2,949 posts
3.1m followers

CEO 👇 ‭0 12 679 9991‬ dherbs @as.legacymalaysia @sugeh.resort @romahmakanterlajaklaris @aliff_syukri @palacealiffsyukri @sugehresortjandabaik

https://www.youtube.com/user/DeherbsHealthySdnBhd
lawa orgyee atau lawa tudung @cloverush ?? heheheeh  cpt votee..
@aliffsyukriterlajaklaris Ohabangkosmetik
@aliffsyukriterlajaklaris
Lawa orgyee atau lawa tudung @cloverush ?? heheheeh cpt votee..
1,407 58 in 6 minutes
siapa tak zabar tengok?? jgn lupa malam ni program saya sendiri bersama family @nursajadiah .

Jom tengok BORAK BORAK RIAK ni, boleh tengok secara live di FB Aliff Syukri Terlajak Laris, FB Nur Shahida Mohd Rashid dan rakaman akan disiarkan di chanel Youtube TV Terlajak Laris malam ni jam 9 mlam... Kalau siapa2 yg nak hadiah tu, bolehlah tonton live ni dan share kan. Dato Seri akan beri hadiah kepada mereka yang share kan FB live beliau, so jgn lupa rmgok..
@aliffsyukriterlajaklaris Ohabangkosmetik
@aliffsyukriterlajaklaris
Siapa tak zabar tengok?? jgn lupa malam ni program saya sendiri bersama family @nursajadiah .

jom tengok borak borak riak ni, boleh tengok secara live di fb aliff syukri terlajak laris, fb nur shahida mohd rashid dan rakaman akan disiarkan di chanel youtube tv terlajak laris malam ni jam 9 mlam... kalau siapa2 yg nak hadiah tu, bolehlah tonton live ni dan share kan. dato seri akan beri hadiah kepada mereka yang share kan fb live beliau, so jgn lupa rmgok..
1,050 51 1 hour ago
jenama online no 1 dimalaysia @as.legacymalaysia .. 3org yg follow ig @as.legacymalaysia sy akan beri hadiah.. cptt follow yaa smuaa😘😘
@aliffsyukriterlajaklaris Ohabangkosmetik
@aliffsyukriterlajaklaris
Jenama online no 1 dimalaysia @as.legacymalaysia .. 3org yg follow ig @as.legacymalaysia sy akan beri hadiah.. cptt follow yaa smuaa😘😘
2,419 334 3 hours ago
anda nak berjaya dgn saya?? wussp skrg 0172022990 
sy mencari 30 org terawal yang nak bua duit dengan modal kecil, untung besar dan sy akan ajar korang..
siapa yang nak buat duit..
siapa yang ingin ubah kehidupan
.
.

siapa nak joins bisnes sy boleh komen d bawah atau wussp saya 0172022990 ..layanan cpt dan pantas..
@aliffsyukriterlajaklaris Ohabangkosmetik
@aliffsyukriterlajaklaris
Anda nak berjaya dgn saya?? wussp skrg 0172022990
sy mencari 30 org terawal yang nak bua duit dengan modal kecil, untung besar dan sy akan ajar korang..
siapa yang nak buat duit..
siapa yang ingin ubah kehidupan
.
.

siapa nak joins bisnes sy boleh komen d bawah atau wussp saya 0172022990 ..layanan cpt dan pantas..
22,799 1,691 5 hours ago
siapa tengok semalam??seronok mendengar nasihat iklas dgn @profmuhaya dekat telekong talk...
@aliffsyukriterlajaklaris Ohabangkosmetik
@aliffsyukriterlajaklaris
Siapa tengok semalam??seronok mendengar nasihat iklas dgn @profmuhaya dekat telekong talk...
16,406 141 6 hours ago
luar biasa nikmatnya pucuk harum nita  @as.legacymalaysia merapat dan menganjal kesan seawal 6jam..mudah hnya perlu isap isap sahaja dah wowww aset wanita.. abag pasti tidak dapat melupakan nikmatya.. .
.
Kalau nak cuba korang tulis “nak try” diruangan komen di bawah nanti team saya balas.. p/s siapa dah pernah try cuba komen pengalaman anda??
@aliffsyukriterlajaklaris Ohabangkosmetik
@aliffsyukriterlajaklaris
Luar biasa nikmatnya pucuk harum nita @as.legacymalaysia merapat dan menganjal kesan seawal 6jam..mudah hnya perlu isap isap sahaja dah wowww aset wanita.. abag pasti tidak dapat melupakan nikmatya.. .
.
kalau nak cuba korang tulis “nak try” diruangan komen di bawah nanti team saya balas.. p/s siapa dah pernah try cuba komen pengalaman anda??
2,808 1,167 6 hours ago
jgn mengaku gagal kalau belum mencuba.. sbb kalau mengaku kalah adalah anda mengaku buat selama lamanya ...my step @versace
@aliffsyukriterlajaklaris Ohabangkosmetik
@aliffsyukriterlajaklaris
Jgn mengaku gagal kalau belum mencuba.. sbb kalau mengaku kalah adalah anda mengaku buat selama lamanya ...my step @versace
5,500 135 8 hours ago
ada tak anak korang mcm ni pandai bodek abah😂meena ni pandai bila berak pandai pula cium2 abah...malu la tu bila cakap berak dia busuk.... @babyterlajaklaris
.
nasib pandai ambik hati abah 10x dia kiss abah ni
@aliffsyukriterlajaklaris Ohabangkosmetik
@aliffsyukriterlajaklaris
Ada tak anak korang mcm ni pandai bodek abah😂meena ni pandai bila berak pandai pula cium2 abah...malu la tu bila cakap berak dia busuk.... @babyterlajaklaris
.
nasib pandai ambik hati abah 10x dia kiss abah ni
48,978 1,088 21 hours ago
siapa yg dah cuba #bizzyboddy ?? mcm mana berkesan tak?? sila komen d bawah.. nak kesan 10kali ganda gunakan sekali krim bodycotrol krim rm45 ..pakai 7hari inyallah nmpak kesan..
.
.
 Kalau nak cuba korang tulis “nak try” diruangan komen di bawah nanti team saya balas.. p/s siapa dah pernah try cuba komen pengalaman anda??
@aliffsyukriterlajaklaris Ohabangkosmetik
@aliffsyukriterlajaklaris
Siapa yg dah cuba #bizzyboddy ?? mcm mana berkesan tak?? sila komen d bawah.. nak kesan 10kali ganda gunakan sekali krim bodycotrol krim rm45 ..pakai 7hari inyallah nmpak kesan..
.
.
kalau nak cuba korang tulis “nak try” diruangan komen di bawah nanti team saya balas.. p/s siapa dah pernah try cuba komen pengalaman anda??
6,292 4,733 22 hours ago
@as.legacymalaysia sudah beroperasi di indonesia.. untuk contact boleh hubungi +62818-1819-9556
@aliffsyukriterlajaklaris Ohabangkosmetik
@aliffsyukriterlajaklaris
@as.legacymalaysia sudah beroperasi di indonesia.. untuk contact boleh hubungi +62818-1819-9556
5,266 256 23 hours ago
Saksikan Live Dato’ Sri @aliffsyukriterlajaklaris  dan Datin Sri @shahidadherbs bersama Datuk Prof. Dr @profmuhaya Live di Instagram dan Facebook pukul 5 petang ini..
@aliffsyukriterlajaklaris Ohabangkosmetik
@aliffsyukriterlajaklaris
Saksikan live dato’ sri @aliffsyukriterlajaklaris dan datin sri @shahidadherbs bersama datuk prof. dr @profmuhaya live di instagram dan facebook pukul 5 petang ini..
2,300 99 Yesterday
pmosi 50pratus smua perabot di @palacealiffsyukri .. follow ig @palacealiffsyukri dan wussp .
013 3420133
🏠No.35 Per siaran Industri Bandar Sri Damansara Petaling Jaya
🕰10am-6pm
📱Whatsapp :+6013-3420133
✉️aliffsyukriprestigepalace@gmail.com
@aliffsyukriterlajaklaris Ohabangkosmetik
@aliffsyukriterlajaklaris
Pmosi 50pratus smua perabot di @palacealiffsyukri .. follow ig @palacealiffsyukri dan wussp .
013 3420133
🏠no.35 per siaran industri bandar sri damansara petaling jaya
🕰10am-6pm
📱whatsapp :+6013-3420133
✉️aliffsyukriprestigepalace@gmail.com
1,908 38 Yesterday