Anais ! wake up!!!!!! jom pindah rumah baru. happy birthday @anais.adha !!!
@sharifah_sakinah Sharifah Sakinah Al-Khaired
@sharifah_sakinah
Anais ! wake up!!!!!! jom pindah rumah baru. happy birthday @anais.adha !!!
14,372 105 Yesterday
Dari look gadis bandar glamour ke gadis kampung innocent . Baju kurung @petra.rtw caters for all ! Drop by Petra Damansara The Curve pop up store at the centre court depan #charlesandkeith until Malam Raya ๐ŸŒบ #petralebaran2019
@sharifah_sakinah Sharifah Sakinah Al-Khaired
@sharifah_sakinah
Dari look gadis bandar glamour ke gadis kampung innocent . baju kurung @petra.rtw caters for all ! drop by petra damansara the curve pop up store at the centre court depan #charlesandkeith until malam raya ๐ŸŒบ #petralebaran2019
15,440 115 2 days ago
Jarang pakai pakai baju bunga 
Jarang pakai jeans
Sebab levis je pakai. #aksimuberbicara #levismy selamat berbuka
@sharifah_sakinah Sharifah Sakinah Al-Khaired
@sharifah_sakinah
Jarang pakai pakai baju bunga
jarang pakai jeans
sebab levis je pakai. #aksimuberbicara #levismy selamat berbuka
18,425 147 5 days ago
Sakinah ni kadang-kadang pergi very clumsy Whoops! Kantoi pulak. Tapi itulah kita ni jenis gobok sikit, phone ni dah berapa banyak kali dah kena tukar. Nasib baik la husband kita belikan new phone dengan Maxis Zerolution 360 plan! Banyak benefit we can get from it but satu yang Kinah suka is that they can replace and repair your phone as fast at 24 hours with only minimal charges setiap bulan. Best kan? So apa lagi, pergi lah drop by to nearest Maxis and check this package out. Bolehla riak pakai iPhone Raya ni!

Check out my IG TV to watch the full video! ๐Ÿ‘ป #Maxis #MaxisZerolution360
@sharifah_sakinah Sharifah Sakinah Al-Khaired
@sharifah_sakinah
Sakinah ni kadang-kadang pergi very clumsy whoops! kantoi pulak. tapi itulah kita ni jenis gobok sikit, phone ni dah berapa banyak kali dah kena tukar. nasib baik la husband kita belikan new phone dengan maxis zerolution 360 plan! banyak benefit we can get from it but satu yang kinah suka is that they can replace and repair your phone as fast at 24 hours with only minimal charges setiap bulan. best kan? so apa lagi, pergi lah drop by to nearest maxis and check this package out. bolehla riak pakai iphone raya ni!

check out my ig tv to watch the full video! ๐Ÿ‘ป #maxis #maxiszerolution360
4,174 69 2 weeks ago
Hi everyone, I hope you are having great Ramadan so far! Apa menu berbuka puasa anda hari ini? Sampai comot2 bibir i makan icecream . Lengkapkan ia dengan Ais Krim La Cremeria Summer Berries Yogurt - Ais Krim pertama dengan kombinasi berries Dan Yogurt asli dari france. Sebagai pilihan pencuci mulut menu berbuka puasa anda! So Berrylicious! #lacremeria #Berrylicious
@sharifah_sakinah Sharifah Sakinah Al-Khaired
@sharifah_sakinah
Hi everyone, i hope you are having great ramadan so far! apa menu berbuka puasa anda hari ini? sampai comot2 bibir i makan icecream . lengkapkan ia dengan ais krim la cremeria summer berries yogurt - ais krim pertama dengan kombinasi berries dan yogurt asli dari france. sebagai pilihan pencuci mulut menu berbuka puasa anda! so berrylicious! #lacremeria #berrylicious
4,819 44 2 weeks ago
Kinah rasa dinding boleh direkasi dengan lawa janji guna cat yang berkualiti. Nampakkan dinding ni macam dunia baru dalam bilik Anais! Lepas guna #NipponPaintMY Kinah memang satisfied dengan result !Colour keluar cerah dan cantik. Kinah nak letak ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ untuk NipponPaint! @NipponPaintMalaysia

Tag me ideamy jika you pun DIY rumah anda!  #NipponPaint #PaintAllSurfaces #InspiRaya2019 #paintwall
@sharifah_sakinah Sharifah Sakinah Al-Khaired
@sharifah_sakinah
Kinah rasa dinding boleh direkasi dengan lawa janji guna cat yang berkualiti. nampakkan dinding ni macam dunia baru dalam bilik anais! lepas guna #nipponpaintmy kinah memang satisfied dengan result !colour keluar cerah dan cantik. kinah nak letak ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ untuk nipponpaint! @nipponpaintmalaysia

tag me ideamy jika you pun diy rumah anda! #nipponpaint #paintallsurfaces #inspiraya2019 #paintwall
3,588 29 2 weeks ago
nak surgery eyebag doctor dah pencen pulakkkk. kat mana ada doctor yang bagus mcm koreaa
@sharifah_sakinah Sharifah Sakinah Al-Khaired
@sharifah_sakinah
Nak surgery eyebag doctor dah pencen pulakkkk. kat mana ada doctor yang bagus mcm koreaa
9,913 110 2 weeks ago
What a happy day for Anais! ๐Ÿ–Œ Today will be the day I paint Anais room, and hopefully everything goes well! I got myself two buckets from Nippon Paint, one is the sealer and another is the peachy color paint ๐Ÿ‘ First, we gotta coat the wall with sealer, so that color cat tahan lagi lama atas dinding! Lepas dah coat dinding, Kinah letak color layer atas coating sealer. Result memang satisfying! 
Kalau anda plan untuk transform rumah untuk Hari Raya ni, share #InspiRaya2019 kat i dan tag me!

@NipponPaintMalaysia #NipponPaintMY

#NipponPaint #PaintAllSurfaces #InspiRaya2019 #PaintWall
@sharifah_sakinah Sharifah Sakinah Al-Khaired
@sharifah_sakinah
What a happy day for anais! ๐Ÿ–Œ today will be the day i paint anais room, and hopefully everything goes well! i got myself two buckets from nippon paint, one is the sealer and another is the peachy color paint ๐Ÿ‘ first, we gotta coat the wall with sealer, so that color cat tahan lagi lama atas dinding! lepas dah coat dinding, kinah letak color layer atas coating sealer. result memang satisfying!
kalau anda plan untuk transform rumah untuk hari raya ni, share #inspiraya2019 kat i dan tag me!

@nipponpaintmalaysia #nipponpaintmy
#nipponpaint #paintallsurfaces #inspiraya2019 #paintwall
3,722 31 2 weeks ago
Can fit my jeans during RAMADHAN !!! #aksimuberbicara #liveinlevismy  selamat berbuka!
@sharifah_sakinah Sharifah Sakinah Al-Khaired
@sharifah_sakinah
Can fit my jeans during ramadhan !!! #aksimuberbicara #liveinlevismy selamat berbuka!
13,152 62 2 weeks ago
Ok semua dah tahukan sahur nak makan apa? ๐ŸŒˆ๐ŸŒˆ๐ŸŒˆ kalau sakinah bukak puasa pun nak makan cereal ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
@sharifah_sakinah Sharifah Sakinah Al-Khaired
@sharifah_sakinah
Ok semua dah tahukan sahur nak makan apa? ๐ŸŒˆ๐ŸŒˆ๐ŸŒˆ kalau sakinah bukak puasa pun nak makan cereal ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
1,061 0 3 weeks ago
Cukup electrifying tak warna kuning ni? Currently my fave color! 
Haaa also nak introduce my electric buddy Detective Pikachu who will be making his silver screen debut starting 9hb May ni! Jangan miss out the Detective Pikachu booth at South Court, Mid Valley kalau korang peminat2 Pikachu tau! 
Psst, Detective Pikachu will appear in real life on weekends sampai 12hb so kalau nak ambik gambar ke, pergilah ๐Ÿƒ๐Ÿฝโ€โ™€ Also, together with HSBC, we are giving away 2 pairs of tickets (seorang 1 pair je, jangan nak tamak hahaha!) to 2 orang yang boleh jawab soalan ini: 
Comment kat bawah satu move yang Pikachu ni selalu guna untuk menewaskan lawan dia โšกโšกโšก #HSBCMalaysia #detectivepikachumy
@sharifah_sakinah Sharifah Sakinah Al-Khaired
@sharifah_sakinah
Cukup electrifying tak warna kuning ni? currently my fave color!
haaa also nak introduce my electric buddy detective pikachu who will be making his silver screen debut starting 9hb may ni! jangan miss out the detective pikachu booth at south court, mid valley kalau korang peminat2 pikachu tau!
psst, detective pikachu will appear in real life on weekends sampai 12hb so kalau nak ambik gambar ke, pergilah ๐Ÿƒ๐Ÿฝ‍โ™€ also, together with hsbc, we are giving away 2 pairs of tickets (seorang 1 pair je, jangan nak tamak hahaha!) to 2 orang yang boleh jawab soalan ini:
comment kat bawah satu move yang pikachu ni selalu guna untuk menewaskan lawan dia โšกโšกโšก #hsbcmalaysia #detectivepikachumy
4,511 58 3 weeks ago