Most of the time skrng ni I spend masa dekat set for shooting. Siapa yng penah shooting mesti tahu bnyk lighthing digunakan sampai kadang2 tu kulit jadi kering and rosak. 
Nasib baik ada my fav beauty supplement Glow dari Mega BiO-LiFE ni. Pagi2 sebelum keluar rumah, I akan consume 1 capsule after breakfast and another 1 capsule lepas my dinner.

Selain dpat bantu kulit kita jadi lebih sihat dari dalam, Glow ni jugak help me alot dalam masalah wrinkles kt muka I ni *lepas I consume lebih kurang 2 bulan* and at the same time I rasa kulit I always looks radiant and glowing.

Korang kalau nak tahu lebih lanjut pasal Glow ni boleh pergi dekat FB BiO-LiFE Malaysia atau http://bit.ly/2Nn02CL sekarang. 
#BioLifeMalaysia #MegaWeCare #MegaBioLife #GLOW #SKHNcomplex #RadiantAndGlowingSkin #ad
@sharifah_sakinah Sharifah Sakinah Al-Khaired
@sharifah_sakinah
Most of the time skrng ni i spend masa dekat set for shooting. siapa yng penah shooting mesti tahu bnyk lighthing digunakan sampai kadang2 tu kulit jadi kering and rosak.
nasib baik ada my fav beauty supplement glow dari mega bio-life ni. pagi2 sebelum keluar rumah, i akan consume 1 capsule after breakfast and another 1 capsule lepas my dinner.

selain dpat bantu kulit kita jadi lebih sihat dari dalam, glow ni jugak help me alot dalam masalah wrinkles kt muka i ni *lepas i consume lebih kurang 2 bulan* and at the same time i rasa kulit i always looks radiant and glowing.

korang kalau nak tahu lebih lanjut pasal glow ni boleh pergi dekat fb bio-life malaysia atau http://bit.ly/2nn02cl sekarang.
#biolifemalaysia #megawecare #megabiolife #glow #skhncomplex #radiantandglowingskin #ad
4,185 33 4 hours ago
Rooting for our fav @nad.zainal to win Best Actress in a telemovie fatonah azali  at  anugerah skrin . Jangan lupa saksikan malam ini . Fatonah azali
@sharifah_sakinah Sharifah Sakinah Al-Khaired
@sharifah_sakinah
Rooting for our fav @nad.zainal to win best actress in a telemovie fatonah azali at anugerah skrin . jangan lupa saksikan malam ini . fatonah azali
5,123 68 Yesterday
I love being in a natural refreshing environment. Including natural ingredient products. It's the best. That's why I always have my no chemical hand sanitizer , jamu by @natalisherbs and my own personal collection of essential oil natural. For on set, i choose peppermint oil to calm me down and feel grounded with the nature. Herbs is the best natural ingredients for the body and mind.
@sharifah_sakinah Sharifah Sakinah Al-Khaired
@sharifah_sakinah
I love being in a natural refreshing environment. including natural ingredient products. it's the best. that's why i always have my no chemical hand sanitizer , jamu by @natalisherbs and my own personal collection of essential oil natural. for on set, i choose peppermint oil to calm me down and feel grounded with the nature. herbs is the best natural ingredients for the body and mind.
24,369 99 2 days ago
Perwatakan gadis ini tidak nampak seperti  suka anime . Dah 2 minggu lagu pokemon and bleach  melekat dalam kepala. Sapa layan animeee angkat tangan
@sharifah_sakinah Sharifah Sakinah Al-Khaired
@sharifah_sakinah
Perwatakan gadis ini tidak nampak seperti suka anime . dah 2 minggu lagu pokemon and bleach melekat dalam kepala. sapa layan animeee angkat tangan
21,705 246 2 days ago
Post workouvtt glowe ( jika HIGH preworkout juga dinasihatkan tidak digallakn bermain  social media kerqnq nanti typo) @garminmalaysia #adidasmy
@sharifah_sakinah Sharifah Sakinah Al-Khaired
@sharifah_sakinah
Post workouvtt glowe ( jika high preworkout juga dinasihatkan tidak digallakn bermain social media kerqnq nanti typo) @garminmalaysia #adidasmy
54,678 712 3 days ago
Perfumes are so cliché. My favourite flower is Orchid. Nama anak pun maybe Orkid sorang. Anyway, now with Arome by Watsons Orchid and Rose Perfume Hand Essence Cream I just apply a small amount on along my hands and the smells of flowers will follows me throughout the day.

@WatsonsMY #WatsonsMalaysia #WatsonsBrand #TryMeLoveMe
@sharifah_sakinah Sharifah Sakinah Al-Khaired
@sharifah_sakinah
Perfumes are so cliché. my favourite flower is orchid. nama anak pun maybe orkid sorang. anyway, now with arome by watsons orchid and rose perfume hand essence cream i just apply a small amount on along my hands and the smells of flowers will follows me throughout the day.

@watsonsmy #watsonsmalaysia #watsonsbrand #trymeloveme
6,035 38 5 days ago
Good morning!!!!
@sharifah_sakinah Sharifah Sakinah Al-Khaired
@sharifah_sakinah
Good morning!!!!
24,917 221 5 days ago
Jumpa 4 tahun sekali . Dont swipe
@sharifah_sakinah Sharifah Sakinah Al-Khaired
@sharifah_sakinah
Jumpa 4 tahun sekali . dont swipe
8,532 28 5 days ago
can you guess what role I play play
@sharifah_sakinah Sharifah Sakinah Al-Khaired
@sharifah_sakinah
Can you guess what role i play play
32,771 335 6 days ago
Part 1 part 2 part 3 hindustan lah awak @amorizan ☺️
Believe or not I was 6 months pregnant with Anais during the making of this video. Tapi dah bersambungkan takkan nak tukar orang , sudah berconti😂😂Will you look at all the hindustanis scenes including the physical hempuk campak semua. Anais is strong just like mummy! Girl Power! We managed to hide the baby bump as well. I love you my hindustanis director @amorizan. The last shot was a  genuine tear straight from the heart because it was freaking 5 am in the morning and I was still stuck in set 😭

Stay tuned for the upcoming continuity of this video PART 3. Coming Soon!
@sharifah_sakinah Sharifah Sakinah Al-Khaired
@sharifah_sakinah
Part 1 part 2 part 3 hindustan lah awak @amorizan ☺️
believe or not i was 6 months pregnant with anais during the making of this video. tapi dah bersambungkan takkan nak tukar orang , sudah berconti😂😂will you look at all the hindustanis scenes including the physical hempuk campak semua. anais is strong just like mummy! girl power! we managed to hide the baby bump as well. i love you my hindustanis director @amorizan . the last shot was a genuine tear straight from the heart because it was freaking 5 am in the morning and i was still stuck in set 😭

stay tuned for the upcoming continuity of this video part 3. coming soon!
3,969 81 6 days ago
Maid yang hisap rokok tu ambikkan gambar
@sharifah_sakinah Sharifah Sakinah Al-Khaired
@sharifah_sakinah
Maid yang hisap rokok tu ambikkan gambar
27,985 109 1 weeks ago