2,851 posts
2.9m followers

budak kampung yg tiada diploma dan yg mempunyai semangat yg besar utk berjaya..universiti sy pengalamn syπŸ’ͺ my manager πŸ“ž0 12-679 9991 atau 0195577817

https://www.youtube.com/user/DeherbsHealthySdnBhd
penerbit cctv ni memng kretif ..tak sabar nak tunggu citer ni keluar @aliffarhan_jr @arilpilus
@aliffsyukriterlajaklaris Ohabangkosmetik
@aliffsyukriterlajaklaris
Penerbit cctv ni memng kretif ..tak sabar nak tunggu citer ni keluar @aliffarhan_jr @arilpilus
4,360 53 32 minutes ago
tiada manusia yg sempurna..setuju tak??
.
.
sy suka cara dia berdakwah.. mesti kenal ustaz yg sebelah saya @ebitlew .... Ustaz melamar saya nak ajak jumpa....mula2 saya berat hati sbb nanti adalah yg kata saya ambik kesempatan laaa....tapi isteri saya kata biarlah orang nak cakap....kita fikir yg baik2 je bukan senang orang ilmu agama datang nak jumpa kita...saya jumpa  sbb ni ustaz yg pertama yg ajak saya jumpa.... Alhamdulillah yg di facebook live cuma 1 jam kami bersembamg panjang sehingga jam 1.30 pagi...Saya cerita sisi buruk saya yg org lain x pernah tahu kecuali ustaz @ebitlew .....dia ajak saya join program 3 hari dia...siapa nak join jom kita sekali sama2....
@aliffsyukriterlajaklaris Ohabangkosmetik
@aliffsyukriterlajaklaris
Tiada manusia yg sempurna..setuju tak??
.
.
sy suka cara dia berdakwah.. mesti kenal ustaz yg sebelah saya @ebitlew .... ustaz melamar saya nak ajak jumpa....mula2 saya berat hati sbb nanti adalah yg kata saya ambik kesempatan laaa....tapi isteri saya kata biarlah orang nak cakap....kita fikir yg baik2 je bukan senang orang ilmu agama datang nak jumpa kita...saya jumpa sbb ni ustaz yg pertama yg ajak saya jumpa.... alhamdulillah yg di facebook live cuma 1 jam kami bersembamg panjang sehingga jam 1.30 pagi...saya cerita sisi buruk saya yg org lain x pernah tahu kecuali ustaz @ebitlew .....dia ajak saya join program 3 hari dia...siapa nak join jom kita sekali sama2....
19,524 342 2 hours ago
eh tak berani.. simpan duit byk sbb saya pernah kn ragut
@aliffsyukriterlajaklaris Ohabangkosmetik
@aliffsyukriterlajaklaris
Eh tak berani.. simpan duit byk sbb saya pernah kn ragut
5,057 109 4 hours ago
.
.
JUMPA SAYA LIVE SABTU & AHAD MINGGU DEPAN ! .
..
.
SIAP SEDIA untuk menerima TSUNAMI hentakan , gegaran , dan halilintar terbaru gelombang Mood Republik sempena PESTA JUALAN AKHIR TAHUN TERBESAR di negeri PERAK DARUL RIDZUAN ! .
.
.
.
Boom ! DAN SEDIA SEMUA UNTUK PESTA JUALAN AKHIR TAHUN PALING MENGGILA DALAM SEJARAH KEWUJUDAN NEGERI PERAK ???? ! .
.
.
.
SAVE THE DATE ,SAVE THE MONEY ! .
.
Tsunami lautan manusia bakal merempuh menenggelam dan menghuru harakan BUMI PERAK DARUL RIDZUAN !!! .
.
.
.
πŸŽͺ MOOD REPUBLIK TOUR PERAK ,
.
πŸ“AMANJAYA CONVENTION CENTRE, CASUARINA HOTEL ,
.
🌏 IPOH , .
.
πŸ“† 29 & 30 SEPT 2018 ,
.
⏰ 10 PG - 12 MLM ,
.
.
.
.
.
Ingat SHOPPING , Ingat @moodrepublik ! Lupakan yang lain ! .
.
Jangan lupa SNAP SCREEN SEKARANG & SHARE kepada semua group whatsapp makcik & pakcik bawang πŸ˜… .
.
@aliffsyukriterlajaklaris Ohabangkosmetik
@aliffsyukriterlajaklaris
.
.
jumpa saya live sabtu & ahad minggu depan ! .
..
.
siap sedia untuk menerima tsunami hentakan , gegaran , dan halilintar terbaru gelombang mood republik sempena pesta jualan akhir tahun terbesar di negeri perak darul ridzuan ! .
.
.
.
boom ! dan sedia semua untuk pesta jualan akhir tahun paling menggila dalam sejarah kewujudan negeri perak ???? ! .
.
.
.
save the date ,save the money ! .
.
tsunami lautan manusia bakal merempuh menenggelam dan menghuru harakan bumi perak darul ridzuan !!! .
.
.
.
πŸŽͺ mood republik tour perak ,
.
πŸ“amanjaya convention centre, casuarina hotel ,
.
🌏 ipoh , .
.
πŸ“† 29 & 30 sept 2018 ,
.
⏰ 10 pg - 12 mlm ,
.
.
.
.
.
ingat shopping , ingat @moodrepublik ! lupakan yang lain ! .
.
jangan lupa snap screen sekarang & share kepada semua group whatsapp makcik & pakcik bawang πŸ˜… .
.
1,576 44 5 hours ago
sy nak ajar anda buat duit dgn mudah...Anda ingin merubah kehidupan dari biasa menjadi luar biasa sertai Team perniagaan kami di bawah jenama baru yang akan dibimbing khas oleh saya sendiri. Whatsapp manager saya di Talian +60195577817. Segera tempat adalah terhad.
@aliffsyukriterlajaklaris Ohabangkosmetik
@aliffsyukriterlajaklaris
Sy nak ajar anda buat duit dgn mudah...anda ingin merubah kehidupan dari biasa menjadi luar biasa sertai team perniagaan kami di bawah jenama baru yang akan dibimbing khas oleh saya sendiri. whatsapp manager saya di talian +60195577817. segera tempat adalah terhad.
11,454 307 7 hours ago
setuju tak??
@aliffsyukriterlajaklaris Ohabangkosmetik
@aliffsyukriterlajaklaris
Setuju tak??
7,914 312 9 hours ago
korang rasa @yusoffalqardawi ni ikut muka siapa?? hari2 sy pasti akan cium puas2 .. makin gemokk dan makin sy gerammm mcm nak gigi jee pipi yusoff ni..
.
.

kalau korang nak tngok mcm mana kehidupan sy dan sekeluarga... blh buka youtube sy sy update hari hari ala2 paprazi... blh tngok  youtube Tv Terlajak Laris sy dah psoting yaaa..tpi nak tngok kena subscribes ye dulu baru boleh tngok.. sbb vedio tu lebih 10mnit di ig seminit jeerr soo korang boleh belajar cara masa yg betul..
#jakarta #indonesia #bandung #cook #chef #gendut #banjar #food #jawabarat #letscook #mylifestye #ohabangkosmetik #luxurylifestyle #healthylifestyle #deco #bisnesman #beauty #malaysia #aceh #welovejakarta #mensfashion #youtube #tv #terlajaklaris
@aliffsyukriterlajaklaris Ohabangkosmetik
@aliffsyukriterlajaklaris
Korang rasa @yusoffalqardawi ni ikut muka siapa?? hari2 sy pasti akan cium puas2 .. makin gemokk dan makin sy gerammm mcm nak gigi jee pipi yusoff ni..
.
.

kalau korang nak tngok mcm mana kehidupan sy dan sekeluarga... blh buka youtube sy sy update hari hari ala2 paprazi... blh tngok youtube tv terlajak laris sy dah psoting yaaa..tpi nak tngok kena subscribes ye dulu baru boleh tngok.. sbb vedio tu lebih 10mnit di ig seminit jeerr soo korang boleh belajar cara masa yg betul..
#jakarta #indonesia #bandung #cook #chef #gendut #banjar #food #jawabarat #letscook #mylifestye #ohabangkosmetik #luxurylifestyle #healthylifestyle #deco #bisnesman #beauty #malaysia #aceh #welovejakarta #mensfashion #youtube #tv #terlajaklaris
40,095 748 10 hours ago
asam pedas tlur ikan hnya di @romahmakanterlajaklaris sedappp jom try..
@aliffsyukriterlajaklaris Ohabangkosmetik
@aliffsyukriterlajaklaris
Asam pedas tlur ikan hnya di @romahmakanterlajaklaris sedappp jom try..
9,347 180 23 hours ago
talend dgn hak milik lagu itu adalah berbeza sy harap anda memahami...
@aliffsyukriterlajaklaris Ohabangkosmetik
@aliffsyukriterlajaklaris
Talend dgn hak milik lagu itu adalah berbeza sy harap anda memahami...
10,043 539 Yesterday
Pelik lah kenapa mulut yom tak boleh tutup selalu terbuka jee dan air liur nonstop meleleh tak mcm anak2 saya yg lain?? org ckp sbb mak dia mengidam masa mengandung betul kee?? tpi brp lama nak meleh mcm ni?? @babyterlajaklaris  penat maid kena lap setiap sejam..
@aliffsyukriterlajaklaris Ohabangkosmetik
@aliffsyukriterlajaklaris
Pelik lah kenapa mulut yom tak boleh tutup selalu terbuka jee dan air liur nonstop meleleh tak mcm anak2 saya yg lain?? org ckp sbb mak dia mengidam masa mengandung betul kee?? tpi brp lama nak meleh mcm ni?? @babyterlajaklaris penat maid kena lap setiap sejam..
46,908 1,456 Yesterday
fokus dan fokus walapun dah lama x brehat... terima kasih krn percayakan team saya...Meeting with big projek with astro sale last month rm500ribu ..thanks datin @norahr75 hosting @akmaabdullah model dan manager ttp @shahidadherbs πŸ™πŸ»πŸ™πŸ»
@aliffsyukriterlajaklaris Ohabangkosmetik
@aliffsyukriterlajaklaris
Fokus dan fokus walapun dah lama x brehat... terima kasih krn percayakan team saya...meeting with big projek with astro sale last month rm500ribu ..thanks datin @norahr75 hosting @akmaabdullah model dan manager ttp @shahidadherbs πŸ™πŸ»πŸ™πŸ»
5,701 58 Yesterday