3,042 posts
2.9m followers

CEO 👇 ‭0 12 679 9991‬ dherbs @as.legacymalaysia @sugeh.resort @romahmakanterlajaklaris @aliff_syukri @palacealiffsyukri @sugehresortjandabaik

https://www.youtube.com/user/DeherbsHealthySdnBhd
siapa nak kaya?? ahah ni bukan skim cpt kaya..tapi mereka dah berjaya buktikan kejayaan tu tiada batasan...sesiapa pun boleh berjaya.... dalam masa sebulan je sales mereka ni di luar jangkaan.....saya pun terkejut...mereka buktikan apaoun latar belakang x penting tapi semangat dan usaha...
.
Siapa nak tahu sila komen di bawah “sy nak join” mereka smua ni bkn org bisnes tpi sy didik sampai boleh buat sale puluhan ribu dgn modal amat rendah..
. .
.
Tak sangka sambutan luar biasa sampai kena maki Hamun Penangan @as.legacymalaysia ... sy janji kpd smua mobile partner saya sy akan penuh I permintaan anda yg luar biasa.. dan saya berjanji utk didik korang sampai berjaya dan sya yakin jualan @as.legacymalaysia boleh dpt 10-20juta sebulan dgn anda smua yg join sbb baru sebulan sale dah sejuta😍😍..sbb bermula next week kita akan keluar tv.. siapa nak join boleh komen “nak join” di ruangan komen di bawah utk saya ajarr anda utk berjaya...team kami akan respon pantas utk kita berjaya..
@aliffsyukriterlajaklaris Ohabangkosmetik
@aliffsyukriterlajaklaris
Siapa nak kaya?? ahah ni bukan skim cpt kaya..tapi mereka dah berjaya buktikan kejayaan tu tiada batasan...sesiapa pun boleh berjaya.... dalam masa sebulan je sales mereka ni di luar jangkaan.....saya pun terkejut...mereka buktikan apaoun latar belakang x penting tapi semangat dan usaha...
.
siapa nak tahu sila komen di bawah “sy nak join” mereka smua ni bkn org bisnes tpi sy didik sampai boleh buat sale puluhan ribu dgn modal amat rendah..
. .
.
tak sangka sambutan luar biasa sampai kena maki hamun penangan @as.legacymalaysia ... sy janji kpd smua mobile partner saya sy akan penuh i permintaan anda yg luar biasa.. dan saya berjanji utk didik korang sampai berjaya dan sya yakin jualan @as.legacymalaysia boleh dpt 10-20juta sebulan dgn anda smua yg join sbb baru sebulan sale dah sejuta😍😍..sbb bermula next week kita akan keluar tv.. siapa nak join boleh komen “nak join” di ruangan komen di bawah utk saya ajarr anda utk berjaya...team kami akan respon pantas utk kita berjaya..
14,537 2,646 2 hours ago
Pangilan terakhir seblum ni modal rendah jee rm10k now dah naik dan akan naik sampai rm100k.. Jangan lepas kan peluang seblum 25hb ini akan naik lagi..mungkin 50k utk pendaftaran menjadi rakan niaga @as.legacymalaysia sbb iklan akan disiarkan di tv3 belutin utama setiap minggu.... Maaf nak jadi master Partner saya tersangat complicated sbb mereka yg dah join dgn mudah boleh dpt sale rm50k-100k....sbb saya dah tutup utk kebanyakan negeri sbb permintaan terlalu banyak..
.
Saya hanya mencari MP di beberapa negeri sahaja sebab yg lain saya dah tutup....Sabah,Sarawak,Brunei,Singapura...
.
Nak jadi MP pun saya tak terus ambik selain bayaran produk 30k...saya perlukan komitmen dan usaha anda...saya akan interview dulu...utk pastikan anda adalah MP yg saya cari.....kalau ada duit x cukuo kriteria pun saya x ambik..hubungi 012-9070473 (aj)
013-5411334(qis) 0123743261 atau pun en iqbal 0123743261 wuspp only.. atau dtg terus di jq dherbs sek 8 kota damnsara
@aliffsyukriterlajaklaris Ohabangkosmetik
@aliffsyukriterlajaklaris
Pangilan terakhir seblum ni modal rendah jee rm10k now dah naik dan akan naik sampai rm100k.. jangan lepas kan peluang seblum 25hb ini akan naik lagi..mungkin 50k utk pendaftaran menjadi rakan niaga @as.legacymalaysia sbb iklan akan disiarkan di tv3 belutin utama setiap minggu.... maaf nak jadi master partner saya tersangat complicated sbb mereka yg dah join dgn mudah boleh dpt sale rm50k-100k....sbb saya dah tutup utk kebanyakan negeri sbb permintaan terlalu banyak..
.
saya hanya mencari mp di beberapa negeri sahaja sebab yg lain saya dah tutup....sabah,sarawak,brunei,singapura...
.
nak jadi mp pun saya tak terus ambik selain bayaran produk 30k...saya perlukan komitmen dan usaha anda...saya akan interview dulu...utk pastikan anda adalah mp yg saya cari.....kalau ada duit x cukuo kriteria pun saya x ambik..hubungi 012-9070473 (aj)
013-5411334(qis) 0123743261 atau pun en iqbal 0123743261 wuspp only.. atau dtg terus di jq dherbs sek 8 kota damnsara
1,641 99 3 hours ago
susah jadi org fames ni.. skit problem kecoh sekampung... oklah ni Cawangan @romahmakanterlajaklaris ke 5 yg komen buruk2 ni bykye pesaing.. yg penting sale kita 1 cawangan rm200k-400k sebulan ..kalau tak sedap knp sale letop?? Ok kalau korang nak dtg... try datang sini.. ini cawangan ara damansara.. Wussup manager for booking @romahmakanterlajaklaris 
SETIA ALAM : 016-6773437 
KOTA DAMANSARA : 0132878584
 SUNGAI BULOH : 0166773437
ARA DAMANSARA : 0106690648
BANGI sentral: 0166605741
@aliffsyukriterlajaklaris Ohabangkosmetik
@aliffsyukriterlajaklaris
Susah jadi org fames ni.. skit problem kecoh sekampung... oklah ni cawangan @romahmakanterlajaklaris ke 5 yg komen buruk2 ni bykye pesaing.. yg penting sale kita 1 cawangan rm200k-400k sebulan ..kalau tak sedap knp sale letop?? ok kalau korang nak dtg... try datang sini.. ini cawangan ara damansara.. wussup manager for booking @romahmakanterlajaklaris
setia alam : 016-6773437
kota damansara : 0132878584
sungai buloh : 0166773437
ara damansara : 0106690648
bangi sentral: 0166605741
6,775 190 4 hours ago
Siapa paling comel?? Abah kan paling comel😬.. Selfie first with my kids.. @baem_adham @yusoffalqardawi
@aliffsyukriterlajaklaris Ohabangkosmetik
@aliffsyukriterlajaklaris
Siapa paling comel?? abah kan paling comel😬.. selfie first with my kids.. @baem_adham @yusoffalqardawi
8,980 104 4 hours ago
Air no 1paling laris Siapa pernah cuba?? @romahmakanterlajaklaris cer share pengalaman anda ?? .
Wussup manager @romahmakanterlajaklaris 
SETIA ALAM : 016-6773437 
KOTA DAMANSARA : 0132878584
 SUNGAI BULOH : 0166773437
ARA DAMANSARA : 0106690648
BANGI sentral: 0166605741
@aliffsyukriterlajaklaris Ohabangkosmetik
@aliffsyukriterlajaklaris
Air no 1paling laris siapa pernah cuba?? @romahmakanterlajaklaris cer share pengalaman anda ?? .
wussup manager @romahmakanterlajaklaris
setia alam : 016-6773437
kota damansara : 0132878584
sungai buloh : 0166773437
ara damansara : 0106690648
bangi sentral: 0166605741
3,823 72 4 hours ago
Apa yg anda suka mengenai saya? Just nak tau jeee utk buat benda yg org suka lihat apa yg saya buat??
@aliffsyukriterlajaklaris Ohabangkosmetik
@aliffsyukriterlajaklaris
Apa yg anda suka mengenai saya? just nak tau jeee utk buat benda yg org suka lihat apa yg saya buat??
5,249 214 5 hours ago
saya menjadi jutawan dgn usia yg muda 23 tahun......bersendirian dgn usaha sendiri dan izin Allah....dherbs kini berusia 10 tahun.....byk jutawan yg telah saya lahirkan melalui dherbs...byk juga mereka yg tidak berkemampuan merasa rezeki dherbs....byk juga yg sihat dan sembuh dgn Dherbs dengan Izin Allah...
.
Kini di usia saya 31 tahun saya munculkan @as.legacymalaysia..... kenapa? sbb saya nak didik orang melayu yg x ada base jual produk utk jana pendapatan....saya nak didik orang2 baru sbb yg lama dah kaya jadi saya anggap ni cabaran saya utk pastikan partner @aslegacy.malaysia saya berjaya,dalam masa 3 minggu...semua master dan mobile partner yg x ada basic niaga ni dah berjaya buat puluhan ribu ringgit...salute saya dgn anda semua...hebat orang muda zaman sekarang..lebih hebat dari zaman dherbs dulu gelombang dia...
so kita akan pastikan jenama baru ni terus naik gelombang setanding atau lebih dari dherbs....
@aliffsyukriterlajaklaris Ohabangkosmetik
@aliffsyukriterlajaklaris
Saya menjadi jutawan dgn usia yg muda 23 tahun......bersendirian dgn usaha sendiri dan izin allah....dherbs kini berusia 10 tahun.....byk jutawan yg telah saya lahirkan melalui dherbs...byk juga mereka yg tidak berkemampuan merasa rezeki dherbs....byk juga yg sihat dan sembuh dgn dherbs dengan izin allah...
.
kini di usia saya 31 tahun saya munculkan @as.legacymalaysia..... kenapa? sbb saya nak didik orang melayu yg x ada base jual produk utk jana pendapatan....saya nak didik orang2 baru sbb yg lama dah kaya jadi saya anggap ni cabaran saya utk pastikan partner @aslegacy.malaysia saya berjaya,dalam masa 3 minggu...semua master dan mobile partner yg x ada basic niaga ni dah berjaya buat puluhan ribu ringgit...salute saya dgn anda semua...hebat orang muda zaman sekarang..lebih hebat dari zaman dherbs dulu gelombang dia...
so kita akan pastikan jenama baru ni terus naik gelombang setanding atau lebih dari dherbs....
23,846 517 11 hours ago
dah beribu org kurus dalam senyap🤭🤭
.
.
siapa dah pernah try bizzy body by @as.legacymalaysia ni?? plz komen di bawah tak perlu buat iklan tv kalau produk dah terlanjur laku.. kalau siapa nak beli boleh komen “nak beli” nanti sy reply😘 maaf produk tidak di jual di farmasi atau di kedai jamu mahupun hq... kalau nak beli kena pm atau beli secara online shaja..
@aliffsyukriterlajaklaris Ohabangkosmetik
@aliffsyukriterlajaklaris
Dah beribu org kurus dalam senyap🤭🤭
.
.
siapa dah pernah try bizzy body by @as.legacymalaysia ni?? plz komen di bawah tak perlu buat iklan tv kalau produk dah terlanjur laku.. kalau siapa nak beli boleh komen “nak beli” nanti sy reply😘 maaf produk tidak di jual di farmasi atau di kedai jamu mahupun hq... kalau nak beli kena pm atau beli secara online shaja..
3,424 1,116 12 hours ago
cikgu disiplin @shahidadherbs 😜
@aliffsyukriterlajaklaris Ohabangkosmetik
@aliffsyukriterlajaklaris
Cikgu disiplin @shahidadherbs 😜
12,220 154 12 hours ago
Good morning..
@aliffsyukriterlajaklaris Ohabangkosmetik
@aliffsyukriterlajaklaris
Good morning..
2,942 57 13 hours ago
syukur duit dr google bulan ni bukan main mencanak.. siapa nak saya ajar ilmu ni kena join @as.legacymalaysia dulu mcm mana duit buat duit.. siapa nak join komen di bawah sy “nak join” nanti team saya akan balas
@aliffsyukriterlajaklaris Ohabangkosmetik
@aliffsyukriterlajaklaris
Syukur duit dr google bulan ni bukan main mencanak.. siapa nak saya ajar ilmu ni kena join @as.legacymalaysia dulu mcm mana duit buat duit.. siapa nak join komen di bawah sy “nak join” nanti team saya akan balas
13,193 2,896 Yesterday
tahun 2019 bilik lain dan konsep lain... .
.
kalau dikira smua nilai beg ni lebih dari 1juta tpi bilik betul masih x siap😜 laa ni sampai bilik dah penuh sampai beg keluar kulat bercendawan..rak beg ni sebnarya bilik baju anak2 jee sbb tak ada tmpat nak simpan beg... tahun depan saya nak menabung buat bilik beg saya mcm ala2 butik lb dan gucci .. (bilik beg saya sahaja x campur wife saya)
@aliffsyukriterlajaklaris Ohabangkosmetik
@aliffsyukriterlajaklaris
Tahun 2019 bilik lain dan konsep lain... .
.
kalau dikira smua nilai beg ni lebih dari 1juta tpi bilik betul masih x siap😜 laa ni sampai bilik dah penuh sampai beg keluar kulat bercendawan..rak beg ni sebnarya bilik baju anak2 jee sbb tak ada tmpat nak simpan beg... tahun depan saya nak menabung buat bilik beg saya mcm ala2 butik lb dan gucci .. (bilik beg saya sahaja x campur wife saya)
23,587 801 Yesterday