13,044 posts
563.4k followers

πŸ“Minaz Bangi : 10am - 7pm. #minazbloomingraya2018 πŸ“Έ MBR2018 : @minazbloomingraya2018 ___ Customer Careline (HQ) : +603-8725 6304

http://minaz.com.my/
Maghi pakat ramai2 gi Stadium Negeri Tranung harini sapa Sabtu (24-27 May 2018) sebab #minazteamawesome dok sabar doh nk jupe deme semua di festival @timorfest nihh! Jangan buwi alasan dok dang nk maghi, kami stay 4 hari ni utk deme wey!
_
Kami bawok koleksi MINAZ BLOOMING RAYA 2018 untuk deme ni dan tak lupo 50 goodies bag hadioh khas utk awok di Pantai Timur.
__
Team @wardaaofficial pun ade jgk nok jupe deme dgn hadioh goodies bag tuu! Yeayy!
__
Janji, jupe deme harini sampai Sabtu ni neh!
@minaz.my Let the DESIGN do the TALKING
@minaz.my
Maghi pakat ramai2 gi stadium negeri tranung harini sapa sabtu (24-27 may 2018) sebab #minazteamawesome dok sabar doh nk jupe deme semua di festival @timorfest nihh! jangan buwi alasan dok dang nk maghi, kami stay 4 hari ni utk deme wey!
_
kami bawok koleksi minaz blooming raya 2018 untuk deme ni dan tak lupo 50 goodies bag hadioh khas utk awok di pantai timur.
__
team @wardaaofficial pun ade jgk nok jupe deme dgn hadioh goodies bag tuu! yeayy!
__
janji, jupe deme harini sampai sabtu ni neh!
82 11 2 hours ago
[MINAZ RAMADHAN TIPS]
The power of GIVING. Subhanallah 
Allah telah menjanjikan pahala yang berganda jika kita memudahkan kesempitan saudara kita yg memerlukan. Mulakan hari ini dengan sedekah juadah berbuka di masjid/surau atau jiran2 terdekat yang kita telah maklum kecukupan mereka sangat limited. InshaAllah doa mereka sangat mustajab. Semoga kita sama2 dapat merasakan nikmat Ramadhan bersama2 mereka. ❀️ #minazramadhantips 
______
Feat. ANEESA Lacey Kurung 
#aneesalaceykurung #minazbloomingraya2018 
Follow @minazbloomingraya2018 for more product details! #bajuraya2018
@minaz.my Let the DESIGN do the TALKING
@minaz.my
[minaz ramadhan tips]
the power of giving. subhanallah
allah telah menjanjikan pahala yang berganda jika kita memudahkan kesempitan saudara kita yg memerlukan. mulakan hari ini dengan sedekah juadah berbuka di masjid/surau atau jiran2 terdekat yang kita telah maklum kecukupan mereka sangat limited. inshaallah doa mereka sangat mustajab. semoga kita sama2 dapat merasakan nikmat ramadhan bersama2 mereka. ❀️ #minazramadhantips
______
feat. aneesa lacey kurung
#aneesalaceykurung #minazbloomingraya2018
follow @minazbloomingraya2018 for more product details! #bajuraya2018
325 9 3 hours ago
[ROSE SERIES] Aaduh baru nak lelap mata, muncul pula PEPLUM ROSÈ yg manis dan sedondon drpd koleksi #minazbloomingraya2018 ni. Ibu2, standby. 26 May , SABTU ini. Beli sepasang dgn princess okay 😘😘 .
β€”β€”β€”
Feat. ROSE Peplum Kurung Cream (RM329)/ROSE Peplum Kids (RM189)
#minazbloomingraya2018 #Rosepeplumkurung #minaz #pijaminazootd #bajuraya2018
@minaz.my Let the DESIGN do the TALKING
@minaz.my
[rose series] aaduh baru nak lelap mata, muncul pula peplum rosè yg manis dan sedondon drpd koleksi #minazbloomingraya2018 ni. ibu2, standby. 26 may , sabtu ini. beli sepasang dgn princess okay 😘😘 .
———
feat. rose peplum kurung cream (rm329)/rose peplum kids (rm189)
#minazbloomingraya2018 #rosepeplumkurung #minaz #pijaminazootd #bajuraya2018
1,211 56 13 hours ago
Guane gamok deme orang2 Tranung terr? Maghi pakat ramai2 gi Stadium Negeri Tranung esok sapa Sabtu (24-27 May 2018) sebab #minazteamawesome dok sabar doh nk jupe deme semua di festival @timorfest nihh! Jangan buwi alasan dok dang nk maghi, kami stay 4 hari ni utk deme wey!
_
Kami bawok koleksi MINAZ BLOOMING RAYA 2018 untuk deme ni dan tak lupo 50 goodies bag hadioh khas utk awok di Pantai Timur.
__
Team @wardaaofficial pun ade jgk nok jupe deme dgn hadioh goodies bag tuu! Yeayy!
__
Janji, jupe deme esok sampai Sabtu ni neh!
@minaz.my Let the DESIGN do the TALKING
@minaz.my
Guane gamok deme orang2 tranung terr? maghi pakat ramai2 gi stadium negeri tranung esok sapa sabtu (24-27 may 2018) sebab #minazteamawesome dok sabar doh nk jupe deme semua di festival @timorfest nihh! jangan buwi alasan dok dang nk maghi, kami stay 4 hari ni utk deme wey!
_
kami bawok koleksi minaz blooming raya 2018 untuk deme ni dan tak lupo 50 goodies bag hadioh khas utk awok di pantai timur.
__
team @wardaaofficial pun ade jgk nok jupe deme dgn hadioh goodies bag tuu! yeayy!
__
janji, jupe deme esok sampai sabtu ni neh!
197 33 14 hours ago
[ANEESA LACEY SERIES] Final drop at MINAZ BANGI this SATURDAY girls! Jangan terlambat beli lagi tau. Jom beraya sedondon manis2 ayu dengan ANEESA ni okay! πŸ’‹

_______
Feat. ANEESA LACEY KURUNG Peach & Kurung (RM339) / ANEESA Kids Kurung (RM199/RM219)/ ANEESA Baby dress (RM189)
#minazbloomingraya2018 #aneesalaceykurung #minaz #pijaminazootd #wardahminazootd #bajuraya2018
@minaz.my Let the DESIGN do the TALKING
@minaz.my
[aneesa lacey series] final drop at minaz bangi this saturday girls! jangan terlambat beli lagi tau. jom beraya sedondon manis2 ayu dengan aneesa ni okay! πŸ’‹

_______
feat. aneesa lacey kurung peach & kurung (rm339) / aneesa kids kurung (rm199/rm219)/ aneesa baby dress (rm189)
#minazbloomingraya2018 #aneesalaceykurung #minaz #pijaminazootd #wardahminazootd #bajuraya2018
625 54 18 hours ago
[MINAZ X TERUNA BY HAFIZ MAHAMAD] Dapat inspirasi tak sekarang nak beli baju melayu untuk suami warna apa? Ha, lebih senang datang ke MINAZ BANGI dan boleh cuba terus. Fabrik selesa sgt! Mengancam betul dipadankan dengan TRESSΓ€ Brocade Series tu. Haaa Siapa tema silver grey tahun ni??? Dah boleh grab koleksi MINAZ Sedondon Raya ni okay πŸ‘Œ 
_____
Feat. TRESSΓ€ BROCADE SERIES Grey (RM379)/TRESSΓ€ Kids Kurung (RM199)/TRESSΓ€ Baby Dress (RM189)/ MINAZforMEN X TERUNA by Hafiz Mahamad Dark Grey (RM189)/
MINAZBawal Nude RM49 
#minazbloomingraya2018 #minazbawalswarovski #tressabrocademinaz #bajuraya2018
@minaz.my Let the DESIGN do the TALKING
@minaz.my
[minaz x teruna by hafiz mahamad] dapat inspirasi tak sekarang nak beli baju melayu untuk suami warna apa? ha, lebih senang datang ke minaz bangi dan boleh cuba terus. fabrik selesa sgt! mengancam betul dipadankan dengan tressà brocade series tu. haaa siapa tema silver grey tahun ni??? dah boleh grab koleksi minaz sedondon raya ni okay πŸ‘Œ
_____
feat. tressà brocade series grey (rm379)/tressà kids kurung (rm199)/tressà baby dress (rm189)/ minazformen x teruna by hafiz mahamad dark grey (rm189)/
minazbawal nude rm49
#minazbloomingraya2018 #minazbawalswarovski #tressabrocademinaz #bajuraya2018
3,132 61 22 hours ago
[JASMINE SERIES] Bakal menemui anda minggu hadapan. **(2 JUNE 2018) .
Di ilhamkan daripada bunga JASMIN. Melambangkan kecantikan dan ketulusan. 
MINAZ tampil buat pertama kali menggabungkan PREMIUM PRINTED MINAZ dan lace mewah menjadikan koleksi ini lebih ekslusif.
________
Feat. JASMINE LUXE Kurung Tulle Yellow (RM369) / Also available in Dusty Green. Follow @minazbloomingraya2018 for more product details. 
#minazbloomingraya2018 #jasminekurungminaz #minaz #bajuraya2018
@minaz.my Let the DESIGN do the TALKING
@minaz.my
[jasmine series] bakal menemui anda minggu hadapan. **(2 june 2018) .
di ilhamkan daripada bunga jasmin. melambangkan kecantikan dan ketulusan.
minaz tampil buat pertama kali menggabungkan premium printed minaz dan lace mewah menjadikan koleksi ini lebih ekslusif.
________
feat. jasmine luxe kurung tulle yellow (rm369) / also available in dusty green. follow @minazbloomingraya2018 for more product details.
#minazbloomingraya2018 #jasminekurungminaz #minaz #bajuraya2018
1,221 54 Yesterday
[MINAZ RAMADHAN TIPS]
1001 perkara baik atau sunnah Rasullullah saw yg kita boleh amalkan setiap hari. Contohnya, solat sunat Dhuha. 
Cuba komen salah satu daripadanya di bawah. Moga bermanfaat kepada yg lain.
#minazramadhantips
__
Siapa belum follow @wardaaofficial ? Dengarnya tak lama lg diorg nak adakan PROMO dan bg EMAS RAYA!!! Bestnyaaaaaa Jom follow sekarang! .
JAMU MODEN SIREH DELIMA #mizrossireh keluaran @wardaaofficial sesuai untuk memberi kecergasan sepanjang Ramadhan dan membantu membanyakkan susu ibu. 
#wardaamizrosstestimoni (KLIK INI)
_____
Feat. TRESSΓ€ LUXE SERIES
For more details, follow @minazbloomingraya2018 now! #minazbloomingraya2018 #minaz #lilycynara #bajuraya2018
@minaz.my Let the DESIGN do the TALKING
@minaz.my
[minaz ramadhan tips]
1001 perkara baik atau sunnah rasullullah saw yg kita boleh amalkan setiap hari. contohnya, solat sunat dhuha.
cuba komen salah satu daripadanya di bawah. moga bermanfaat kepada yg lain.
#minazramadhantips __
siapa belum follow @wardaaofficial ? dengarnya tak lama lg diorg nak adakan promo dan bg emas raya!!! bestnyaaaaaa jom follow sekarang! .
jamu moden sireh delima #mizrossireh keluaran @wardaaofficial sesuai untuk memberi kecergasan sepanjang ramadhan dan membantu membanyakkan susu ibu.
#wardaamizrosstestimoni (klik ini)
_____
feat. tressà luxe series
for more details, follow @minazbloomingraya2018 now! #minazbloomingraya2018 #minaz #lilycynara #bajuraya2018
1,220 39 Yesterday
[JULIETTE LUXE] Tengok depan2 memang mau menangis! Lg menangis bila dah cuba2, fikir2 pulak nak beli. Betul2 meraung bila nnt dah habis, br nak beli. Hehe Ada yg bertanyakan Lace Cape tu. InshaAllah attachable dan tak mengganggu pergerakan sis. Boleh gayakan sebagai anak tudung lg. Ha. Nnt kita tutorial! ❀️ So, nak fikir lg tak? Jumpa SABTU ini. Di MINAZ BANGI okay. 
_______
Feat. LUXE JULIÈTTE Kurung Soft Pink (RM429) / MINAZ BAWAL Swarovski (RM49) 
Mor details product, @minazbloomingraya2018 now!
#comingsoon #minazbloomingraya2018 #julietteluxe #minazhijab #minaz #bajuraya2018 #pijaminazootd
@minaz.my Let the DESIGN do the TALKING
@minaz.my
[juliette luxe] tengok depan2 memang mau menangis! lg menangis bila dah cuba2, fikir2 pulak nak beli. betul2 meraung bila nnt dah habis, br nak beli. hehe ada yg bertanyakan lace cape tu. inshaallah attachable dan tak mengganggu pergerakan sis. boleh gayakan sebagai anak tudung lg. ha. nnt kita tutorial! ❀️ so, nak fikir lg tak? jumpa sabtu ini. di minaz bangi okay.
_______
feat. luxe juliètte kurung soft pink (rm429) / minaz bawal swarovski (rm49)
mor details product, @minazbloomingraya2018 now!
#comingsoon #minazbloomingraya2018 #julietteluxe #minazhijab #minaz #bajuraya2018 #pijaminazootd
1,149 50 Yesterday
[SPECIAL EDITION] MINAZ POUCH for #minazbloomingraya2018 launching soon at MINAZ BANGI & website www.minaz.com.my this SATURDAY, 26 May 2018.
____
PROMO PRICE : RM39 (until end of June)
NORMAL PRICE : RM49
.
Follow catalog ig @minazbloomingraya2018 for more product details. #minazpouch #minazprintedpouch
@minaz.my Let the DESIGN do the TALKING
@minaz.my
[special edition] minaz pouch for #minazbloomingraya2018 launching soon at minaz bangi & website www.minaz.com.my this saturday, 26 may 2018.
____
promo price : rm39 (until end of june)
normal price : rm49
.
follow catalog ig @minazbloomingraya2018 for more product details. #minazpouch #minazprintedpouch
224 30 Yesterday
[AMANI LUXE DRESS] Janji temu kita SABTU ini di MINAZ BANGI utk berjumpa cik AMANI LUXE ni okay.
Cantiknyaaaaaaaaaa kan kan!? Sape setujuuuuu ? 😘😘 _____
Feat. AMANI LUXE DRESS Pistachio Green RM389/ Available in Teal Blue. 
Kids & Baby. / MINAZBawal X SWAROVSKI Pistachio Green 
Follow @minazbloomingraya2018 for more product details. 
#minazbloomingraya2018 #minazbawalswarovski #amaniluxeminaz #minaz #bajuraya2018
@minaz.my Let the DESIGN do the TALKING
@minaz.my
[amani luxe dress] janji temu kita sabtu ini di minaz bangi utk berjumpa cik amani luxe ni okay.
cantiknyaaaaaaaaaa kan kan!? sape setujuuuuu ? 😘😘 _____
feat. amani luxe dress pistachio green rm389/ available in teal blue.
kids & baby. / minazbawal x swarovski pistachio green
follow @minazbloomingraya2018 for more product details.
#minazbloomingraya2018 #minazbawalswarovski #amaniluxeminaz #minaz #bajuraya2018
517 59 Yesterday
STOCK UPDATE| MINAZ BANGI
______
MINAZ BLOOMING RAYA 2018
.

LILY KURUNG (RM339)
Peach - S L XXL
White - M L XXL
.
KIDS LILY KURUNG (XS-M RM189) ( L- XXL RM199)
Peach- M L XL XXL
White - XS S M L XL XXL
.
BABY LILY (RM179) -
peach / white
.

TERESSA BROCADE (RM379)
champange - S, M, L, XL,XXL
Grey -S, M, L, XL, XXL
Tifanny -S, M
.
TERESSA BROCADE KIDS(RM229)
Champange XS,S,M, XXL
Grey - XS, S, M, L, XXL
Tiffany -XS,S, M, L,XXL
.
BABY TERESSA BROCADE (RM189)
champagne/tiffany/grey
.
AMANDA KURUNG BROCADE (RM329)
PEACH-S
Green- S
.
AMANDA PEPLUM KURUNG BROCADE(RM329)
peach - S
Green -S
.
AMANDA PEPLUM BROCADE (RM329)
PEACH-S, 
GREEN-S,M, XL
.
BABY AMANDA BROCADE(RM189)
-peach
-GREEN
.
ALYSSA LACEY DRESS (RM339)
dusty pink - S, M, L, XL XXL
Champange - S, XL XXL
.
KIDS ALYSSA LACEY DRESS LACE ( XS-M RM209) (L -XXL RM219)
champange -S, M,  XXL
Dusty PINK- M,L, XXL
.
BABY ALYSSA (RM179)
-Champange -Dusty pink
.
ROSEY LARAA DRESS(RM289)
soft cream- M, L ,XL XXL
Pastel BLUE-S, M, L XL XXL
.
ROSEY PEPLUM (RM329)
Soft cream - S, M L
Pastel blue - M L
____
ROSEY ZANDRA TALL 58 (RM249)
pastel blue- S, M, L
Soft cream - S,M,L,XL
.

BABY ROSEY DRESS(RM179)
-soft cream
____
RAYSA BABY (RM189)- BLUE
____
ANEESA KEBAYA (RM339)
GREEN-  S,M, L,XL,XXL
PEACH- S,M, L,XL,XXL
.
ANEESA KIDS (RM209)
GREEN - M, L,XL,XXL
PEACH - XS,S,L,XL,XXL
.
ANEESA BABY (RM179)- Green / peach
β€”
RAMONA ADULT(RM389)
CHAMPAGNE- S,M,L,XL,XXL
DUSTY PINK- S,L,XL,XXL
.
RAMONA KIDS (RM229)
CHAMPAGNE - XS,S,M,L,XL
DUSTY PINK- XS,S,M,L,XL
.
RAMONA BABY(RM199)
CHAMPAGNE/DUSTY PINK
____
ZARA DRESS (RM309)
Dusty blue - S ,XXL
Cream - S ,M ,L XXL
____
ZARA KIDS (XS -M RM189)(L-XXL RM199)
Cream - XS, S XL XXL
Dusty blue -  S, L XL 
Masala - S,M,L XL XXL
.
TERUNA BY HAFIZ MAHAMAD X MINAZ FOR MEN(RM189)
GOLD-S, M, L, XL, XXL
Moss GREEN-S, M, XL, XXL
Light GREY-S, M, L, XL, XXL
Royal PURPLE-S, M, L, XL, XXL
RED-S, M, L, XL, XXL
BLACK-S, M, L, XL, XXL
Royal BLUE-S, M, L, XL, XXL
Gold-2 - S, M, L, XL, XXL
GREEN-S, M, L, XL
Dark GREY-S, M, L, XL
MAUVE-S, M, L, XL, XXL
Red 2-S, M, L, XL,XXL

________
MINAZ8YEARS SALE ITEM AS BELOW: πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
@minaz.my Let the DESIGN do the TALKING
@minaz.my
Stock update| minaz bangi
______
minaz blooming raya 2018
.

lily kurung (rm339)
peach - s l xxl
white - m l xxl
.
kids lily kurung (xs-m rm189) ( l- xxl rm199)
peach- m l xl xxl
white - xs s m l xl xxl
.
baby lily (rm179) -
peach / white
.

teressa brocade (rm379)
champange - s, m, l, xl,xxl
grey -s, m, l, xl, xxl
tifanny -s, m
.
teressa brocade kids(rm229)
champange xs,s,m, xxl
grey - xs, s, m, l, xxl
tiffany -xs,s, m, l,xxl
.
baby teressa brocade (rm189)
champagne/tiffany/grey
.
amanda kurung brocade (rm329)
peach-s
green- s
.
amanda peplum kurung brocade(rm329)
peach - s
green -s
.
amanda peplum brocade (rm329)
peach-s,
green-s,m, xl
.
baby amanda brocade(rm189)
-peach
-green
.
alyssa lacey dress (rm339)
dusty pink - s, m, l, xl xxl
champange - s, xl xxl
.
kids alyssa lacey dress lace ( xs-m rm209) (l -xxl rm219)
champange -s, m, xxl
dusty pink- m,l, xxl
.
baby alyssa (rm179)
-champange -dusty pink
.
rosey laraa dress(rm289)
soft cream- m, l ,xl xxl
pastel blue-s, m, l xl xxl
.
rosey peplum (rm329)
soft cream - s, m l
pastel blue - m l
____
rosey zandra tall 58 (rm249)
pastel blue- s, m, l
soft cream - s,m,l,xl
.

baby rosey dress(rm179)
-soft cream
____
raysa baby (rm189)- blue
____
aneesa kebaya (rm339)
green- s,m, l,xl,xxl
peach- s,m, l,xl,xxl
.
aneesa kids (rm209)
green - m, l,xl,xxl
peach - xs,s,l,xl,xxl
.
aneesa baby (rm179)- green / peach

ramona adult(rm389)
champagne- s,m,l,xl,xxl
dusty pink- s,l,xl,xxl
.
ramona kids (rm229)
champagne - xs,s,m,l,xl
dusty pink- xs,s,m,l,xl
.
ramona baby(rm199)
champagne/dusty pink
____
zara dress (rm309)
dusty blue - s ,xxl
cream - s ,m ,l xxl
____
zara kids (xs -m rm189)(l-xxl rm199)
cream - xs, s xl xxl
dusty blue - s, l xl
masala - s,m,l xl xxl
.
teruna by hafiz mahamad x minaz for men(rm189)
gold-s, m, l, xl, xxl
moss green-s, m, xl, xxl
light grey-s, m, l, xl, xxl
royal purple-s, m, l, xl, xxl
red-s, m, l, xl, xxl
black-s, m, l, xl, xxl
royal blue-s, m, l, xl, xxl
gold-2 - s, m, l, xl, xxl
green-s, m, l, xl
dark grey-s, m, l, xl
mauve-s, m, l, xl, xxl
red 2-s, m, l, xl,xxl

________
minaz8years sale item as below: πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
464 49 Yesterday