3,860 posts
3.3m followers

newsingle jom raya❤️ @as.legacymalaysia @sugeh.resort @aslcosmetic.my @romahmakanterlajaklaris @palacealiffsyukri @sugehresortjandabaik 0192093781

https://youtu.be/R-1flopQ6mw
Balm Bidara @as.legacymalaysia ..sesuai utk dewasa dan bayi memberi energi positif dan semangat.....sesuai utk mereka yg selalu migrain kembunh dan sakit2 badan juga mampu membantu mereka yg disihir atau terkena gangguan jin.......kehebatan daun bidara bukanlah satu benda yg perlu dipertikaikan kerana Dalam Al Quran sendiri diceritakan ttg khasiat dan kelebihan nya...Satu rumah satu Balm Bidara @as.legacymalaysia .
.
.
.

siapa nak beli produk terbaru dijamin berkesan . .  Kalau nak cuba korang tulis “nak try” diruangan komen di bawah nanti team saya balas.. .. utk makluman produk ni x ada di jual di kedai jamu atau farmasi.. hanya pasaran online🙏🏻🙏🏻 kalau yg di kedai jual dan pamer team sy dan kpdnkk akan merempas produk amda sbb melangar role syarikat @as.legacymalaysia
@aliffsyukriterlajaklaris Ohabangkosmetik
@aliffsyukriterlajaklaris
Balm bidara @as.legacymalaysia ..sesuai utk dewasa dan bayi memberi energi positif dan semangat.....sesuai utk mereka yg selalu migrain kembunh dan sakit2 badan juga mampu membantu mereka yg disihir atau terkena gangguan jin.......kehebatan daun bidara bukanlah satu benda yg perlu dipertikaikan kerana dalam al quran sendiri diceritakan ttg khasiat dan kelebihan nya...satu rumah satu balm bidara @as.legacymalaysia .
.
.
.

siapa nak beli produk terbaru dijamin berkesan . . kalau nak cuba korang tulis “nak try” diruangan komen di bawah nanti team saya balas.. .. utk makluman produk ni x ada di jual di kedai jamu atau farmasi.. hanya pasaran online🙏🏻🙏🏻 kalau yg di kedai jual dan pamer team sy dan kpdnkk akan merempas produk amda sbb melangar role syarikat @as.legacymalaysia
1,132 147 3 hours ago
sy gembira... sbb boleh membantu org lain dlm kesusahan dan sy berbesar hati dpt membantu mereka yg cacat fizikal, mental dan takut didekati oleh masyarakat kerana keadaan mereka yg pelik dan menyedihkan.. .
.
di sini syukur sbb sy tngok ramai yg suka program misi bantuan yg telah kami laksanakan.. Apa pendapat ada patut tak kami buat lagi? komen di bawah.. Anda kenal mereka yg cacat fizikal, buta atau amat daif yg lebih susah drpd ini boleh cadangkan pada kami di +60199317817 wussp beserta gambar ya ..nanti sy akan membantu mereka..
@aliffsyukriterlajaklaris Ohabangkosmetik
@aliffsyukriterlajaklaris
Sy gembira... sbb boleh membantu org lain dlm kesusahan dan sy berbesar hati dpt membantu mereka yg cacat fizikal, mental dan takut didekati oleh masyarakat kerana keadaan mereka yg pelik dan menyedihkan.. .
.
di sini syukur sbb sy tngok ramai yg suka program misi bantuan yg telah kami laksanakan.. apa pendapat ada patut tak kami buat lagi? komen di bawah.. anda kenal mereka yg cacat fizikal, buta atau amat daif yg lebih susah drpd ini boleh cadangkan pada kami di +60199317817 wussp beserta gambar ya ..nanti sy akan membantu mereka..
6,422 158 4 hours ago
mcm mana nmpak smart?? .
.
Setelah penat hadiri percutian bersama keluarga besar saya di jepun, pagi isnin yang sangat sibuk bagi saya ke tempat kerja dan bermacam mesyurat perlu di hadiri.
@aliffsyukriterlajaklaris Ohabangkosmetik
@aliffsyukriterlajaklaris
Mcm mana nmpak smart?? .
.
setelah penat hadiri percutian bersama keluarga besar saya di jepun, pagi isnin yang sangat sibuk bagi saya ke tempat kerja dan bermacam mesyurat perlu di hadiri.
7,456 216 6 hours ago
siapa ada masalah kulit sila baca ni🙂
.
.
gel mandian yg telah diberi ramuan banjar masin dan crub .. cuba korang zoom apa ada dla botol tuu?? ni botol baru.. Siapa dah cuba plz share pengalaman korang tak?? mandian bidara @as.legacymalaysia boleh mencerahkan kulit,scrub, Panau,ekzema boleh hilang..kurap smua boleh hilang malah boleh menghindari dari gangguan makluk halus.. rm25 siapa beli dan cuba kena komen di bawah “sy nak cuba” .. .
.
kehebatan produk ni.. dah keluar 100ribu botol tetap x cukup😂😂
@aliffsyukriterlajaklaris Ohabangkosmetik
@aliffsyukriterlajaklaris
Siapa ada masalah kulit sila baca ni🙂
.
.
gel mandian yg telah diberi ramuan banjar masin dan crub .. cuba korang zoom apa ada dla botol tuu?? ni botol baru.. siapa dah cuba plz share pengalaman korang tak?? mandian bidara @as.legacymalaysia boleh mencerahkan kulit,scrub, panau,ekzema boleh hilang..kurap smua boleh hilang malah boleh menghindari dari gangguan makluk halus.. rm25 siapa beli dan cuba kena komen di bawah “sy nak cuba” .. .
.
kehebatan produk ni.. dah keluar 100ribu botol tetap x cukup😂😂
2,267 404 8 hours ago
knp korangvsuka tgok vedio saya??sila komen d bawah
.
.
sy amat hargai.. satu jumlah yg tak disangka.. dari sekadar suka2 youtube saya dah ada lebih setengah juga subribe.. demi menghargai anda.. esok sy nak kasi 10org duit raya utk mereka yg bertuah yg subsirede youtube saya🙏🏻🙏🏻🙏🏻
@aliffsyukriterlajaklaris Ohabangkosmetik
@aliffsyukriterlajaklaris
Knp korangvsuka tgok vedio saya??sila komen d bawah
.
.
sy amat hargai.. satu jumlah yg tak disangka.. dari sekadar suka2 youtube saya dah ada lebih setengah juga subribe.. demi menghargai anda.. esok sy nak kasi 10org duit raya utk mereka yg bertuah yg subsirede youtube saya🙏🏻🙏🏻🙏🏻
6,265 373 21 hours ago
makan byk sgt di hari raya?? sedutt dan terus slimm
.
.
#bizzyboddy flush ni memang best sebb rasa dia sedap dan dlm 3-5jam terus senang terberak dan rasa x memulass.. smua lemak dan lendir keluar mcm air paip time berak.. dan perut kempes dan badan boleh slim dlm masa 3-6hari.. siapa nak try?? harga x mahal pun tpi insyllah mujarab
. . .

kalau nak beli korang boleh  komen di ruangan komen “nak beli” nanti team sy balas satu2 utk menghntarya kepada anda .... utk makluman produk ni x ada di jual di kedai jamu atau farmasi.. hanya pasaran online🙏🏻🙏🏻 kalau yg di kedai jual dan pamer team sy dan kpdnkk akan merempas produk amda sbb melangar role syarikat @as.legacymalaysia
@aliffsyukriterlajaklaris Ohabangkosmetik
@aliffsyukriterlajaklaris
Makan byk sgt di hari raya?? sedutt dan terus slimm
.
.
#bizzyboddy flush ni memang best sebb rasa dia sedap dan dlm 3-5jam terus senang terberak dan rasa x memulass.. smua lemak dan lendir keluar mcm air paip time berak.. dan perut kempes dan badan boleh slim dlm masa 3-6hari.. siapa nak try?? harga x mahal pun tpi insyllah mujarab
. . .

kalau nak beli korang boleh komen di ruangan komen “nak beli” nanti team sy balas satu2 utk menghntarya kepada anda .... utk makluman produk ni x ada di jual di kedai jamu atau farmasi.. hanya pasaran online🙏🏻🙏🏻 kalau yg di kedai jual dan pamer team sy dan kpdnkk akan merempas produk amda sbb melangar role syarikat @as.legacymalaysia
2,246 447 21 hours ago
cerita pagi tadi.. gara2 ramai kawan sy kata sy dah gemok😰😰 betul ke saya dah gemok??
@aliffsyukriterlajaklaris Ohabangkosmetik
@aliffsyukriterlajaklaris
Cerita pagi tadi.. gara2 ramai kawan sy kata sy dah gemok😰😰 betul ke saya dah gemok??
20,780 525 21 hours ago
ada ke yg nak tengok ke?? abg ade jee beg  hermes  sy khas utk lelaki.. baru jee beli .. sy ada 2-3jee x byk harga mahal dan simple .. lv harga lagi cpt naik.. dan cantik bagi sy laa..kalau ramai yg komen
@aliffsyukriterlajaklaris Ohabangkosmetik
@aliffsyukriterlajaklaris
Ada ke yg nak tengok ke?? abg ade jee beg hermes sy khas utk lelaki.. baru jee beli .. sy ada 2-3jee x byk harga mahal dan simple .. lv harga lagi cpt naik.. dan cantik bagi sy laa..kalau ramai yg komen "nak tngok" ill posting soon😬😬
17,583 727 2 days ago
kenapa korang suka follow ig dia??sila komen d bawah
. .
.
sbb saya pelik lah knp org malas posting vedio dan gambar mcm @shahidadherbs dah dpt 1.8juta folwers .. sbb hampir 50pratus vedio dan ganbar kat ig dia abg yg suruh dia buat termasuk di fb😬😬😬 apa pun tahniah syg sbb 1.8juta bukan angka yg sikit sbb dia bukan artis pun..
@aliffsyukriterlajaklaris Ohabangkosmetik
@aliffsyukriterlajaklaris
Kenapa korang suka follow ig dia??sila komen d bawah
. .
.
sbb saya pelik lah knp org malas posting vedio dan gambar mcm @shahidadherbs dah dpt 1.8juta folwers .. sbb hampir 50pratus vedio dan ganbar kat ig dia abg yg suruh dia buat termasuk di fb😬😬😬 apa pun tahniah syg sbb 1.8juta bukan angka yg sikit sbb dia bukan artis pun..
64,712 941 2 days ago
seronokye nak balik malaysia❤️❤️ rindu minah dan makanan malaysia.. nak@buat vedio masakan nanti..
@aliffsyukriterlajaklaris Ohabangkosmetik
@aliffsyukriterlajaklaris
Seronokye nak balik malaysia❤️❤️ rindu minah dan makanan malaysia.. nak@buat vedio masakan nanti..
20,181 190 2 days ago