3,365 posts
3.2m followers

Founder👇🏻 @as.legacymalaysia @sugeh.resort @romahmakanterlajaklaris @aliff_syukri @palacealiffsyukri @sugehresortjandabaik 📞myPA0 12 679 9991‬

https://www.youtube.com/user/DeherbsHealthySdnBhd
siapa yg pernah cuba produk yg keluar tv 3 tadi?? luar biasa nikmatnya pucuk harum nita  @as.legacymalaysia merapat dan menganjal kesan seawal 6jam..mudah hnya perlu isap isap sahaja dah wowww aset wanita.. abag pasti tidak dapat melupakan nikmatya.. .
.
Kalau nak cuba korang tulis “nak try” diruangan komen di bawah nanti team saya balas.. p/s siapa dah pernah try cuba komen pengalaman anda??
@aliffsyukriterlajaklaris Ohabangkosmetik
@aliffsyukriterlajaklaris
Siapa yg pernah cuba produk yg keluar tv 3 tadi?? luar biasa nikmatnya pucuk harum nita @as.legacymalaysia merapat dan menganjal kesan seawal 6jam..mudah hnya perlu isap isap sahaja dah wowww aset wanita.. abag pasti tidak dapat melupakan nikmatya.. .
.
kalau nak cuba korang tulis “nak try” diruangan komen di bawah nanti team saya balas.. p/s siapa dah pernah try cuba komen pengalaman anda??
1,095 399 1 hour ago
siapa tau saya nak ke mana..hri ni??Azam sy setiap hari saya nak..Sentiasa mahu jadi lebih baik dari hari dan tahun-tahun sebelumnya.
.

Cuma ada target saja yang perlu dicapai untuk capai matlamat besar yang telah dirancang untuk 10 tahun akan datang.
.

Dan paling penting, azam tahun ini untuk lebih “hebat” dari tahun lepas... terutamnya bisnes terhebat saya @as.legacymalaysia
@aliffsyukriterlajaklaris Ohabangkosmetik
@aliffsyukriterlajaklaris
Siapa tau saya nak ke mana..hri ni??azam sy setiap hari saya nak..sentiasa mahu jadi lebih baik dari hari dan tahun-tahun sebelumnya.
.

cuma ada target saja yang perlu dicapai untuk capai matlamat besar yang telah dirancang untuk 10 tahun akan datang.
.

dan paling penting, azam tahun ini untuk lebih “hebat” dari tahun lepas... terutamnya bisnes terhebat saya @as.legacymalaysia
1,486 61 2 hours ago
1 tips untuk berjaya.
.
Jangan ada sifat iri hati atau dengki dengan kejayaan orang lain... sbb kita tak tahu betapa susahye dia nak berjaya.. lagi pun .
Itu rezeki dia, 
rezeki kau Allah bagi nanti
Salam Jumaat
@aliffsyukriterlajaklaris Ohabangkosmetik
@aliffsyukriterlajaklaris
1 tips untuk berjaya.
.
jangan ada sifat iri hati atau dengki dengan kejayaan orang lain... sbb kita tak tahu betapa susahye dia nak berjaya.. lagi pun .
itu rezeki dia,
rezeki kau allah bagi nanti
salam jumaat
5,969 169 2 hours ago
siapa ada masalah kulit sila baca ni🙂
.
.
gel mandian yg telah diberi ramuan banjar masin dan crub .. cuba korang zoom apa ada dla botol tuu?? ni botol baru.. Siapa dah cuba plz share pengalaman korang tak?? mandian bidara @as.legacymalaysia boleh mencerahkan kulit,scrub, Panau,ekzema boleh hilang..kurap smua boleh hilang malah boleh menghindari dari gangguan makluk halus.. rm25 siapa beli dan cuba kena komen di bawah “sy nak cuba” .. .
.
kehebatan produk ni.. dah keluar 100ribu botol tetap x cukup😂😂
@aliffsyukriterlajaklaris Ohabangkosmetik
@aliffsyukriterlajaklaris
Siapa ada masalah kulit sila baca ni🙂
.
.
gel mandian yg telah diberi ramuan banjar masin dan crub .. cuba korang zoom apa ada dla botol tuu?? ni botol baru.. siapa dah cuba plz share pengalaman korang tak?? mandian bidara @as.legacymalaysia boleh mencerahkan kulit,scrub, panau,ekzema boleh hilang..kurap smua boleh hilang malah boleh menghindari dari gangguan makluk halus.. rm25 siapa beli dan cuba kena komen di bawah “sy nak cuba” .. .
.
kehebatan produk ni.. dah keluar 100ribu botol tetap x cukup😂😂
2,302 782 13 hours ago
sila wish birtdy @nursajadiah di ruangan komen di bawah 👇🏻👇🏻👇🏻
@aliffsyukriterlajaklaris Ohabangkosmetik
@aliffsyukriterlajaklaris
Sila wish birtdy @nursajadiah di ruangan komen di bawah 👇🏻👇🏻👇🏻
24,002 701 15 hours ago
sale 1jam byk ni... nak tak?? ok siapa yg nak buat duit dgn saya?? jom join team kami boleh wasap ke 0147326471. wussp now
produk laku keras dan senang jual.
Panasssssss 😍😍😍😍
@aliffsyukriterlajaklaris Ohabangkosmetik
@aliffsyukriterlajaklaris
Sale 1jam byk ni... nak tak?? ok siapa yg nak buat duit dgn saya?? jom join team kami boleh wasap ke 0147326471. wussp now
produk laku keras dan senang jual.
panasssssss 😍😍😍😍
19,088 2,277 17 hours ago
murah gilaa...lawa tak kusi ni?? pmosi 50pratus smua hiasan dalaman dan perabot di @palacealiffsyukri .. follow ig @palacealiffsyukri dan wussp .
013 3420133
🏠No.35 Per siaran Industri Bandar Sri Damansara Petaling Jaya
🕰10am-6pm
📱Whatsapp :+6013-3420133
✉️aliffsyukriprestigepalace@gmail.com
@aliffsyukriterlajaklaris Ohabangkosmetik
@aliffsyukriterlajaklaris
Murah gilaa...lawa tak kusi ni?? pmosi 50pratus smua hiasan dalaman dan perabot di @palacealiffsyukri .. follow ig @palacealiffsyukri dan wussp .
013 3420133
🏠no.35 per siaran industri bandar sri damansara petaling jaya
🕰10am-6pm
📱whatsapp :+6013-3420133
✉️aliffsyukriprestigepalace@gmail.com
1,618 56 22 hours ago
rezki sy dikongsi bersama..
walaupun angka tak sebanyak yg lain tpi sy tetap ingin membantu utk yayasan kebajikan negara malaysia
,
,
setiap insan punyai kesusahan masing2 dengan menbantu sesama umat seperti wanita hebat ni,dalam duit kita terselit juga bahagian orang lain,banyakkan menberi,,insyallah pintu rezeki akan terbuka luas,,,,
@aliffsyukriterlajaklaris Ohabangkosmetik
@aliffsyukriterlajaklaris
Rezki sy dikongsi bersama..
walaupun angka tak sebanyak yg lain tpi sy tetap ingin membantu utk yayasan kebajikan negara malaysia
,
,
setiap insan punyai kesusahan masing2 dengan menbantu sesama umat seperti wanita hebat ni,dalam duit kita terselit juga bahagian orang lain,banyakkan menberi,,insyallah pintu rezeki akan terbuka luas,,,,
14,167 285 Yesterday
dah pandai bercakap dah menah ni @babyterlajaklaris
@aliffsyukriterlajaklaris Ohabangkosmetik
@aliffsyukriterlajaklaris
Dah pandai bercakap dah menah ni @babyterlajaklaris
32,557 415 Yesterday
sabun pencerah viral..sbb keberkesanan
.
.
.
Disebabkan permintaan tinggi dan testimoni  yg begitu menggalakkan 100% perubahan ....kini kami akan mengeluarkan fomula baru.. khas untuk mereka yg mengalami masalah kulit, panau,kurap, dan badan yg berjerawat...boleh jdikan scrub... tunggu dan jgn lupa dapatkan dgn @as.legacymalaysia... ready stok
.
Siapa nak cepat komen d rungan komen d bawah nanti team saya akan balas2 satu2
@as.legacymalaysia  @as.legacymalaysia
@aliffsyukriterlajaklaris Ohabangkosmetik
@aliffsyukriterlajaklaris
Sabun pencerah viral..sbb keberkesanan
.
.
.
disebabkan permintaan tinggi dan testimoni yg begitu menggalakkan 100% perubahan ....kini kami akan mengeluarkan fomula baru.. khas untuk mereka yg mengalami masalah kulit, panau,kurap, dan badan yg berjerawat...boleh jdikan scrub... tunggu dan jgn lupa dapatkan dgn @as.legacymalaysia ... ready stok
.
siapa nak cepat komen d rungan komen d bawah nanti team saya akan balas2 satu2
@as.legacymalaysia @as.legacymalaysia
3,175 907 Yesterday
alfatiha...😥
@aliffsyukriterlajaklaris Ohabangkosmetik
@aliffsyukriterlajaklaris
Alfatiha...😥
21,522 295 Yesterday
orang perempuan kalau hilang barang mmg cam ni ya??
.. .
.
.
 Kalau nak beli secara online sahaja korang tulis boleh tulis di bawah “nak try” diruangan komen di bawah nanti team saya balas.. p/s siapa dah pernah try cuba komen pengalaman anda??
@aliffsyukriterlajaklaris Ohabangkosmetik
@aliffsyukriterlajaklaris
Orang perempuan kalau hilang barang mmg cam ni ya??
.. .
.
.
kalau nak beli secara online sahaja korang tulis boleh tulis di bawah “nak try” diruangan komen di bawah nanti team saya balas.. p/s siapa dah pernah try cuba komen pengalaman anda??
35,639 1,065 Yesterday