat kan? sekadar 25 hari kita hold kejab makanan tradisi ni, tak susah pun, lepas tu hari cheat day kita boleh merasa balik semua dalam kuantiti yang terkawal 😍
.
.
.
#nikmatsihatdankurus #drnajlaahmad
coach dr najla ahmad +60182184536
.
#teamdrnajlaahmad #cabaranturunberatbadan #dietonline #kurusdarirumah #kurussihat #dietliciouss #palazzomurah #gemukisawesome #mediaprima #coachonline #mawarmurni #fitmama #lunchboxkl #abpbh31 #seluarplussize #tutorialtudung #lelakikirimantuhan #naelofarhijab #fattzura #wanyhasrita #theduckstore #fazbulous #bhonline #gegarvaganza #malaysiafood #bfmom
3 0 10 minutes ago
Tagged kawan2 uolls yg tengah struggle diet.. tapi still tak amalkan pekare di atas ni... INSHAALLAH boleh bantu untuk lajukan lagi proses.. 💪💪🔥🔥🔥
.
Yg rasa nak lagi cepat lost bole click link whatsapp di bio IG untuk details program.
.
Follow 2nd IG @coach_ila.ayie untuk perkongsian menu sihat.
.
#sihatdanbonusnyakurus 
#teamnickhinhussien 
#youcanloseweightfromhome

Coach ila.ayie➡01137347736
Coach ila.ayie➡0186679888

Pendaftaran Dibuka

KURUS ONLINE COACHING

#dietselamat #dietmalaysia #kurustanpabersenam #kurussecarasihat#seluarbesar #kurusberkesan#fitmama #kurustanpaberlapa #kurussihatcantik#tipssihat #kurusdengansihat #kurusselepasbersalin #kurusdenganmudah #kurusselepasraya#coachonline #kurusbudget #tipskurus #taknakgemuk #misikecikbadan #kempisperut #astroawani
#tv3 #onlinecoaching
#nutritions#misikurus2018
ayie_ila
@ayie_ila
Tagged kawan2 uolls yg tengah struggle diet.. tapi still tak amalkan pekare di atas ni... inshaallah boleh bantu untuk lajukan lagi proses.. 💪💪🔥🔥🔥
.
yg rasa nak lagi cepat lost bole click link whatsapp di bio ig untuk details program.
.
follow 2nd ig @coach_ila.ayie untuk perkongsian menu sihat.
.
#sihatdanbonusnyakurus
#teamnickhinhussien
#youcanloseweightfromhome
coach ila.ayie➡01137347736
coach ila.ayie➡0186679888

pendaftaran dibuka

kurus online coaching

#dietselamat #dietmalaysia #kurustanpabersenam #kurussecarasihat#seluarbesar #kurusberkesan#fitmama #kurustanpaberlapa #kurussihatcantik#tipssihat #kurusdengansihat #kurusselepasbersalin #kurusdenganmudah #kurusselepasraya#coachonline #kurusbudget #tipskurus #taknakgemuk #misikecikbadan #kempisperut #astroawani #tv3 #onlinecoaching #nutritions#misikurus2018
1 0 10 minutes ago
Today's afternoon I took a little warm up for my legs workout on TRX making exercises that involve shoulders abduction so I would be able to detract my scapulas in a higher ROM then to execute a few heavy sets of over head squat and lunges! #lunges #trx #suspensiontraining #strenghttraining #movement #kinesiology #muscleactivation #joints #backtraining #lowback #legstraining #overheadsquat #olympic #crossfit #functionaltraining #personaltrainer #professionaltrainer #coachonline
beyondtraining07
@beyondtraining07
Today's afternoon i took a little warm up for my legs workout on trx making exercises that involve shoulders abduction so i would be able to detract my scapulas in a higher rom then to execute a few heavy sets of over head squat and lunges! #lunges #trx #suspensiontraining #strenghttraining #movement #kinesiology #muscleactivation #joints #backtraining #lowback #legstraining #overheadsquat #olympic #crossfit #functionaltraining #personaltrainer #professionaltrainer #coachonline
2 1 18 minutes ago
HANG TAKPA LA DAH KURUS, METABOLISMA TINGGI MAKAN BANYAK TAK GEMOK2.
.
Biasa dengar kan ayat mcm ni? Zaman sekolah dulu2 pun dah famous metabolisme ni. Haa meh coach nak share cara nak bg metabolisme anda laju untuk bantu senang turun berat.
.
[TIPS MENINGKATKAN METABOLISM BADAN]
. 
1. Makan kerap : Setiap kali anda makan, ia akan merangsangkan metabolisma badan anda.
. 
2. Ambillah protein pada setiap hidangan. Protein chains are harder to break, making you burn more during digestion.
. 
3. Eat fish and flax fat to encourage your fat cells to send the “I’m kenyang” signal to your brain. This causes the brain to send the signal to your metabolism to burn more calories.
. 
4. Turn to whole foods and grains. They force your digestion process to work overtime.
. 
5. Makan pedas : If you enjoy hot, spicy foods, take note : You can increase the amount of calories your body burns during digestion.
. 
6. Minum air sejuk. Ia akan meninggikan your metabolism to heat up the water to body temperature.
. 
7. Switch to healthy fats. Switching from saturated fats (such as butter) to monounsaturated fats (such as olive or canola oil) increases caloric burn.
. 
8. Run harder. Either by increasing your mileage or varying your intensity, termasuk interval training.
. 
9. Angkat Berat. Dengan penambahan otot, pembakaran kalori akan bertambah. Tidak perlu senam hari-hari – 2x seminggu pun sudah memadai.
.
#teamahmadmizah
#youcanloseweightfromhome
.
Coach Sofia +0167228646
Coach Nasri +0167118645
.
#seluarbesar #zalora #tipskurus 
#plussize #shawl #tipssihat #makansihat #fitmama #BHOnline #kevinzahri #coachonline #cabaranturunberatbadan #sizebesar #dietseimbang #eathealthy #bawalexclusive #kurussihat #meloditv3 #jomkurus #jalanjalancarimakan #primavalet #neelofa #hantukaklimah #akasia #moodrepublik #teamnickhinhussien
getfit_bysnofficially
@getfit_bysnofficially
Hang takpa la dah kurus, metabolisma tinggi makan banyak tak gemok2.
.
biasa dengar kan ayat mcm ni? zaman sekolah dulu2 pun dah famous metabolisme ni. haa meh coach nak share cara nak bg metabolisme anda laju untuk bantu senang turun berat.
.
[tips meningkatkan metabolism badan]
.
1. makan kerap : setiap kali anda makan, ia akan merangsangkan metabolisma badan anda.
.
2. ambillah protein pada setiap hidangan. protein chains are harder to break, making you burn more during digestion.
.
3. eat fish and flax f*t to encourage your f*t cells to send the “i’m kenyang” signal to your brain. this causes the brain to send the signal to your metabolism to burn more calories.
.
4. turn to whole foods and grains. they force your digestion process to work overtime.
.
5. makan pedas : if you enjoy hot, spicy foods, take note : you can increase the amount of calories your body burns during digestion.
.
6. minum air sejuk. ia akan meninggikan your metabolism to heat up the water to body temperature.
.
7. switch to healthy fats. switching from saturated fats (such as butter) to monounsaturated fats (such as olive or canola oil) increases caloric burn.
.
8. run harder. either by increasing your mileage or varying your intensity, termasuk interval training.
.
9. angkat berat. dengan penambahan otot, pembakaran kalori akan bertambah. tidak perlu senam hari-hari – 2x seminggu pun sudah memadai.
.
#teamahmadmizah #youcanloseweightfromhome .
coach sofia +0167228646
coach nasri +0167118645
.
#seluarbesar #zalora #tipskurus
#plussize #shawl #tipssihat #makansihat #fitmama #bhonline #kevinzahri #coachonline #cabaranturunberatbadan #sizebesar #dietseimbang #eathealthy #bawalexclusive #kurussihat #meloditv3 #jomkurus #jalanjalancarimakan #primavalet #neelofa #hantukaklimah #akasia #moodrepublik #teamnickhinhussien
2 0 30 minutes ago
Essa é pra você que quer emagrecer e chegar no final do ano com alguns quilinhos a menos, mas não quer deixar de comer de tudo um pouco, inclusive as sobremesas!

Não perca na próxima quinta-feira, dia 25/10, às 20 horas, eu estarei ao vivo no Facebook e no Instagram dando dicas sobre como emagrecer comendo doces. Traga suas dúvidas e marque seus amigos e amigas aqui nos comentários.

Dieta não precisa ser algo sofrido! Pelo contrário, comigo você emagrece sem passar aperto! .
.
#marinafeuro_nutri #nutricionista #nutricionistarj #nutrição #coach #nutririodejaneiro #coachonline #coachnutricional #dieta #emagrecimento #mulher #prosperidade #objetivo #ficadica #partiu #gratidão #sucesso #RiodeJaneiro #Errejota #tbt #amo #adoro #selfie #picoftheday #photooftheday #instamood #foco #feliz #instamoment #instagood
marinafeuro_nutri
@marinafeuro_nutri
Essa é pra você que quer emagrecer e chegar no final do ano com alguns quilinhos a menos, mas não quer deixar de comer de tudo um pouco, inclusive as sobremesas!

não perca na próxima quinta-feira, dia 25/10, às 20 horas, eu estarei ao vivo no facebook e no instagram dando dicas sobre como emagrecer comendo doces. traga suas dúvidas e marque seus amigos e amigas aqui nos comentários.

dieta não precisa ser algo sofrido! pelo contrário, comigo você emagrece sem passar aperto! .
.
#marinafeuro_nutri #nutricionista #nutricionistarj #nutrição #coach #nutririodejaneiro #coachonline #coachnutricional #dieta #emagrecimento #mulher #prosperidade #objetivo #ficadica #partiu #gratidão #sucesso #riodejaneiro #errejota #tbt #amo #adoro #selfie #picoftheday #photooftheday #instamood #foco #feliz #instamoment #instagood
7 0 31 minutes ago
TRICEPS! 
Aparentemente um exercício simples , mas você provavelmente está executando errado!
__________
É preciso ficar atento a dois pontos:

1º Ombros para trás com as escapulas fechadas (retraídas) 
2º Cotovelos sempre fixos na lateral do corpo.
____________
O Movimento:
É feito com a extensão dos cotovelos na fase concêntrica, por uma consequente flexão de cotovelos na fase excêntrica, sem que ocorra movimentos compensatórios que retiram o acionamento do músculo principal (TRÍCEPS).
________
Busque orientação com seu professor!
___
#coachigoroliveira #teamigoroliveira #coachonline #videosdetreino #dicasdetreino #triceps #pulley
coach_igoroliveira
@coach_igoroliveira
Triceps!
aparentemente um exercício simples , mas você provavelmente está executando errado!
__________
é preciso ficar atento a dois pontos:

1º ombros para trás com as escapulas fechadas (retraídas)
2º cotovelos sempre fixos na lateral do corpo.
____________
o movimento:
é feito com a extensão dos cotovelos na fase concêntrica, por uma consequente flexão de cotovelos na fase excêntrica, sem que ocorra movimentos compensatórios que retiram o acionamento do músculo principal (tríceps).
________
busque orientação com seu professor!
___
#coachigoroliveira #teamigoroliveira #coachonline #videosdetreino #dicasdetreino #triceps #pulley
66 1 1 hour ago
RAMAI ORANG SALAH FAHAM TENTANG SARAPAN....
.
Sarapan sangat penting yang menentukan permulaan hari anda.
.
Kegagalan dalam diet salah satunya kerana sarapan yang tidak sihat atau skip sarapan
.
.
.
.

#coachhafizmajid 0145067488
#coachtiyadeni 0183172312
#teamkurussihat
.
.
P/S: Anda boleh jadi pemerhati sambil lihat perubahan orang lain atau anda sendiri yang BERUBAH! .
.
.
.
#tipssihat #slim #eatclean #eathealthy #tipskurus 
#nakkurus #coachonline #dietseimbang #slim 
#nutrition #herbalife #weightlosschallengeonline #cabaranturunberatbadan #turun5kgsebulan 
#coachloseweight #bajubesar #rapi #kurus #gemuk #jomkurus #kurusdarirumah #sayanakkurus #jomsihat
hafiz_dan_tiya
@hafiz_dan_tiya
Ramai orang salah faham tentang sarapan....
.
sarapan sangat penting yang menentukan permulaan hari anda.
.
kegagalan dalam diet salah satunya kerana sarapan yang tidak sihat atau skip sarapan
.
.
.
.

#coachhafizmajid 0145067488
#coachtiyadeni 0183172312
#teamkurussihat .
.
p/s: anda boleh jadi pemerhati sambil lihat perubahan orang lain atau anda sendiri yang berubah! .
.
.
.
#tipssihat #slim #eatclean #eathealthy #tipskurus
#nakkurus #coachonline #dietseimbang #slim
#nutrition #herbalife #weightlosschallengeonline #cabaranturunberatbadan #turun5kgsebulan
#coachloseweight #bajubesar #rapi #kurus #gemuk #jomkurus #kurusdarirumah #sayanakkurus #jomsihat
18 0 46 minutes ago
BILA TERASA LAPAR....
.
Cuba cek balik lapar atau hanya mainan minda? Salah satu sebab kegagalan dalam diet kerana confius samada lapar atau tak
.
.
.
.

#coachhafizmajid 0145067488
#coachtiyadeni 0183172312
#teamkurussihat
.
.
P/S: Anda boleh jadi pemerhati sambil lihat perubahan orang lain atau anda sendiri yang BERUBAH! .
.
.
.
#tipssihat #slim #eatclean #eathealthy #tipskurus 
#nakkurus #coachonline #dietseimbang #slim 
#nutrition #herbalife #weightlosschallengeonline #cabaranturunberatbadan #turun5kgsebulan 
#coachloseweight #bajubesar #rapi #kurus #gemuk #jomkurus #kurusdarirumah #sayanakkurus #jomsihat
hafiz_dan_tiya
@hafiz_dan_tiya
Bila terasa lapar....
.
cuba cek balik lapar atau hanya mainan minda? salah satu sebab kegagalan dalam diet kerana confius samada lapar atau tak
.
.
.
.

#coachhafizmajid 0145067488
#coachtiyadeni 0183172312
#teamkurussihat .
.
p/s: anda boleh jadi pemerhati sambil lihat perubahan orang lain atau anda sendiri yang berubah! .
.
.
.
#tipssihat #slim #eatclean #eathealthy #tipskurus
#nakkurus #coachonline #dietseimbang #slim
#nutrition #herbalife #weightlosschallengeonline #cabaranturunberatbadan #turun5kgsebulan
#coachloseweight #bajubesar #rapi #kurus #gemuk #jomkurus #kurusdarirumah #sayanakkurus #jomsihat
12 0 51 minutes ago
Assalamualaikum.. slmt pagi semua. Jom Focus buat yg terbaik hari ni.
.
Mesti ada yg sarapan pagi ni dgn air 3 in 1 ni kan. lagi2 yg kerja kat office tu, kononnya mudah dan cepat kan. huhu..
.
Cuba tgok berapa sudu gula dlm setiap 1 hidangan air 3 in 1 ni. Jgn fikir air ni tak berapa manis tak de gula yg banyak tau. Gula tersembunyi dlm tu.
.
Makanan yg tinggi gula boleh menyebabkan
norhidayah_rasid
@norhidayah_rasid
Assalamualaikum.. slmt pagi semua. jom focus buat yg terbaik hari ni.
.
mesti ada yg sarapan pagi ni dgn air 3 in 1 ni kan. lagi2 yg kerja kat office tu, kononnya mudah dan cepat kan. huhu..
.
cuba tgok berapa sudu gula dlm setiap 1 hidangan air 3 in 1 ni. jgn fikir air ni tak berapa manis tak de gula yg banyak tau. gula tersembunyi dlm tu.
.
makanan yg tinggi gula boleh menyebabkan "sugar spike" dan "insulin spike". badan akan rasa lemau tak selesa sehari..mula la craving macam2. .
jom pilih sarapan yg sihat, sepatutnya sarapan yg baik perlu ada protein dan karbohidrat sikit untuk beri tenaga pada diri.
.
#teamsayadave
hidayah+601112333920

#kurussihat #tipskurus #tipssihat #coachonline #menukurus #plussizefashion #dressmuslimah #dexandraperfume #marykay #iiumconvocation #coklatbouquet #begmurah #bawalshiffon #tv3 #cikreenencikngokngek #mawarmurni #sinar #paskalthemovie
2 0 51 minutes ago
Incrivelmente simples e poderoso, se você ainda não aprendeu a estabelecer metas para sua vida, experimente e verá o quão fortalecedor é ter metas.

#eutenhoumamissao #eutenhometas #euqueroeupossoeuconsigo 
#coachingfinanceiro #coachingparaavida #coachonline #coachpessoal
lazaracoach
@lazaracoach
Incrivelmente simples e poderoso, se você ainda não aprendeu a estabelecer metas para sua vida, experimente e verá o quão fortalecedor é ter metas.

#eutenhoumamissao #eutenhometas #euqueroeupossoeuconsigo
#coachingfinanceiro #coachingparaavida #coachonline #coachpessoal
6 0 51 minutes ago
Boleh buat tak girl🤗🤗
.
.
==========================
PROGRAM KURUS 30 HARI
==========================
- Group Coaching Wanita sahaja
- Mealplan mudah untuk kurus
- Coaching Group yang supportive
-100% ONLINE & EFFECTIVE
‼DAFTAR SEKARANG 🌸 Herbalife PROGRAM KURUS / NUTRISI SIHAT
📱Coach Atiqah 0123621339
www.wasap.my
nuratiqahjaafar_coach
@nuratiqahjaafar_coach
Boleh buat tak girl🤗🤗
.
.
==========================
program kurus 30 hari
==========================
- group coaching wanita sahaja
- mealplan mudah untuk kurus
- coaching group yang supportive
-100% online & effective
‼daftar sekarang 🌸 herbalife program kurus / nutrisi sihat
📱coach atiqah 0123621339
www.wasap.my
14 2 1 hour ago
Wau pipi pau da kuncup laa..
Jauh betul beza dulu dan sekarang
MashaAllah tahniah coach ucapkan
.
.
==========================
PROGRAM KURUS 30 HARI
==========================
- Group Coaching Wanita sahaja
- Mealplan mudah untuk kurus
-100% ONLINE & EFFECTIVE
‼DAFTAR SEKARANG 🌸 Herbalife PROGRAM KURUS / NUTRISI SIHAT
📱Coach Atiqah 0123621339
coachAtiqah.wasap.my
🌸
nuratiqahjaafar_coach
@nuratiqahjaafar_coach
Wau pipi pau da kuncup laa..
jauh betul beza dulu dan sekarang
mashaallah tahniah coach ucapkan
.
.
==========================
program kurus 30 hari
==========================
- group coaching wanita sahaja
- mealplan mudah untuk kurus
-100% online & effective
‼daftar sekarang 🌸 herbalife program kurus / nutrisi sihat
📱coach atiqah 0123621339
coachatiqah.wasap.my
🌸
9 1 1 hour ago